Canon LV-WX320

LV-WX320

Acest proiector portabil WXGA oferă imagini luminoase, de calitate superioară şi este impresionant de compact şi de uşor. Compatibilitatea cu formatele HDMI, MHL şi portul pentru reţea conferă valoare superioară la preţul la care este disponibil.

LV-WX320

Beneficii

  • Bucuraţi-vă de experienţa unor imagini clare, pe ecran lat, cu rezoluţie WXGA nativă (1280 x 800 pixeli)
  • Bucuraţi-vă de luminozitatea impresionantă (3.200 lumeni) şi un raport de contrast 10.000:1 pentru nuanţe profunde de negru
  • Panoul DLP™ oferă în mod consecvent imagini clare şi precise
  • Uşor şi portabil la doar 2,5 kg
  • Obiectivul cu zoom manual de 1,1x permite o amplasare versatilă
  • Porturi HDMI™ compatibile cu RJ-45 şi MHL; acceptă conţinut 3D datorită sistemului DLP-Link
  • Corecţia esenţială verticală şi orizontală (+/-30°) previne distorsiunea
  • Funcţia de ajustare a culorilor pe 6 axe şi de corectare a culorilor de pe ecran se adaptează la mediul dvs.
  • Durată de funcţionare a lămpii de până la 6.000 ore, plus o garanţie de trei ani pentru înlocuirea lămpii*
  • Difuzor integrat de 10 W şi cablu de ieşire audio, plus funcţionare silenţioasă la doar 29 dB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-WX320

Imagini luminoase şi precise


Modelul Canon LV-WX320 este alegerea ideală pentru organizaţiile care acordă atenţie preţurilor şi care au nevoie de un proiector portabil remarcabil. Bucuraţi-vă de imagini cu definiţie precisă şi frapant de clare pe ecrane late, mulţumită rezoluţiei XGA native (1280 x 800 pixeli) şi raportului de aspect 16:10. Sunt redate în mod consecvent culori vii şi nuanţe de negru profund mulţumită luminozităţii de 3.200 lumeni şi raportului de contrast de 10.000:1 ale acestui proiector. Împreună cu tehnologia panourilor DLP care reduce efectul de grilă care apare la multe proiectoare cu preţ similar, LV-WX320 oferă o proporţie avantajoasă de calitate şi valoare raportată la preţ.

Rezultate extraordinare obţinute uşor


Asiguraţi-vă de precizia geometrică a imaginilor dvs. mulţumită corecţiei esenţiale verticale şi orizontale de +/- 30°. Pentru un plus de flexibilitate, o funcţie de zoom manual 1,1x asigură claritatea şi fidelitatea proiectării chiar şi în spaţii compacte. Şi în medii cu lumină naturală intensă sau atunci când este necesară proiecţia pe suprafeţe colorate, corecţia culorilor de pe ecran vă ajută să vă bucuraţi în continuare de imagini clare, luminoase şi de culori naturale.

Conectivitate fără efort


Bucuraţi-vă de flexibilitatea de a proiecta imagini de calitate superioară dintr-o gamă amplă de surse mulţumită opţiunilor numeroase de intrări ale modelului LV-WX320. Un port HDMI înseamnă că aveţi avantajul ieşirilor HDMI care acum sunt des întâlnite la laptopuri pentru obţinerea unor imagini mai precise, mai clare şi mai detaliate; totodată, conţinutul 3D cu impact este uşor de redat cu sistemul DLP-Link. Pentru confort suplimentar, compatibilitatea MHL vă permite să proiectaţi de pe orice tabletă sau smartphone cu funcţia MHL activată prin portul HDMI al proiectorului. Conectivitatea, controlul şi întreţinerea printr-o reţea IT se realizează direct prin portul de reţea RJ-45, reducând efortul pentru echipa de IT.

Uşor şi portabil


În ciuda specificaţiilor sale superioare, LV-WX320 cântăreşte doar 2,5 kg şi este suficient de uşor pentru a fi transportat la şedinţe, conferinţe, seminarii sau prezentări. Pentru facilitarea transportului frecvent, alegeţi carcasa portabilă de protecţie moale opţională. Conectarea proiectorului atunci când ajungeţi la destinaţie este, de asemenea, simplă: toate porturile şi toţi conectorii acestuia sunt grupaţi în mod comod, pentru acces extrem de uşor. Adăugaţi impact prezentărilor dvs. şi intensificaţi experienţa audienţei prin conectarea oricărei surse audio la difuzorul integrat de calitate superioară; sau prin conectarea proiectorului la un amplificator sau la un sistem PA folosind cablul de ieşire audio.

Costuri de exploatare accesibile


Alegeţi LV-WX320 şi costurile asociate exploatării rămân atractiv de scăzute. Durata de viaţă a lămpii este de maximum 6.000 de ore în modul Eco; în timp ce garanţia generoasă de trei ani pentru lampa Canon* asigură până la trei lămpi de schimb în perioada de garanţie dacă o lampă se defectează în condiţii normale de utilizare, eliminându-se în mod eficient un eventual cost semnificativ. Consumul de energie este de doar 350 W în timpul funcţionării (240 W în modul Eco) pentru a vă reduce cheltuielile generale şi a vă ajuta să conduceţi o organizaţie sustenabilă. Costurile cu întreţinerea sunt menţinute la un nivel minim absolut mulţumită structurii fără filtru şi înlocuirii simple a lămpii prin panoul superior al proiectorului. Şi pentru a ne asigura faptul că spectatorii dvs. nu sunt deranjaţi de zgomotul de fundal, ventilatorul LV-WX320 funcţionează la doar 29 dB în modul Eco.

*Diferă în funcţie de ţară. Produsul trebuie să fie înregistrat în termen de 60 de zile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-WX320, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

MHL

MHL