Canon XEED 4K500ST

Bucuraţi-vă de puterea de proiecţie 4K

Bucuraţi-vă de o calitate a imaginilor şi o flexibilitate demne de generaţia următoare, cu cel mai mic şi mai uşor* proiector profesional cu rezoluţie nativă 4K (4096 x 2400). Luminozitatea de 5000 de lumeni, panourile LCOS 4K şi obiectivul Canon 4K oferă rezultate ce vă vor tăia respiraţia.

0%
  Ce se află în cutie?

  Claritate perfectă cu rezoluţia nativă 4K

  Puternic, uşor şi precis

  Rezoluţia nativă 4K (4096 x 2400) asigură text uimitor de clar şi detaliat, imagini mai stabile şi uluitoare atât pentru computer, cât şi pentru alte surse video. Integrat într-o carcasă compactă, modelul XEED 4K500ST este cel mai mic şi uşor proiector de pe piaţă.

   4K500ST
  Projector

  Numeroase caracteristici pentru proiecţie creativă

  Creaţi prezentări uimitoare şi captivante cu mai multe proiectoare utilizând tehnologia integrată de îmbinare a imaginilor, chiar şi pe suprafeţe curbate sau sub formă de dom. Setarea foarte simplă este posibilă datorită funcţiei de focalizare marginală, (doar modificând focalizarea pe margini), înregistrarea sub-pixelară şi 28 de modele de testare, toate sunt caracteristici ale motorului dual de imagine 4K dezvoltat în mod unic. Reproducerea fidelă a imaginilor cu funcţia gamma dinamică previne subexpunerea zonelor întunecate şi supraexpunerea zonelor luminoase, iar imaginile sunt proiectate clar în culorile lor reale.

  Calitatea 4K pentru domeniul medical

  Imaginile medicale trebuie să respecte un standard internaţional (DICOM, Partea 14) pentru a asigura imagini pe scara de gri, precum afişarea corectă a radiografiilor. Modul DICOM sim integrat reproduce acest standard în temperaturi de culoare pe bază de albastru sau pe bază incoloră. Pentru a asigura reproducerea precisă a imaginilor, redând diferenţele subtile între tonurile de culoare, sunt disponibile 21 de opţiuni gamma diferite pentru a permite reglajul fin.

  4K

  Sistemul optic AISYS şi trei panouri LCOS 4K

  Performanţe de top în domeniu

  Atât sistemul optic AISYS, cât şi cele 3 panouri LCOS reflective 4K ale modelului XEED 4K500ST sunt excepţional de compacte, oferind, în acelaşi timp, performanţe de vârf. Tehnologia AISYS îmbunătăţeşte reproducerea culorilor, măreşte luminozitatea şi optimizează contrastul. Cele două motoare de imagine oferă imagini stabile, de înaltă calitate, reproducându-le cu fidelitate. Dimensiunea compactă a proiectorului facilitează mult instalarea acolo unde spaţiul şi greutatea reprezintă probleme.

  Industry leading performance

  Dincolo de 4K

  Acest panou LCOS de 0,76” este cel mai mic din lume care asigură o rezoluţie uluitoare 4K de 4096 x 2400 (9.830.400 de pixeli), mai înaltă de DCI. Rezoluţia înaltă şi calitatea culorii asigurate de cele 3 panouri LCOS permit redarea imaginilor în modul în care s-a dorit la crearea lor.

  Beyond-4k

  Imagini clare şi luminoase dintr-o carcasă mică

  Pentru a obţine o luminozitate ridicată dintr-o carcasă mică, sistemul personalizat AISYS (Aspectual Illumination System) de la Canon controlează independent lumina de la lampă atât pe direcţie verticală, cât şi orizontală. Este obţinută şi menţinută o luminozitate ridicată de 5.000 de lumeni pe întregul interval de zoom, fără compromisuri privind nivelul de contrast.

  Bright, clear images

  Obiectiv din sticlă 4K cu zoom larg şi 5.000 lumeni

  4K500ST

  Tehnologie optică Canon

  Modelul XEED 4K500ST este echipat cu un nou obiectiv 4K de sticlă, cu zoom 1,3x, rezultat al îndelungatei experienţe a Canon în proiectarea obiectivelor de înaltă calitate. Împreună cu luminozitatea de 5000 de lumeni a proiectorului şi diafragma constantă de F2,6, modelul XEED 4K500ST oferă întotdeauna o luminozitate impresionantă pe întregul interval de zoom. Raportul nativ de contrast de 3.000:1 oferă performanţe superioare, realiste, cu culori mai apropiate de realitate şi un negru mai profund, creând o experienţă de vizionare mai bună.

  Caracteristici de proiecţie pe suprafeţe curbate/sub formă de dom

  Menţinerea imaginii perfect focalizate chiar şi pe marginile unui ecran curbat sau sub formă de dom este realizată prin ajustarea focalizării marginale. Corecţia optică permite modificarea focalizării pe marginile imaginii. Sunt posibile reglaje pentru ecrane concave şi convexe cu o rază de cel puţin 3 m. Cu o diafragmă largă de f/2.6, se menţine adâncimea câmpului dar şi aceasta poate fi ajustată printr-o diafragmă variabilă, pentru mărirea adâncimii câmpului în funcţie de curbura ecranului. Funcţia de memorie a obiectivului salvează setările pentru o reapelare uşoară în cazul utilizării pentru mai multe aplicaţii.

  Projector
  4K500ST

  Imagini fără distorsiuni pe întreaga suprafaţă proiectată

  Distorsiunea TV reprezintă o deformare a unei imagini pe margini din cauza calităţii obiectivului de proiecţie. Distorsiunea negativă sau cilindrică poate fi observabilă când este proiectată cu un singur proiector, dar când sunt utilizate mai multe pentru a crea o imagine combinată, atunci imaginea suprapusă nu poate fi aliniată corect rezultând o îmbinare de calitate redusă. La o rată de distorsiune TV de 0,12%, imaginile combinate pot fi redate perfect.

  Raport de contrast nativ 3.000:1

  Ajustaţi contrastul pentru a îndeplini cerinţele

  În funcţie de natura imaginilor proiectate, raportul de contrast poate fi reglat de la 2000:1 până la 3000:1 prin reglarea diafragmei. Dacă este utilizat pe un ecran curbat, controlul diafragmei ajută, de asemenea, la menţinerea adâncimii mari a câmpului pe întreaga suprafaţă de proiecţie.

  Adjustment

  Reproducere stabilă a conţinutului video 4K la 60 cps

  Nivel excepţional de flexibilitate şi confort

  Modelul XEED 4K500ST este proiectat pentru a oferi cu uşurinţă rezultate excelente din aproape orice poziţie. Deplasarea motorizată +/-60% a obiectivului facilitează reglarea poziţiei imaginii fără a necesita înclinarea sau repoziţionarea proiectorului. Corecţia trapezoidală în patru puncte asigură imagini care rămân corecte din punct de vedere geometric. Tehnologia de înaltă definiţie de combinare a marginilor vă ajută să obţineţi imagini superb combinate de la mai multe proiectoare XEED 4K500ST, aplicând corecţii la nivelul fiecărui pixel în parte. Reglarea în 5 puncte permite ajustarea pixelilor RGB cu doar 0,1 pixeli, pentru o reproducere mai clară pe ecranele curbate şi cele sub formă de dom.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Tehnologia pentru redarea stabilă a conţinutului video şi de upscaling

  Reproducând în mod stabil conţinutul video 4K necomprimat la 60 cps, 4K500ST este echipat cu un motor dublu de imagine cu înalte performanţe 4K, dezvoltat în mod unic. Imaginea poate fi îmbunătăţită prin reducerea neclarităţii la mişcare care adaugă o margine neagră între fiecare cadru pentru a asigura claritatea marginilor imaginilor în conţinutul video cu mişcare rapidă. Având în vedere că piaţa simulărilor impune rate de răspuns aproape instantanee, întârzierea de 16,6 ms (întârziere de 1 cadru la 60 Hz) îl face unul dintre cele mai rapide proiectoare de pe piaţă.

  Conectivitate flexibilă

  Redarea de conţinut 4K (până la 4096 x 2400 la 60 cps) este posibilă prin cei patru conectori DVI-D sub formă de minus sau de plus, sau la 4096 x 2160 utilizând 2 cabluri HDMI. Un singur cablu HDMI poate fi utilizat pentru a reda conţinut video la 3048 x 2160 la 30 cps sau pentru a trece conţinut media 2K la clasa superioară 4K utilizând algoritmul de upscaling creat de Canon. Opţiunile de instalare permit utilizarea proiectorului la orice rotaţie de 360 de grade, iar întreţinerea este simplificată datorită lămpii şi filtrului care sunt uşor accesibile chiar şi când proiectorul este instalat.

  Flexible connectivity

  Studiu de caz

  Descoperiţi modelul XEED 4K500ST în acţiune împreună cu fotograful şi realizatorul de filme Simeon Quarrie.

  Specificaţii

  Rezoluţie 4K

  Rezoluţie superioară 4K la 4096 x 2400

  AISYS

  Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast nativ ridicat

  HDMI

  Port HDMI 1.4

  Creston Connected

  Compatibilitate cu Crestron Room View pentru control

  PJLink

  Protocol de control standard în domeniu

  Ce se află în cutie?

  Recomandat pentru dvs...

  Accesorii şi consumabile

  V-ar putea plăcea şi...

  extra

  Canon Professional Network

  Expertiză şi cunoştinţe aprofundate: descoperiţi tot ce trebuie să ştiţi despre uimitoarea gamă de proiectoare Canon.

  extra

  Canon Professional Services

  De ce să nu vă înregistraţi ca membru al CPS? Bucuraţi-vă de asistenţă şi servicii de expertiză pentru echipamentul dvs. Canon.

  4K500ST

  Service în garanţie

  Garanţia standard de 3 ani, la care se adaugă serviciul de înlocuire a lămpii pe o perioadă de 3 ani şi un serviciu complet de garanţie cu înlocuire ce acoperă 3 ani asigură liniştea utilizatorului.