Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Acest proiector WXGA portabil, cu distanţă scurtă de proiecţie, este luminos şi compact, oferind imagini luminoase pe ecran lat, de la distanţe scurte. Compatibilitatea cu HDMI şi MHL şi portul de reţea fac din acesta o opţiune flexibilă şi de înaltă calitate pentru cumpărătorii pentru care preţul este un factor important.

/Images/LV-WX310ST%20Extra_tcm136-1288446.jpg

Beneficii

 • Proiectaţi imagini clare pe ecran lat, la rezoluţie WXGA nativă (1280 x 800 pixeli)
 • Bucuraţi-vă de luminozitatea impresionantă de 3.100 şi raportul de contrast de 10.000:1 pentru nuanţe profunde de negru
 • Proiectaţi imagini mai mari de la distanţe reduse graţie obiectivului cu distanţă scurtă de proiecţie, de 0,49:1
 • Panoul DLP™ oferă în mod consecvent imagini clare şi precise
 • Uşor şi portabil la doar 2,8kg
 • Porturi HDMI™ compatibile cu RJ-45 şi MHL; acceptă conţinut 3D datorită sistemului DLP-Link
 • Corecţia esenţială verticală şi orizontală (+/-15 °) previne distorsiunea
 • Funcţia de ajustare a culorilor pe 6 axe şi de corectare a culorilor de pe ecran se adaptează la mediul dvs.
 • Durată de funcţionare a lămpii de până la 6.000 ore, plus o garanţie de trei ani pentru înlocuirea lămpii*
 • Difuzor integrat de 10 W şi cablu de ieşire audio, plus funcţionare silenţioasă la doar 29 dB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-WX310ST

Imagini luminoase, reale, de la mică distanţă


Pentru cei cu buget limitat, care au nevoie de un proiector portabil cu ecran lat, luminos şi distanţă scurtă de proiecţie, Canon LV-WX310ST este alegerea firească. Bucuraţi-vă de imagini precise, clare, pe ecran lat, mulţumită rezoluţiei native WXGA (1280 x 800 pixeli) şi a raportului de aspect 16:10. Sunt redate culorile vii şi nuanţele de negru profund mulţumită luminozităţii de 3.100 lumeni şi a raportului de contrast 10.000:1 ale acestui proiector. Raportul de proiectare 0,49:1 şi lentilele fixe şi dedicate de 1 x distanţa de proiectare scurtă crează o gamă largă de opţiuni de amplasare, cum ar fi proiectarea unei imagini de 2,5 m de la o distanţă de doar 1,22 m. Împreună cu tehnologia panourilor DLP care îmbunătăţeşte calitatea imaginilor din lumea reală, LV-WX310ST oferă o proporţie avantajoasă de calitate şi valoare raportată la preţ.

Rezultate extraordinare obţinute uşor


Imaginile precise geometric sunt asigurate mulţumită corecţiei verticale şi orizontale de +/- 15°. În medii cu lumină naturală intensă sau atunci când este necesară proiecţia pe suprafeţe colorate, corecţia culorilor de pe ecran vă asigură bucuria imaginilor luminoase şi a culorilor naturale. Reglarea culorilor pe 6 axe vă oferă control fin asupra nuanţei, saturaţiei şi a altor parametri cheie pentru a vă ajuta să proiectaţi imagini captivante în aproape orice circumstanţe.

Conectivitate fără efort


Bucuraţi-vă de flexibilitatea de a proiecta imagini de calitate superioară dintr-o gamă de surse mulţumită opţiunilor de intrări ale modelului LV-WX310ST. Un port HDMI vă permite să beneficiaţi de ieşirile HDMI ale laptopurilor dvs. pentru obţinerea unor imagini mai precise, mai detaliate, în timp ce conţinutul 3D cu impact este uşor de redat cu sistemul DLP-Link. Pentru confort suplimentar, compatibilitatea MHL vă permite să proiectaţi de pe orice tabletă sau smartphone cu funcţia MHL activată prin portul HDMI al proiectorului. Conectivitatea, controlul şi întreţinerea printr-o reţea IT se realizează direct prin portul de reţea RJ-45, reducând efortul pentru echipa de IT.

Uşor şi portabil


La doar 2,8 kg, modelul LV-WX310ST este suficient de uşor pentru a fi transportat confortabil; iar pentru un transport chiar şi mai comod alegeţi husa portabilă de protecţie moale opţională. Conectarea proiectorului la destinaţie este, de asemenea, simplă: toate porturile şi toţi conectorii acestuia sunt grupaţi în mod comod, pentru acces extrem de uşor. Intensificaţi experienţa spectatorilor dvs. prin conectarea oricărei surse audio la difuzorul integrat de calitate superioară sau prin conectarea proiectorului la un amplificator sau la un sistem PA folosind cablul de ieşire audio.

Costuri de exploatare accesibile


Alegeţi LV-WX310ST şi costurile asociate exploatării rămân atractiv de scăzute. Durata de viaţă a lămpii este de maximum 6.000 de ore în modul Eco; în timp ce garanţia* generoasă de 3 ani pentru lampa Canon asigură până la 3 lămpi de schimb în perioada de garanţie dacă o lampă se defectează în condiţii normale de utilizare, eliminându-se în mod eficient un eventual cost semnificativ. Consumul de energie este de doar 350 W în timpul funcţionării (240 W în modul Eco) pentru a vă reduce cheltuielile generale şi a vă ajuta să conduceţi o organizaţie sustenabilă. Costurile cu întreţinerea sunt menţinute la un nivel minim absolut mulţumită structurii fără filtru şi înlocuirii simple a lămpii prin panoul superior al proiectorului. Şi pentru a ne asigura faptul că spectatorii dvs. nu sunt deranjaţi de zgomotul de fundal, ventilatorul LV-WX310ST funcţionează la doar 29 dB în modul Eco.

 • *Diferă în funcţie de ţară. Produsul trebuie să fie înregistrat în termen de 60 de zile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-WX310ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

MHL

MHL