Canon LV-7490

LV-7490

Cu 4000 de lumeni, LV-7490 este proiectorul cu cea mai mare luminozitate din gama de proiectoare ultraportabile. Rezoluţia nativă XGA oferă imagini clare şi limpezi, iar difuzorul încorporat de 10 W furnizează un sunet puternic.

Beneficii

  • Rezoluţie XGA nativă
  • 4000 de lumeni
  • Contrast de 2000:1
  • Obiectiv Canon cu zoom 1,2x
  • Corecţie trapezoidală automată
  • Difuzor de 10 W încorporat
  • Durată prelungită de utilizare a lămpii: Până la 5000 de ore
  • Funcţionare ecologică: sub 1 W în standby (reţea oprită)
  • 29 dBA în modul Eco
  • Port de reţea RJ-45

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-7490

Luminozitate de excepţie


Modelul compact LV-7490 este cel mai luminos proiector ultraportabil din gama LV de la Canon. Rezoluţia XGA nativă (1024×768) furnizează imagini extrem de precise chiar şi în condiţii de lumină ambiantă sau necontrolată, în timp ce contrastul de 2000:1 cu funcţia de control lampă oferă un negru intens şi culori naturale cu toate tipurile de materiale sursă. Este combinaţia ideală de caracteristici pentru utilizatorii din mediul de afaceri sau educaţional care au nevoie de proiecţie clară, luminoasă şi de mare impact, în special în spaţiile mai mari.

Obiective focalizate pe calitate


Aşa cum este de aşteptat de la cel mai important producător de obiective din lume, LV-7490 dispune de un obiectiv grandangular cu zoom 1,2x, de înaltă calitate, care proiectează clar şi precis - chiar şi în spaţii limitate. În situaţia în care se doreşte ca proiectoarele portabile să furnizeze rezultate excelente într-o diversitate de spaţii, capacitatea modelului LV-7490 de a proiecta imagini mari pe distanţe de proiecţie reduse se va dovedi de nepreţuit.

Performanţe flexibile şi versatile


O serie de funcţii practice şi atent gândite permit obţinerea rapidă şi uşoară de rezultate excelente cu LV-7490 – indiferent de sarcină sau de condiţii. Căutarea automată a intrării şi Corecţia trapezoidală verticală automată de ± 20° permit configurarea proiectorului şi începerea prezentării în doar câteva minute, în timp ce difuzorul de 10 W încorporat asigură un sunet puternic pentru mediile de tip sală de curs.

Toate conexiunile adecvate


Portul de reţea RJ-45 permite monitorizarea sau controlul proiectorului LV-7490 de la distanţă – ideal pentru integrarea plug-and-play cu sistemele curente, larg răspândite de control din încăperi. Pentru flexibilitate sporită, LV-7490 este prevăzut cu trei intrări audio şi o mufă de ieşire linie pentru conectarea la un amplificator audio extern. Sursele SCART RGB pot fi utilizate printr-un cablu adaptor (disponibil separat).

Responsabilitate faţă de mediu


Angajamentul Canon de lungă durată pentru sustenabilitate este evident în întreg designul modelului LV-7490. Caracteristicile ecologice, precum durata de viaţă a lămpii de 5000 de ore, durata de utilizare a filtrului de 5500 de ore şi – în modul Eco – consumul de energie de sub 1 W (cu reţeaua oprită) ajută la reducerea atât a emisiilor de carbon, cât şi a cheltuielilor cu energia.

Exploatare şi întreţinere economice


Cu un preţ competitiv, LV-7490 are piese ce pot fi înlocuite de utilizator, menţinând astfel ciclurile şi costurile de întreţinere la minimum. Filtrul de aer hibrid triplustrat durează cel puţin de trei ori şi jumătate mai mult decât versiunile electrostatice standard cu un singur strat, iar înlocuirea uşoară a lămpii prin capacul superior al proiectorului reduce nevoia de asistenţă costisitoare şi menţine costurile de exploatare reduse.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-7490, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Comenzi seriale

Descărcaţi comenzile seriale necesare pentru configurarea comenzii la distanță a proiectorului LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]