Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Proiectaţi imagini vii pe un ecran lat, de la mică distanţă, cu ajutorul proiectorului Canon LV-WX300ST. Acest proiector compact, pentru distanţe scurte, oferă o rezoluţie WXGA nativă, intrare HDMI şi configurare uşoară, ceea ce îl transformă într-un dispozitiv de o excepţională flexibilitate.

Beneficii

  • Furnizaţi imagini clare, pe ecran lat, cu rezoluţie WXGA nativă (1280 x 800 pixeli)
  • Bucuraţi-vă de o luminozitate de 3000 de lumeni şi un raport de contrast de 2300:1
  • Prezentaţi imagini mai mari de la o distanţă de proiecţie mai redusă, cu ajutorul raportului de proiecţie de 0,49:1
  • Obiectiv de proiecţie 1,0x fix, de înaltă calitate şi pentru distanţe scurte
  • Compact şi uşor: numai 2,8 kg
  • Corecţie trapezoidală verticală de -18° / +12°
  • Durată de viaţă a lămpii de 4000 h (6000 h în modul Eco)
  • Port HDMI™ şi 2 porturi VGA
  • Port de reţea RJ-45 pentru control la distanţă şi monitorizare
  • Difuzor de 10 W încorporat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-WX300ST

Imagini fidele, luminoase şi precise


LV-WX300ST este perfect pentru cumpărătorii care îşi doresc un proiector pe distanţe mici, cu imagini luminoase şi de înaltă calitate, la un preţ accesibil. Cu rezoluţia sa WXGA panoramică nativă (1280 x 800 pixeli), luminozitate de 3000 de lumeni şi raport de contrast de 2300:1, tehnologia DLP a proiectorului asigură imagini precise. Un raport de proiecţie de 0,49:1 creează o abundenţă de noi posibilităţi de instalare, prin reducerea semnificativă a distanţei necesare între proiector şi ecran. Configurarea se simplifică, prezentatorul nu mai este orbit de proiector, iar umbrele din imagine sunt evitate cu uşurinţă.

Comod de transportat


La numai 2,8 kg, LV-WX300ST este suficient de uşor pentru a fi transportat de la o locaţie la alta. Aceasta îl transformă într-o alegere excelentă pentru companii şi medii educaţionale care trebuie să asigure proiecţii în mai multe locaţii dintr-un campus sau în birourile companiei. Caracteristica de proiectare de imagini mari de la distanţe scurte este ideală în medii reduse sau aglomerate, unde poziţionarea unui proiector tradiţional poate ridica probleme.

Uşor de instalat


Asiguraţi-vă că imaginile îşi păstrează o geometrie perfectă în spaţii restrânse, utilizând corecţia trapezoidală pe verticală (-18/+12 grade). Pentru ajutor suplimentar pentru obţinerea de rezultate excepţionale în medii fără ecran, utilizaţi caracteristica de corecţie a culorilor pe ecran. Aceasta compensează colorarea imaginilor, care intervine când imaginile sunt proiectate pe pereţi coloraţi, pentru ca publicul să beneficieze de imagini clar proiectate, cu culori naturale, chiar şi atunci când nu este disponibil un ecran.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Costul total de proprietate este menţinut redus de durata de viaţă de 4000 de ore a lămpii proiectorului LV-WX300ST, care poate fi extinsă la 6000 de ore utilizând modul Eco pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, modul Eco reduce suplimentar consumul de energie la numai 270 W. Proiectorul consumă sub 1 W în standby (cu reţeaua LAN oprită). De asemenea, modul Eco face posibilă crearea unui mediu liniştit, fără perturbaţii, prin reducerea zgomotului ventilatorului la numai 29 dBA. De asemenea, nu există filtre de aer de curăţat sau de înlocuit, ceea ce face ca întreţinerea să fie de o simplitate maximă.

Opţiuni flexibile pentru conectare


Proiectaţi imagini statice şi în mişcare dintr-o gamă variată de surse utilizând gama variată de opţiuni de intrare a proiectorului LV-WX300ST. Utilizaţi intrarea portului HDMI™ pentru a proiecta imagini luminoase şi precise din sursele digitale ale momentului, inclusiv playere Blu-ray şi computere notebook, sau conectaţi-vă fără efort la oricare dintre cele două porturi VGA. LV-WX300ST poate fi monitorizat şi controlat de la distanţă prin intermediul portului RJ-45 şi este compatibil cu standardul „Crestron Connected™”. Adăugaţi sunete de înaltă calitate la prezentări utilizând difuzorul încorporat de 10 W.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-WX300ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu