Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Acest proiector XGA portabil, cu distanţă scurtă de proiecţie, este luminos şi compact, oferind imagini luminoase şi clare de la distanţe scurte. Funcţionarea fiabilă şi costurile scăzute asociate exploatării fac din acesta o alegere ideală pentru cumpărătorii pentru care preţul este important.

LV-X310ST

Beneficii

  • Proiectaţi imagini clare, de calitate superioară cu rezoluţie XGA clasică (1024 x 768 pixeli)
  • Bucuraţi-vă de culori luminoase şi nuanţe profunde de negru cu 3.100 lumeni şi un raport de contrast 10.000:1
  • Proiectaţi imagini mai mari de la distanţe reduse graţie obiectivului cu distanţă scurtă de proiecţie, de 0,61:1
  • Bucuraţi-vă de experienţa unor imagini clare şi detaliate mulţumită panoului DLP™
  • Uşor şi compact la doar 2,8 kg, pentru transportare uşoară
  • Porturi HDMI™ compatibile cu RJ-45 şi MHL; acceptă conţinut 3D datorită sistemului DLP-Link
  • Corecţia esenţială verticală şi orizontală (+/-15°) menţine naturaleţea imaginilor
  • Funcţia de ajustare a culorilor pe 6 axe şi de corectare a culorilor de pe ecran se adaptează la mediul dvs.
  • Durată de funcţionare a lămpii de până la 6.000 ore, plus o garanţie de trei ani pentru înlocuirea lămpii*
  • Difuzor integrat de 10 W şi cablu de ieşire audio, plus funcţionare silenţioasă la doar 29 dB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-X310ST

Luminos şi precis la mică distanţă


Modelul Canon LV-X310ST este alegerea ideală pentru organizaţiile care au nevoie de un proiector portabil cu distanţă scurtă de proiecţie şi care oferă o calitate remarcabilă şi o excelentă rentabilitate a investiţiei. Audienţa dvs. se va bucura de imagini precise şi clare datorită rezoluţiei XGA native (1024 x 768 pixeli), care asigură culori luminoase, naturale şi nuanţe profunde de negru mulţumită luminozităţii de 3.100 de lumeni şi raportului de contrast de 10.000:1. Raportul de proiectare 0,61:1 şi lentilele fixe şi dedicate de 1 x distanţa de proiectare scurtă vă oferă o gamă largă de opţiuni de amplasare, cum ar fi proiectarea unei imagini de 2,5 m de la o distanţă de doar 1,5 m. Împreună cu tehnologia panourilor DLP care îmbunătăţeşte calitatea imaginii, LV-X310ST oferă un raport preţ/performanţă impresionant.

Rezultate extraordinare obţinute uşor


Păstraţi imaginile perfecte geometric chiar şi în spaţii restrânse, mulţumită corecţiei verticale şi orizontale de +/- 15°. Atunci când lumina naturală este intensă sau când este necesară proiecţia pe suprafeţe colorate, corecţia culorilor de pe ecran vă asigură automat bucuria unor imagini luminoase şi unor culori naturale. Şi pentru a vă ajuta să proiectaţi imagini captivante în aproape orice circumstanţe, reglarea culorilor pe 6 axe vă oferă un control fin asupra nuanţei, saturaţiei şi a altor parametri cheie.

Conectaţi-vă aşa cum doriţi


Utilizaţi modelul dvs. LV-X310ST pentru a proiecta imagini de calitate superioară dintr-o serie amplă de surse mulţumită gamei vaste de intrări. Un port HDMI vă permite să beneficiaţi de ieşirile HDMI ale laptopurilor dvs. pentru obţinerea unor imagini mai precise, mai detaliate, în timp ce conţinutul 3D cu impact este uşor de redat cu sistemul DLP-Link. Pentru confort suplimentar, compatibilitatea MHL vă permite să proiectaţi de pe orice tabletă sau smartphone cu funcţia MHL activată prin portul HDMI al proiectorului. Conectivitatea, controlul şi întreţinerea printr-o reţea IT se realizează direct prin portul de reţea RJ-45, reducând efortul pentru echipa de IT.

Uşor şi portabil


La doar 2,8 kg, greutatea mică şi mărimea compactă a modelului LV-X310ST nu presupune niciun efort atunci când acesta este transportat la şedinţe, conferinţe, seminarii sau prezentări. Pentru facilitarea transportului frecvent, alegeţi carcasa portabilă de protecţie moale opţională. Conectarea proiectorului atunci când ajungeţi la destinaţie este, de asemenea, simplă: toate porturile şi toţi conectorii acestuia sunt grupaţi în mod comod, pentru acces extrem de uşor. Adăugaţi impact prezentărilor dvs. şi intensificaţi experienţa audienţei prin conectarea oricărei surse audio la difuzorul integrat de calitate superioară; sau prin conectarea proiectorului la un amplificator sau la un sistem PA folosind cablul de ieşire audio.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Alegeţi modelul LV-X310ST pentru costuri asociate exploatării reduse. Lămpile rezistă până la 6.000 de ore în modul Eco; iar garanţia* generoasă de 3 ani pentru lampă elimină în mod eficient costurile de schimb ale lămpii pentru 3 ani dacă o lampă se defectează în condiţii normale de utilizare. Consumul de energie este de doar 350 W în timpul funcţionării (240 W în modul Eco) pentru a vă reduce cheltuielile generale şi a vă ajuta să conduceţi o organizaţie sustenabilă. Costurile cu întreţinerea sunt reduse la minimum prin design-ul fără filtru, iar lămpile sunt uşor de înlocuit de la panoul superior al proiectorului. Şi pentru a ne asigura de faptul că spectatorii dvs. nu sunt deranjaţi de zgomotul de fundal, ventilatorul LV-X310ST funcţionează la doar 29 DB în modul Eco.

*Diferă în funcţie de ţară. Produsul trebuie să fie înregistrat în termen de 60 de zile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-X310ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

MHL

MHL