Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A oferă rezoluţie XGA, luminozitate de 2.200 lumeni, HDMI™ şi un sistem audio puternic de 10 W. Este ideal pentru medii corporatiste şi educaţionale care necesită un nivel ridicat de performanţă, configurare uşoară şi costuri reduse de funcţionare.

Beneficii

  • Rezoluţie XGA nativă
  • 2200 lumeni
  • Contrast de 2000:1
  • Obiectiv Canon cu zoom 1,2x
  • Configurare automată
  • Intrare HDMI™ şi port de reţea RJ-45
  • Difuzor de 10 W încorporat
  • Durată prelungită de utilizare a lămpii: Până la 6000 de ore
  • Caracteristici durabile: sub 1 W în standby (reţea oprită)
  • 29 dBA în modul Eco

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LV-7292A

Proiecţie clară, luminoasă


Rezoluţia XGA nativă (1024 x 768 pixeli) cu luminozitate de 2.200 lumeni permite modelului LV-7292A proiecţia de imagini clare, detaliate, chiar şi în zone luminoase. Acest proiector din seria Advance Portable este ideal pentru utilizare în săli de clasă, săli de şedinţă şi laboratoare.

Contrast ridicat


Calitatea imaginii rămâne aceeaşi, indiferent de condiţiile de luminozitate, mulţumită diafragmei automate, care reacţionează automat la orice modificare. Raportul ridicat de contrast de 2000:1 surprinde detaliile în nuanţe de negru intens şi culori bogate, în timp ce obiectivul de proiecţie Canon cu zoom de 1,2x asigură o calitate deosebită a imaginii.

Uşor de utilizat


LV-7292A este dotat cu o serie de caracteristici automate care îl fac uşor de instalat şi utilizat, indiferent de experienţa utilizatorului. Funcţia de Căutare automată a intrării identifică semnalele de intrare în timp ce funcţia de Corecţie trapezoidală automată reglează orice deformare a imaginii, cauzată de înclinarea proiectorului.

Conexiuni puternice


Difuzorul încorporat de 10 W poate asigura sunetul pentru acompanierea proiecţiilor. Sau se poate utiliza o ieşire audio pentru conectarea sistemelor audio externe. Cei care fac prezentări îşi pot adăuga propriul comentariu, prin conectarea unui microfon la portul de intrare audio (intrare microfon). De asemenea, intrarea HDMI™ face posibilă conectarea calculatoarelor, playerelor DVD, dispozitivelor de înregistrare Blu-ray şi a altor dispozitive similare, pentru proiecţii digitale de înaltă calitate.

Resurse cu durată lungă de viaţă


O lampă cu durată lungă de viaţă (până la 6.000 de ore în modul Eco) şi un filtru de aer (care durează aproximativ 5.500 de ore) fac din LV-7292A o alegere extrem de durabilă. Mai puţină întreţinere înseamnă costuri mai mici. Având un consum de energie situat cu puţin sub 1 W (în standby), proiectorul funcţionează la fel de silenţios în modul Eco, la doar 29 dBA.

Control şi gestionare facile


Proiectorul este uşor de controlat şi gestionat în reţea. Prin intermediul portului de control RJ-45 şi terminalului LAN cu fir, puteţi porni sau opri proiectorul, modifica setările sau monitoriza utilizarea şi starea lămpii – chiar şi atunci când vă aflaţi într-o altă locaţie. Ideal pentru integrarea cu sistemele de control din încăpere şi conectarea la o reţea LAN corporatistă, proiectorul acceptă şi standardul PJLINK™.

Performanţă sigură


Odată setată protecţia cu parolă, numai utilizatorii autorizaţi pot porni sau utiliza proiectorul, în timp ce Tasta de blocare a panoului de comandă împiedică apăsarea accidentală a unui buton nepotrivit în timpul unei prezentări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LV-7292A, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu