Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Partajaţi fără efort funcţiile de imprimare, copiere şi scanare, cu această multifuncţională laser 3 în 1 cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă. Rapidă, uşor de utilizat şi eficientă din punct de vedere energetic, este prevăzută cu un panou de comandă pivotant şi taste funcţionale cu o singură atingere.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom 3 în 1, cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă: copiere, imprimare şi scanare
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive iOS sau Android
  • Fiţi productivi, cu viteze de imprimare şi copiere monocromă de 23 ppm
  • Fără timp de aşteptare pentru imprimare cu Quick First Print
  • Scanare şi copiere mai rapide, cu taste funcţionale cu o singură atingere

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF212w

Conectivitate 3 în 1 pentru întreprinderile mici


Elegantă şi bine conectată, această multifuncţională laser monocrom oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare, într-un dispozitiv compact şi ergonomic. Dispunând de conectivitate Wi-Fi, Ethernet şi mobilă pentru partajarea uşoară a funcţiilor, precum şi de o calitate profesională a imprimării şi o utilizare uşoară, este soluţia de birou perfectă pentru întreprinderile mici.

Wi-Fi pentru partajare perfectă


Conectaţi-vă perfect aşa cum doriţi, utilizând acest dispozitiv cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi compatibilitate smartphone. Suporturile integrate de imprimare Apple AirPrint™ şi standardul în domeniu Mopria™ detectează automat imprimanta pentru imprimarea documentelor direct de pe iPhone sau iPad şi de pe dispozitivele Android compatibile Mopria. Aplicaţia gratuită Mobile Printing de la Canon imprimă şi wireless pe imprimantă, de pe dispozitivul dvs. Apple iOS sau Android 4.

Imprimare şi copiere rapide


Nu trebuie să aşteptaţi lângă aparat ieşirea documentelor, datorită unei viteze mari de imprimare şi de copiere A4 laser monocromă de 23 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini din modul inactiv.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon asigură materiale imprimate şi copii profesionale, cu texte clare, bine definite, şi elemente grafice clare. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi, surprinde fiecare detaliu al originalului. Trimiteţi scanările la orice PC cu scanarea în reţea cu utilizare simplă.

Operare simplă şi rapidă


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF212w are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un afişaj LCD cu 5 linii, care vă prezintă dintr-o privire informaţiile de care aveţi nevoie. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere, astfel încât este uşor să trimiteţi scanările către un fişier sau să economisiţi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o singură coală.

Eficienţă energetică


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,6 W în modul inactiv.

Mod silenţios


Această multifuncţională este silenţioasă în modul standby, în timp ce, pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cartuş multifuncţional


Cartuşele multifuncţionale uşor de reciclat combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere, a oferi o fiabilitate sporită şi a reduce consumabilele necesare.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF212w, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Copy

Copiere

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Network scanning

Scanare în reţea

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.