Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

Modelul LX-MU800Z este primul proiector DLP cu lumină laser produs de Canon. Perfect pentru panouri digitale pornite permanent, ieşirea luminoasă de 8.000 de lumeni şi comenzile avansate ale imaginilor arată că este gata pentru orice.

LX-MU800Z

Beneficii

 • Imagine DLP luminoasă şi puternică de 8.000 de lumeni
 • Perfect pentru aplicaţii de afişare digitală: instrumente puternice de reglare a imaginii, utilizare 24/7 şi orientare tip portret
 • Fără lămpi de schimb scumpe: tehnologia cu diode laser cu o durată de viaţă de 20.000 de ore
 • Rezoluţie nativă WUXGA (1920 x 1200) şi raport de aspect de 16:10, cu zoom motorizat, focalizare şi deplasare a imaginii
 • Culori vibrante şi negru profund cu raport de contrast dinamic de 10.500:1 (nativ 1.050:1)
 • Ideal pentru o gamă largă de aplicaţii, de la săli de clasă, birouri şi săli de conferinţă până la domeniul retail sau muzee
 • Suport pentru maparea completă a proiecţiei la 360 de grade, distorsiunea imaginii pentru proiecţia pe suprafeţe curbate, corecţie trapezoidală în 4 puncte şi comenzi de reglare a geometriei
 • Proiectaţi o imagine de 500” de la mai mult de 90 de metri depărtare, cu Obiectivele cu zoom ultra-lung
 • Alegeţi dintre cele 8 obiective interschimbabile pentru o versatilitate supremă*
 • Varietate largă de opţiuni de intrare, inclusiv 3G-SDI cu definiţie înaltă
 • Serviciu de schimb a doua zi, cu garanţie extinsă pe trei ani**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LX-MU800Z

O nouă sursă uimitoare de lumină


Primul proiector cu sursă de lumină cu semiconductori de la Canon, modelul LX-MU800Z produce o imagine deosebit de luminoasă de 8.000 lumeni la o rezoluţie de până la 1920x1200 WUXGA. Tehnologia cu diodă laser şi sursă de lumină cu fosfor de la Canon va depăşi proiectoarele clasice ca durată de viaţă, oferind 20.000 de ore de utilizare, respectiv 7 ani dacă este utilizat 8 ore pe zi zilnic. Cu sursa de lumină cu semiconductori, răcită cu lichid, Canon LX-MU800Z va funcţiona toată ziua, în fiecare zi, iar costurile de exploatare reprezintă o zecime din costurile de funcţionare aferente proiectoarelor clasice cu lampă pe mercur.

Control excepţional pentru aplicaţii de afişare digitală


Control, flexibilitate şi putere aflate la îndemână. Canon LX-MU800Z este ideal pentru aplicaţii de afişare digitală, cu suport pentru maparea completă a proiecţiei la 360 de grade şi distorsiunea imaginii pentru proiecţia pe suprafeţe curbate, plus comenzi avansate de reglaj geometric, corecţie trapezoidală în 4 puncte, rotire imagine fără decupare la 25 de grade şi deplasarea mecanică a imaginii la 50%. Instrumentele unice de combinare a marginilor de la Canon permit ca imaginile adiacente de la mai multe proiectoare să fie fuzionate rapid şi simplu, iar proiectorul poate fi montat chiar şi în orientare tip portret (este necesar un suport).

8 obiective interschimbabile


Profitaţi de cele 8 obiective interschimbabile tip baionetă* pentru orice situaţie de utilizare, începând cu obiectivele cu distanţă de proiectare scurtă şi zoom grandangular (0,62 m - 10,4 m) până la obiectivele cu zoom ultra-lung (până la 91 m), toate cu dimensiunile ecranului de la 40” până la 500”. Schimbarea obiectivelor este sigură şi simplă: software-ul preinstalat pe LX-MU800Z dispune de 8 sloturi de memorie presetate, iar funcţia de siguranţă a obiectivului închide sursa de lumină în cazul în care obiectivul este îndepărtat.

Imagini care vă taie respiraţia


Combinând tehnologia DLP cu un singur chip DLP cu o sursă de lumină laser puternică, Canon LX-MU800Z utilizează o roată cu 4 segmente în 3 culori pentru a obţine o imagine superioară şi pentru a reduce semnificativ „efectul de curcubeu”, în timp ce contrastul dinamic furnizează un negru mai profund pentru o experienţă mai captivantă. O gamă cromatică largă de 91,9% sRGB oferă o paletă vibrantă de culori, iar setările de luminozitate se pot modifica în trepte de 1%, de la 20% la 100% pentru ajustarea de precizie la condiţiile de lumină ambiantă şi pentru a potrivi luminozitatea la combinarea marginilor.

Conectivitate şi management îmbunătăţite


Canon LX-MU800Z este pregătit să afişeze o gamă largă de conţinut media, cu intrare directă pentru HDMI 1.4a, D-sub de 15 pini, DVI-D, componente 5BNC şi standardul video de înaltă specificaţie 3Gb/s, 3G-SDI şi HDBaseT pentru video necomprimat prin Ethernet, ideal pentru maparea vie şi stabilă a proiecţiei. LX-MU800Z dispune şi de porturi de ieşire D-sub de 15 pini şi 3G-SDI, iar sistemele de comandă pot beneficia de portul serial RS-232C, HDBaseT şi funcţii de comandă în LAN şi reţea.

Garanţie de trei ani cu schimb a doua zi


Cu o sursă de lumină cu durată mare de viaţă şi fără filtre de schimbat, LX-MU800Z este uşor de întreţinut. Serviciul gratuit Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani oferă un proiector de schimb a doua zi** în timp ce dispozitivul dvs. original se află în service, ceea ce înseamnă că timpii de nefuncţionare sunt reduşi la minim.

* Raportul de proiecţie trebuie specificat pe obiective.
** Prin „a doua zi” se înţelege că, acolo unde este posibil, produsul de schimb va fi pus la dispoziţie a doua zi după solicitarea reparaţiilor. Dacă solicitarea este primită după ora prânzului, în weekend sau într-o zi de sărbătoare legală, produsul de schimb va fi primit în termen de două zile. Acest serviciu de închiriere se supune unor termeni şi condiţii şi este disponibil numai în anumite ţări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LX-MU800Z, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Supporting HD video, audio and control

Acceptă video HD, audio şi control

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

Garanţie extinsă de 3 ani