Canon LX-MU700

LX-MU700

Producând 7.500 de lumeni şi oferind o gamă de 7 obiective interschimbabile, acest proiector profesional cu lampă dublă WUXGA oferă o proporţie avantajoasă de flexibilitate, încredere şi imagini luminoase şi detaliate.

/Images/LX-MU700%20Extra_tcm136-1326464.jpg

Beneficii

  • Proiector profesional cu lampă dublă şi luminozitate ridicată DLP™
  • Rezoluţie WUXGA nativă (1920 x 1200) cu raport de aspect 16:10
  • 7.500 de lumeni pentru imagini luminoase şi clare
  • Raport de contrast 2.100: 1 pentru negru intens şi bogat
  • Uşor de optimizat pentru luminozitate sau contrast cu o gamă de două rotiţe cu 6 culori
  • Versatilitate extremă cu o gamă de 7 obiective interschimbabile
  • Se adaptează rapid la diferite volume de lucru datorită deplasării motorizate a obiectivului cu memoria obiectivului
  • Acceptă intrări dintr-o gamă variată de surse, inclusiv HDBaseT cu comanda LAN
  • Menţine geometria imaginilor cu corecţia esenţială verticală şi orizontală (+/-40°)
  • Întreţinere simplă şi accesibilă, cu o durată de viaţă a lămpii de până la 6.000 de ore

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LX-MU700

Luminozitate şi fiabilitate


Pentru imagini luminoase şi clare, în format lat, într-o gamă largă de medii de instalare, alegeţi proiectorul LX-MU700. Lămpile sale duble nu doar că oferă o luminozitate uimitoare, de 7500 de lumeni, chiar şi în săli mari sau spaţii cu niveluri înalte de lumină ambientală, ci vă oferă, de asemenea, fiabilitate sporită. Prezentarea, conferinţa sau expunerea dvs. va putea continua chiar dacă una dintre lămpi se defectează, deci publicul nu va fi niciodată dezamăgit.

Imagini clare şi convingătoare


Rezoluţia WUXGA (1920 x 1200) nativă asigură imagini mai clare şi o grafică mai uniformă. Spre deosebire de proiectoarele LCD, panoul DLP al modelului LX-MU700 oferă de fiecare dată imagini de bună calitate pe întreaga sa durată de viaţă, prevenind deteriorarea în timp a proiecţiilor dvs. Raportul de contrast de 2100:1 oferă culori pure şi un negru profund, oferind publicului o experienţă mult superioară. Pentru a asigura rezultate optime pentru fiecare sarcină şi în orice mediu, selecţia de două rotiţe cu 6 culori facilitează optimizarea imaginilor cu prioritate de luminozitate sau contrast.

Opţiuni flexibile pentru obiective


Dată fiind gama de 7 obiective Canon interschimbabile, de înaltă calitate, de la modelul scurt fix la cel cu zoom ultra-lung, veţi găsi cu uşurinţă opţiunea perfectă pentru mediul şi distanţa dvs. de proiecţie. Fie că utilizaţi unul sau mai multe obiective, veţi aprecia funcţia de memorie a obiectivelor, care reapelează setările dvs. preferate de deplasare, focalizare şi zoom. Aceasta vă va economisi mult timp dacă proiectorul dvs. este utilizat în mai multe moduri într-un singur spaţiu, de exemplu într-o sală de conferinţe în care numărul spectatorilor variază.

Opţiuni adaptabile de conectare


Modelul LX-MU700 vă permite să profitaţi la maximum de inovatoarele surse de conţinut digital de înaltă calitate de astăzi. Portul HDBaseT permite transmiterea imaginilor HD şi a semnalelor audio şi de control printr-un singur cablu LAN cu lungime de până la 100 m, adăugând o nouă dimensiune a flexibilităţii între opţiunile de configurare a sistemului dvs. Porturile suplimentare HDMI, DVI şi Display, la care se adaugă cei 5 conectori BNC, asigură compatibilitatea cu o gamă largă de surse video digitale sau calculatoare.

Obţineţi cu uşurinţă rezultate excelente


Porniţi proiectorul, iar funcţia de declanşare pentru utilizarea ecranului va coborî automat ecranul şi îl va poziţiona corespunzător aspectului selectat, permiţând obţinerea unei calităţi optime a imaginilor. Uşurinţa configurării şi utilizării este sporită de corecţia verticală de +/-40° a distorsiunii trapezoidale, ceea ce asigură o geometrie corectă a imaginii din aproape orice unghi.

Întreţinere şi exploatare uşoare, la costuri reduse


Modelul LX-MU700 este conceput pentru o deţinere lipsită de complicaţii: astfel, lămpile şi filtrele pot fi înlocuite uşor, fără demontarea proiectorului din poziţia de instalare, ceea ce reduce la minimum timpul de inactivitate. Şi, dată fiind durata de viaţă de 6000 a lămpilor şi nivelul de zgomot de 35 dBA în modul Eco (cu o singură lampă), modelul LX-MU700 reprezintă o propunere economică atrăgătoare pentru orice cumpărător.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LX-MU700, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Supporting HD video, audio and control

Acceptă video HD, audio şi control

DLP

DLP