Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Vizionaţi imagini vii în raportul clasic de aspect 4:3 cu ajutorul acestui proiector compact, pentru distanţe scurte. Cu un raport de proiecţie de numai 0,61:1, rezoluţia XGA nativă şi intrarea HDMI, acest model este o opţiune flexibilă pentru cumpărătorii pentru care sunt importante portabilitatea şi instalarea uşoară.

Beneficii

  • Furnizaţi imagini precise la rezoluţia XGA clasică (1024 x 768 pixeli)
  • Bucuraţi-vă de o luminozitate de 3000 de lumeni şi un raport de contrast de 2300:1
  • Raport de proiecţie 0,61:1 – creaţi o imagine de dimensiuni mari de la o distanţă redusă de proiecţie
  • Obiectiv de proiecţie 1,0x fix, de înaltă calitate şi pentru distanţe scurte
  • Compact şi uşor: numai 2,8 kg
  • Corecţie trapezoidală verticală de -18° / +12°
  • Durată de viaţă a lămpii de 4000 h (6000 h în modul Eco)
  • Port HDMI™ şi 2 porturi VGA
  • Port de reţea RJ-45 pentru control la distanţă şi monitorizare
  • Difuzor de 10 W încorporat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-X300ST

Imagini fidele, luminoase şi precise


Pentru clienţii care doresc un proiector pentru distanţe scurtă cu imagini luminoase, de înaltă calitate, dar accesibil, modelul LV-X300ST este opţiunea perfectă. Cu raportul clasic de aspect de 4:3 şi rezoluţia XGA (1024 x 768 pixeli), luminozitatea de 3000 de lumeni şi raportul de contrast de 2300:1 şi tehnologia DLP a proiectorului asigură imagini precise. Raportul de proiecţie 0,61:1 reduce semnificativ distanţa de proiecţie în comparaţie cu proiectoarele convenţionale, ceea ce îl face ideal de utilizat în săli de şedinţă mici sau în săli de clasă.

Comod de transportat


La numai 2,8 kg, LV-X300ST este suficient de uşor pentru a fi transportat de la o locaţie la alta. Aceasta îl transformă într-o alegere excelentă pentru companii şi medii educaţionale care trebuie să asigure proiecţii în mai multe locaţii dintr-un campus sau în birourile companiei, inclusiv în camere mici.

Instalare uşoară


Asiguraţi-vă că imaginile îşi păstrează o geometrie perfectă, chiar şi în spaţii restrânse, utilizând corecţia trapezoidală pe verticală (-18/+12 grade). Pentru un ajutor suplimentar la obţinerea de rezultate excelente în medii fără ecran, funcţia de corecţie a culorilor ecranului compensează colorarea imaginii care survine când imaginile sunt proiectate pe pereţi coloraţi. Deci, audienţa dvs. poate urmări imagini proiectate clar, în culori naturale, chiar şi atunci când nu este disponibil un ecran.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Costul total de exploatare este menţinut redus de durata de viaţă de 4000 de ore a lămpii proiectorului LV-X300ST, care poate fi extinsă la 6000 de ore utilizând modul Eco pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, modul Eco reduce suplimentar consumul de energie la numai 270 W. Proiectorul consumă sub 1 W în standby (cu reţeaua LAN oprită). De asemenea, modul Eco face posibilă crearea unui mediu liniştit, fără perturbaţii, prin reducerea zgomotului ventilatorului la numai 29 dBA. Ideal este faptul că nu există filtre de aer de curăţat sau de înlocuit.

Opţiuni flexibile pentru conectare


O gamă variată de opţiuni de intrare permite LV-X300ST să proiecteze fără efort imagini statice şi în mişcare dintr-o gamă variată de surse. Intrarea portului HDMI™ asigură imagini luminoase şi precise de la sursele digitale disponibile în prezent, inclusiv playere Blu-ray şi computere laptop. Două porturi VGA oferă conectivitate cu computerele mai vechi. LV-X300ST poate fi monitorizat şi controlat de la distanţă prin intermediul portului RJ-45 şi este compatibil cu standardul Crestron Connected™. Adăugaţi sunete de înaltă calitate la prezentări utilizând difuzorul încorporat de 10 W.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-X300ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu