Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A oferă rezoluţie XGA, luminozitate de 2.600 de lumeni, HDMI™ şi un sistem audio puternic de 10 W. Este ideal pentru medii corporatiste şi educaţionale, care necesită performanţe excelente, configurare uşoară şi costuri de funcţionare mai mici.

Beneficii

  • Rezoluţie XGA nativă
  • 2600 de lumeni
  • Contrast de 2000:1
  • Obiectiv Canon cu zoom 1,2x
  • Configurare automată
  • Intrare HDMI™ şi port de reţea RJ-45
  • Difuzor de 10 W încorporat
  • Durată prelungită de utilizare a lămpii: Până la 6000 de ore
  • Caracteristici durabile: sub 1 W în standby (reţea oprită)
  • 29 dBA în modul Eco

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-7297A

Proiecţie luminoasă, clară


Rezoluţia XGA (1024 x 768 pixeli) asigură imagini precise, clare. Cu 2.600 de lumeni, proiectorul LV-7297A din seria Advance Portable, oferă imagini strălucitoare chiar şi în zone luminoase, ceea ce îl face ideal pentru proiecţii în clase, laboratoare şi săli bine luminate.

Imagini vii, detaliate


Diafragma automată se adaptează automat la condiţiile schimbătoare de luminozitate, pentru a asigura o calitate excepţională a imaginii, indiferent de mediu. Datorită contrastului ridicat de 2000:1, puteţi obţine nuanţe de negru intens şi culori bogate. Obiectivul de proiecţie Canon cu zoom de 1,2x asigură rezultate excelente, în aproape orice împrejurare.

Simplu de configurat şi utilizat


Chiar şi un utilizator neiniţiat va putea configura cu uşurinţă noul LV-7297A. Printre caracteristicile automate, funcţia de Căutare automată a intrării va identifica orice semnal de intrare conectat şi va regla setările în consecinţă. Funcţia de Corecţie trapezoidală automată reglează automat orice distorsionare a imaginii cauzată de nealinierea proiectorului cu suprafaţa de proiecţie.

Conexiuni audio


Un difuzor intern de 10 W asigură redarea sunetelor atunci când nu aveţi la dispoziţie difuzoare externe. Sau, se poate utiliza o ieşire audio pentru conectarea la sistemele audio din încăpere sau locaţie. Persoanele care fac prezentări îşi pot adăuga comentariul prin conectarea unui microfon la portul de intrare audio (intrare microfon), iar intrarea HDMI™ face posibile proiecţiile video de înaltă calitate din surse digitale, precum calculatoare, playere DVD, dispozitive de înregistrare Blu-ray şi altele.

Eficientizarea utilizării resurselor


Durabilitatea modelului LV-7297A este sporită de o lampă cu durată lungă de viaţă (până la 6.000 de ore în modul Eco) şi un filtru de aer (care durează aproximativ 5.500 de ore). Acestea reduc semnificativ intervalul de întreţinere şi asigură eficientizarea utilizării resurselor. Consumul de energie este de sub 1 W (în standby) iar proiectorul funcţionează silenţios în timpul prezentărilor, la doar 29 dBA.

Control şi gestionare de la distanţă


Controlaţi şi gestionaţi proiectorul prin intermediul reţelei, utilizând portul de control RJ-45 şi borna de LAN cablat. Acest lucru vă permite pornirea sau oprirea proiectorului şi modificarea setărilor, chiar şi atunci când vă aflaţi într-o altă locaţie. De asemenea, puteţi monitoriza utilizarea şi starea lămpii, de la distanţă. Ideal pentru integrarea cu sistemele de control din încăpere şi conectarea la o reţea LAN corporatistă, proiectorul acceptă şi standardul PJLINK™.

Prezentări sigure


Utilizarea neautorizată a proiectorului este prevenită de sistemul de protecţie cu parolă, în timp ce Tasta de blocare a panoului de comandă oferă siguranţa că prezentarea nu va fi oprită de apăsarea accidentală a butonului necorespunzător.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-7297A, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Comenzi seriale

Descărcaţi comenzile seriale necesare pentru configurarea comenzii la distanță a proiectorului LV seria A şi M

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]