Canon LX-MU500

LX-MU500

Cu o luminozitate de 5.000 de lumeni şi un raport de contrast de 2.500:1, acest proiector semi-profesional WUXGA este perfect pentru utilizatorii care îşi doresc imagini luminoase, de înaltă calitate, de la un dispozitiv economic şi adaptabil.

LX-MU500

Beneficii

 • Proiector semi-profesional cu luminozitate înaltă, oferind un excelent raport preţ-calitate
 • Rezoluţie WUXGA nativă (1920 x 1200 pixeli) cu raport de aspect 16:10
 • Tehnologie DLP™ pentru contrast înalt şi culori puternice
 • 5000 de lumeni pentru imagini luminoase şi clare, în ciuda dimensiunii compacte a proiectorului
 • Raport de contrast de 2.500:1 pentru culori profunde şi un negru intens
 • Porturi HDMI x2 (compatibil cu MHL) şi RJ-45 pentru un nivel maxim de flexibilitate
 • Obiectivul cu zoom manual de 1,6x este amplasat central, pentru poziţionare mai uşoară în timpul instalării
 • Corecţia în 4 colţuri a distorsiunii trapezoidale (+/- 30°) menţine cu uşurinţă o geometrie corectă a imaginilor
 • Reglarea culorilor pe 6 axe contribuie la obţinerea unor rezultate uimitoare pentru o gamă largă de imagini
 • Durată de viaţă a lămpii de până la 2500 de ore, plus garanţie extinsă, de 3 ani, pentru lampă
 • Difuzor de 10 W cu ieşire audio pentru o soluţie completă de instalaţie audio-video

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LX-MU500

Imagini vii şi precise


Rezoluţia nativă WUXGA (1920 x 1200) a modelului LX-MU500 oferă imagini mai clare, o grafică mai uniformă şi text mai uşor de citit. Rezoluţia WUXGA este ideală atât pentru calculatoare, cât şi pentru sursele video, fiind adecvată în special pentru laptopurile moderne, cu ecran lat. Panoul DLP măreşte luminozitatea şi accentuează detaliile, reducând la minimum distorsiunile precum „efectul de grilă”, deseori întâlnit în cazul proiectoarelor LCD convenţionale.

Culori luminoase şi reproducere fidelă a detaliilor


Oferind o luminozitate de 5000, neobişnuită pentru un proiector atât de compact, modelul LX-MU500 creează imagini mult mai luminoase în spaţii de dimensiuni medii, precum sălile de curs şi cele de şedinţe. Raportul contrastului de 2.500:1 creează culori pure şi un negru mai profund, pentru o experienţă superioară a vizionării, în timp ce precizia culorilor este îmbunătăţită de noul algoritm Brilliant Colour™, ce asigură o reproducere fidelă a materialului-sursă.

Opţiuni flexibile de conectare


Modelul LX-MU500 include 2 porturi HDMI, un port HDBaseT şi un port de reţea RJ-45, asigurând compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive video digitale, calculatoare şi surse mobile. Utilizaţi portul HDBaseT pentru a transmite imagini video HD şi semnale audio şi de control¹ printr-un singur cablu LAN cu lungime de până la 100 m, adăugând un nivel superior de flexibilitate şi uşurinţă în utilizare opţiunilor de configurare a sistemului şi instalaţiilor dvs. Una dintre cele două intrări HDMI ale proiectorului este compatibilă cu MHL, permiţând conectarea oricărei tablete sau a oricărui smartphone cu MHL prin intermediul unui cablu MHL, disponibil în comerţ.

Obţineţi cu uşurinţă rezultate excelente


Echipat cu un obiectiv poziţionat central, cu zoom manual de 1,6x, modelul LX-MU500 este deosebit de uşor de instalat, graţie funcţiei de corecţie în 4 colţuri a distorsiunii trapezoidale. În plus faţă de reglarea standard (+/-30%) pe orizontală şi verticală, reglarea independentă a colţurilor vă va permite să obţineţi fără efort imagini cu o geometrie perfectă, chiar şi atunci când proiectorul este utilizat în poziţie înclinată sau descentrată. Reglarea culorilor pe 6 axe, cele 5 moduri de imagine şi cele 2 moduri definite de utilizator vă permit să prezentaţi publicului conţinutul proiectat exact aşa cum a fost creat acesta.

Design compact cu eforturi şi costuri reduse de deţinere


Modelul LX-MU500 este furnizat cu o garanţie gratuită pe 3 ani a lămpii, care asigură până la 3 lămpi de schimb în cazul unei defecţiuni a lămpii². Pentru liniştea dvs., în situaţia improbabilă a unei defecţiuni a proiectorului dvs., serviciul extins de garanţie va asigura înlocuirea acestuia în următoarea zi pentru perioada necesară reparaţiei proiectorului dvs. Lămpile proiectorului LX-MU500 pot fi înlocuite cu uşurinţă, fără demontarea proiectorului din poziţia de instalare a acestuia, iar durata de viaţă a lămpilor este de 2500 de ore. Difuzorul de 10 W cu ieşire audio vă va permite să utilizaţi proiectorul LX-MU500 astfel încât acesta să corespundă atât nevoilor dvs. vizuale, cât şi celor de sunet.

¹ Atunci când pornirea în modul standby nu este acceptată ca o comandă de control prin HDBaseT.
² Necesită înregistrarea produsului.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LX-MU500, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Supporting HD video, audio and control

Acceptă video HD, audio şi control¹

MHL

Intrare direct de la dispozitivele MHL

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Crestron

Crestron