Listarea rapidă a primei pagini

Imprimantele laser convenţionale au nevoie de un timp de încălzire până când încep să listeze. 75% din operaţiile de listare sunt de 3 pagini sau chiar mai scurte. Cu alte cuvinte, folosind imprimantele convenţionale, trebuie să aşteptaţi ca ele să se încălzească de fiecare dată. Veţi ajunge în curând să petreceţi mai mai mult timp aşteptând decât lucrând.

Imprimantele şi multifuncţionalele laser de la Canon nu au nevoie de încălzire, nici măcar când revin din starea inactivă. Aceasta înseamnă că operaţiile se desfăşoară mai rapid, iar timpul de aşteptare scade.

Performanţele superioare ale Canon în ce priveşte listarea primei pagini se bazează pe 3 tehnologii revoluţionare. Tehnologia de fixare în momentul solicitat de la Canon asigură intrarea în acţiune a imprimantei imediat ce aveţi nevoie de ea. Procesarea rapidă a datelor de listare se realizează prin tehnologiile de înaltă performanţă ale controlerelor Canon, care includ CAPT (Tehnologia de listare avansată Canon), Hi-SCoA (Arhitectura înaltă de compresie inteligentă) şi UFRII (Redarea ultra-rapidă). Tonerele economice la cerere asistă procesul de fixare, pentru a asigura printuri de cea mai înaltă calitate.

Beneficiile performanţelor Canon în ce priveşte timpul scurt până la listarea primei pagini le depăşesc adesea pe cele oferite de o viteză de listare de mai multe pagini pe minut.


spacer
					image
Innovations
Quick First-Print
On-Demand Fixing
Intelligent colour
Ecology
Save energy, cut costs
Cartridge Recycling
Productivity
Double-sided printing and copying
Network solutions
All-in-One Cartridge