Canon LV-X320

LV-X320

Proiectorul portabil XGA care oferă imagini luminoase de pe un dispozitiv confortabil ca dimensiune şi greutate. Funcţionarea fiabilă şi întreţinerea uşoară fac din acesta o alegere de calitate superioară pentru cumpărătorii care se gândesc la buget.

LV-X320

Beneficii

  • Proiectaţi imagini clare, de calitate superioară cu rezoluţie XGA clasică (1024 x 768 pixeli)
  • Bucuraţi-vă de culori luminoase şi nuanţe profunde de negru cu 3.200 lumeni şi un raport de contrast 10.000:1
  • Bucuraţi-vă de experienţa unor imagini clare şi detaliate mulţumită panoului DLP™
  • Uşor şi compact la doar 2,5 kg pentru transportare uşoară
  • Obiectiv cu zoom manual 1,1x pentru amplasare flexibilă
  • Porturi HDMI™ compatibile cu RJ-45 şi MHL; acceptă conţinut 3D datorită sistemului DLP-Link
  • Corecţia esenţială verticală şi orizontală (+/-30°) menţine naturaleţea imaginilor
  • Funcţia de ajustare a culorilor pe 6 axe şi de corectare a culorilor de pe ecran se adaptează la mediul dvs.
  • Durată de funcţionare a lămpii de până la 6.000 ore, plus o garanţie de trei ani pentru înlocuirea lămpii*
  • Difuzor integrat de 10 W şi cablu de ieşire audio, plus funcţionare silenţioasă la doar 29 dB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-X320

Imagini luminoase şi precise


Dacă sunteţi în căutarea unui proiector portabil care oferă o calitate remarcabilă la un preţ deosebit de competitiv, alegeţi Canon LV-X320. Audienţa dvs. se va bucura de imagini precise şi clare datorită rezoluţiei XGA native (1024 x 768 pixeli), care asigură culori luminoase, naturale şi nuanţe profunde de negru mulţumită luminozităţii de 3.200 de lumeni şi raportului de contrast de 10.000:1. Tehnologia panourilor DLP elimină distorsiunile imaginilor şi oferă o luminozitate mai realistă decât proiectoarele portabile cu preţ similar, făcând din acest model alegerea ideală pentru cumpărătorii cu buget limitat.

Montarea este simplă


Chiar şi în spaţii restrânse, vă puteţi asigura de perfecţiunea geometrică a imaginilor datorită corecţiei esenţiale pe verticală şi orizontală de +/- 30°. Pentru un plus de flexibilitate, funcţia de zoom manual de 1,1x vă oferă controlul asupra amplasării proiectorului: ideal în spaţii mai mici. Şi atunci când lumina naturală este intensă sau atunci când este necesară proiecţia pe suprafeţe colorate, corecţia culorilor de pe ecran vă ajută să vă bucuraţi în continuare de imagini clare, luminoase şi de culori naturale.

Conectaţi-vă aşa cum doriţi


Cu modelul LV-X320, puteţi alege să proiectaţi imagini de calitate superioară dintr-o serie amplă de surse mulţumită gamei vaste de intrări. Un port HDMI înseamnă că aveţi avantajul ieşirilor HDMI care acum sunt des întâlnite la laptopuri pentru obţinerea unor imagini mai precise, mai clare şi mai detaliate; totodată, conţinutul 3D cu impact este uşor de redat cu sistemul DLP-Link. Pentru confort suplimentar, compatibilitatea MHL vă permite să proiectaţi de pe orice tabletă sau smartphone cu funcţia MHL activată prin portul HDMI al proiectorului. Conectivitatea, controlul şi întreţinerea printr-o reţea IT se realizează direct prin portul de reţea RJ-45, reducând efortul pentru echipa de IT.

Uşor şi portabil


La doar 2,5 kg, greutatea mică şi mărimea compactă a LV-X320 nu presupune niciun efort atunci când acesta este transportat la şedinţe, conferinţe, seminarii sau prezentări. Pentru facilitarea transportului frecvent, alegeţi carcasa portabilă de protecţie moale opţională. Conectarea proiectorului atunci când ajungeţi la destinaţie este, de asemenea, simplă: toate porturile şi toţi conectorii acestuia sunt grupaţi în mod comod, pentru acces extrem de uşor. Adăugaţi impact prezentărilor dvs. şi intensificaţi experienţa audienţei prin conectarea oricărei surse audio la difuzorul integrat de calitate superioară; sau prin conectarea proiectorului la un amplificator sau la un sistem PA folosind cablul de ieşire audio.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Alegeţi LV-X320 şi costurile asociate exploatării rămân atractiv de scăzute. Durata de viaţă a lămpii este de maximum 6.000 de ore în modul Eco; în timp ce garanţia generoasă de trei ani pentru lampa Canon* asigură până la trei lămpi de schimb în perioada de garanţie dacă o lampă se defectează în condiţii normale de utilizare, eliminându-se în mod eficient un eventual cost semnificativ. Consumul de energie este de doar 350 W în timpul funcţionării (240 W în modul Eco) pentru a vă reduce cheltuielile generale şi a vă ajuta să conduceţi o organizaţie sustenabilă. Costurile cu întreţinerea sunt menţinute la un nivel minim absolut mulţumită structurii fără filtru şi înlocuirii simple a lămpii prin panoul superior al proiectorului. Şi pentru a ne asigura faptul că spectatorii dvs. nu sunt deranjaţi de zgomotul de fundal, ventilatorul LV-X320 funcţionează la doar 29 dB în modul Eco.

*Diferă în funcţie de ţară. Produsul trebuie să fie înregistrat în termen de 60 de zile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-X320, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

MHL

MHL