Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S este modelul de intrare de gamă cu un excelent raport calitate - preţ. Este ideal pentru aplicaţii de afaceri şi mobile care necesită rezoluţie XGA, luminozitate de 2.200 de lumeni şi costuri mai mici de întreţinere.

Beneficii

  • Rezoluţie XGA nativă
  • 2200 lumeni
  • Contrast de 500:1
  • Obiectiv Canon cu zoom 1,2x
  • Configurare automată intrări
  • Funcţie de captură imagine
  • Gamă variată de moduri de imagine
  • Durată prelungită de utilizare a lămpii: Până la 6000 de ore
  • Caracteristici durabile: sub 1 W în standby
  • Zgomot redus: 29 dBA în modul Eco

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-7292S

Imagini clare, luminoase


Datorită rezoluţiei native XGA (1024 x 768 pixeli) şi luminozităţii de 2.200 de lumeni, acest proiector uşor şi portabil, din seria Standard, este ideal pentru proiecţia unor imagini clare, de calitate, în medii corporatiste şi educaţionale.

Culori excelente


Pe baza contrastului de 500:1, LV-7292S capturează detaliile şi afişează culori vii. De asemenea, obiectivul de proiecţie Canon cu zoom de 1,2x asigură rezultate excelente în orice împrejurare.

Operare simplă


Funcţia de Configurare automată facilitează montarea şi punerea rapidă în funcţiune a proiectorului LV-7292S, chiar şi pentru utilizatorii neiniţiaţi – iar funcţia de Căutare automată a intrării captează automat semnalele de intrare şi reglează setările.

Optimizarea proiecţiei


Modurile de imagine presetate permit proiecţia în lumină puternică, pe tablă (verde) sau pe pereţi coloraţi. Ajustările manuale ale contrastului, tonului şi luminozităţii se pot salva la una din cele patru poziţii de presetare. De asemenea, formatul imaginii se reglează automat, în funcţie de imaginea proiectată. Funcţia de captură imagine oferă posibilitatea de personalizare a ecranului de pornire, prin afişarea de sigle, mesaje de întâmpinare, fotografii, date de contact sau informaţii de asistenţă.

Ecologic şi la preţ avantajos


LV-7292S este echipat cu o lampă cu durată lungă de viaţă (până la 6.000 de ore în modul Eco) şi un filtru de aer (care durează aproximativ 5.500 de ore). Rezultatul constă în mai puţină întreţinere şi costuri mici. Consumul de energie este redus în standby (sub 1 W), iar proiectorul funcţionează silenţios, la doar 29 dBA în modul Eco.

Opriţi-l şi schimbaţi locul


Funcţia de oprire directă facilitează oprirea proiectorului, fără a utiliza butonul Pornit/Oprit, telecomanda sau panoul de comandă, permiţând mutarea imediată a acestuia.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-7292S, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Comenzi seriale

Descărcaţi comenzile seriale necesare pentru configurarea comenzii la distanță a proiectorului LV seria S

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]