Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Compact, portabil şi uşor de instalat, modelul cu distanţă foarte mică de proiectare LV-WX300UST oferă o rezoluţie WXGA nativă şi este ideal pentru proiectarea de imagini luminoase şi clare cu format panoramic în sălile de şedinţe de mici dimensiuni şi sălile de clasă.

Beneficii

  • Proiector compact şi portabil, cu distanţă foarte mică de proiectare şi greutate de numai 5 kg
  • Proiectaţi fără efort imagini luminoase şi clare, de 100", de la o distanţă de numai 445 mm
  • Panou DLP cu rezoluţie WXGA (1280 x 800 pixeli) nativă şi raport de aspect de 16:10.
  • Bucuraţi-vă de o luminozitate de 3000 de lumeni şi un raport de contrast de 7500:1
  • Corecţie trapezoidală verticală de +/- 40°
  • Durată de viaţă a lămpii de până la 8000 h şi intensitate a zgomotului de numai 29 dBA în modul Eco
  • Reglarea culorilor pe 6 axe graţie reglării fine avansate a culorilor ecranului
  • 2 porturi HDMI şi port de reţea RJ-45
  • 2 difuzoare integrate de 10 W

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-WX300UST

Proiector compact şi portabil, cu distanţă foarte mică de proiectare


Modelul LV-WX300UST cu distanţă foarte mică de proiectare oferă proiecţii pe ecrane de mari dimensiuni, chiar şi atunci când spaţiul este limitat. Acesta proiectează o imagine clară şi bine definită, de 100 de ţoli, de la o distanţă de proiecţie de numai 44,5 cm. Montarea pe un perete a proiectorului previne direcţionarea proiecţiei către ochii prezentatorului, reduce la minimum zona care poate fi acoperită de corpul acestuia şi elimină umbrele de pe ecran. Cu dimensiuni externe compacte, de 287 x 122,6 x 374,5 mm, şi cântărind numai 5 kg, acesta este, de asemenea, suficient de mic şi de uşor pentru a fi transportat cu uşurinţă. Aceasta îl transformă într-o alegere excelentă pentru companii şi mediile educaţionale, care trebuie să asigure proiecţii în mai multe săli de şedinţe sau de clasă dintr-o clădire de birouri sau un campus.

Imagini excepţional de vii


Modelul LV-WX300UST oferă imagini luminoase, clare şi fidele graţie tehnologiei DLP a proiectorului, cu rezoluţie WXGA (1280 x 800 pixeli) nativă, luminozitate de 3000 de lumeni şi raport de contrast 7500:1. Culorile sunt puternice şi realiste, iar zonele negre au profunzime. Textul este uşor de citit, elementele grafice sunt clare şi nu există nicio urmă a efectului de grilă întâlnit în cazul proiectoarelor LCD convenţionale. Combinând toate acestea cu un raport de aspect de 16:10, acest proiector este ideal pentru utilizarea împreună cu computerele notebook cu ecran panoramic moderne.

Uşor de instalat


Vă puteţi asigura că imaginile îşi păstrează geometria perfectă chiar şi în spaţii restrânse, utilizând corecţia trapezoidală pe verticală (+/- 40 de grade). Reglarea avansată pe 6 axe a culorilor şi reglarea fină a culorilor de pe ecran permit proiectarea unor imagini clare pe orice suprafaţă colorată atunci când nu este disponibil un ecran de proiecţie de culoare albă.

Opţiuni flexibile pentru conectare


Proiectaţi imagini statice şi în mişcare dintr-o gamă variată de surse utilizând gama variată de opţiuni de intrare a proiectorului LV-WX300UST. Printre acestea se numără două porturi HDMI™, care permit proiectarea de imagini luminoase şi clare de pe o gamă largă de surse de semnal video digital şi computere. Portul de reţea RJ-45 integrat permite monitorizarea şi controlul de la distanţă şi este compatibil cu standardul „Crestron Connected™”. Adăugaţi prezentărilor un sunet de înaltă calitate utilizând cele două difuzoare încorporate de 10 W.

Economic şi uşor de întreţinut


Modelul LV-WX300UST oferă o utilizare economică, graţie lămpii cu durată de viaţă de 5000 de ore, pe care modul Eco de economisire a energiei o prelungeşte până la 8000 de ore. Modul Eco reduce, de asemenea, consumul de energie la numai 270 W şi zgomotul ventilatorului la 29 dBA, pentru o utilizare mai silenţioasă. Întreţinerea este simplă, graţie procedurilor uşoare de înlocuire a lămpii.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-WX300UST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu