Canon LV-S300

LV-S300

Oferind imagine la calitate Canon, la un preţ complet nou, accesibilul proiector LV-S300 oferă imagini SVGA luminoase şi clare. Durata mare de viaţă a lămpii şi întreţinerea facilă permit menţinerea costurilor de întreţinere la cote reduse.

Beneficii

  • Proiectaţi imagini clare la rezoluţie SVGA (800 x 600 pixeli)
  • Luminozitatea de 3000 de lumeni şi raportul de contrast 2300:1 asigură imagini clare, vibrante
  • Obiectivul cu zoom 1,1x permite o poziţionare flexibilă a proiectorului
  • Funcţia Direct Power Off (Oprire directă) elimină aşteptarea opririi
  • Compact şi uşor: numai 2,5 kg
  • Corecţie trapezoidală verticală
  • Durată de viaţă a lămpii de 5000 h (6000 h în modul Eco)
  • 2 porturi VGA
  • Difuzor de 2W încorporat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-S300

Imagini fidele, luminoase şi precise


Cumpărătorii cu buget limitat, care au nevoie de un proiector portabil care oferă imagini luminoase, de înaltă calitate, la un preţ excepţional de redus, vor fi încântaţi de LV-S300. Cu rezoluţie nativă SVGA (800 x 600 pixeli), LV-S300 se asigură că audienţa beneficiază de imagini clare în medii precum săli de şedinţe şi săli de clasă. Luminozitatea de 3000 de lumeni a proiectorului şi raportul de contrast de 2300:1 sunt impresionante pentru un dispozitiv atât de compact, iar tehnologia DLP a acestuia asigură imagini clare şi precise. Puteţi obţine un plus de flexibilitate privind poziţionarea proiectorului cu ajutorul obiectivului cu zoom de 1,1x, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ în medii mai mici, precum sălile de şedinţă.

Comod de transportat


La numai 2,5 kg, proiectorul LV-S300 este suficient de uşor pentru a putea fi transportat de la o locaţie la alta. Aceasta îl transformă într-o opţiune excelentă pentru firmele mici sau pentru şcolile care doresc un singur proiector, de o valoare excelentă, pentru a fi utilizat într-o gamă variată de incinte şi medii. Caracteristica Direct Power Off (Oprire directă) permite deconectarea cablului de alimentare imediat după oprirea proiectorului, deci puteţi lua proiectorul fără a-l aştepta să se răcească.

Uşor de instalat


Vă puteţi asigura că imaginile îşi păstrează geometria perfectă, chiar şi în spaţii restrânse, utilizând corecţia trapezoidală pe verticală (+/- 30 grade). Pentru ajutor suplimentar pentru obţinerea de rezultate excepţionale în medii fără ecran, utilizaţi caracteristica de corecţie a culorilor pe ecran. Aceasta compensează colorarea imaginilor, care intervine când imaginile sunt proiectate pe pereţi coloraţi, pentru a putea viziona imagini clar proiectate, cu culori naturale, chiar şi atunci când nu este disponibil un ecran.

Reduceţi costurile, nu calitatea


Pe lângă costul redus de achiziţie al proiectorului LV-S300, costurile totale de exploatare sunt reduse suplimentar de durata de viaţă de 5000 de ore a lămpii, care poate fi prelungită până la 6000 de ore prin utilizarea modului Eco pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, modul Eco reduce suplimentar consumul de energie la numai 275 W. Proiectorul consumă sub 1 W în standby. De asemenea, modul Eco face posibilă crearea unui mediu liniştit, fără perturbaţii, prin reducerea zgomotului ventilatorului la numai 29 dBA.

Conexiuni flexibile


Puteţi proiecta imagini statice şi în mişcare de la o gamă variată de surse utilizând opţiunile flexibile de intrare ale proiectorului LV-S300, inclusiv două porturi VGA. Adăugaţi sunete de înaltă calitate la prezentări utilizând difuzorul încorporat de 2 W.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-S300, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DLP

DLP