Canon LV-WX300

LV-WX300

Bucuraţi-vă de imagini luminoase, de înaltă calitate, pe un ecran lat, precum şi de o instalare excepţional de uşoară cu proiectorul Canon LV-WX300. Intrarea HDMI, funcţionarea silenţioasă şi dimensiunile compacte contribuie la flexibilitatea proiectorului.

Beneficii

  • Bucuraţi-vă de imagini clare, pe ecran lat, cu rezoluţie WXGA nativă (1280 x 800 pixeli)
  • Vizionaţi imagini luminoase, vii, cu o luminozitate de 3000 de lumeni şi un raport de contrast de 2300:1
  • Obiectivul cu zoom 1,1x permite o poziţionare flexibilă a proiectorului
  • Compact şi uşor: numai 2,5 kg
  • Corecţie trapezoidală verticală
  • Durată de viaţă a lămpii de 5000 h (6000 h în modul Eco)
  • Port HDMI™ şi 2 porturi VGA
  • Port de reţea RJ-45 pentru control la distanţă şi monitorizare
  • Difuzor de 10 W încorporat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-WX300

Imagini fidele, luminoase şi precise


LV-WX300 reprezintă o excelentă alegere pentru cumpărătorii care îşi doresc un proiector portabil cu imagini luminoase, de înaltă calitate, la un buget limitat. Cu rezoluţia sa WXGA nativă (1280 x 800 pixeli), luminozitate de 3000 de lumeni şi raport de contrast de 2300:1, tehnologia DLP a proiectorului asigură imagini clare şi precise. Puteţi obţine un plus de flexibilitate privind poziţionarea proiectorului cu ajutorul obiectivului cu zoom de 1,1x al modelului LV-WX300, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ în medii mai mici, precum sălile de şedinţă.

Comod de transportat


La numai 2,5 kg, proiectorul LV-WX300 este suficient de uşor pentru a putea fi transportat de la o locaţie la alta. Aceasta îl transformă într-o alegere excelentă pentru companii şi medii educaţionale care trebuie să asigure proiecţii în mai multe camere dintr-un campus sau în birourile companiei.

Instalare uşoară


Vă puteţi asigura că imaginile îşi păstrează geometria perfectă, chiar şi în spaţii restrânse, utilizând corecţia trapezoidală pe verticală (+/- 30 grade). Pentru ajutor suplimentar pentru obţinerea de rezultate excepţionale în medii fără ecran, utilizaţi caracteristica de corecţie a culorilor pe ecran. Aceasta compensează colorarea imaginilor, care intervine când imaginile sunt proiectate pe pereţi coloraţi, pentru a putea viziona imagini clar proiectate, cu culori naturale, chiar şi atunci când nu este disponibil un ecran.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Costul dvs. total de exploatare este menţinut redus de durata de viaţă de 5000 de ore a lămpii proiectorului LV-WX300, care poate fi extinsă la 6000 de ore utilizând modul Eco pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, modul Eco reduce suplimentar consumul de energie la numai 275 W. Proiectorul consumă sub 1 W în standby (cu reţeaua LAN oprită). De asemenea, modul Eco face posibilă crearea unui mediu liniştit, fără perturbaţii, prin reducerea zgomotului ventilatorului la numai 29 dBA.

Opţiuni flexibile pentru conectare


Puteţi proiecta imagini statice şi în mişcare de la o gamă variată de surse utilizând generoasele opţiuni de intrare a proiectorului LV-WX300. Utilizaţi portul HDMI™ pentru a proiecta imagini luminoase şi precise de la sursele digitale disponibile în prezent, inclusiv playere Blu-ray şi computere notebook. Sau conectaţi-vă fără efort la oricare dintre cele două porturi VGA. LV-WX300 poate fi monitorizat şi controlat de la distanţă prin intermediul portului RJ-45 şi este compatibil cu standardul „Crestron Connected™”. Adăugaţi sunete de înaltă calitate la prezentări utilizând difuzorul încorporat de 10 W.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-WX300, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu