Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

EF 28-135 mm f/3,5-5,6 IS USM oferă un interval de zoom de 5x, de la grandangular la teleobiectiv. Obiectivul dispune totodată de tehnologia de stabilizare a imaginii (IS) fiind un instrument compact şi uşor, ceea ce îl face obiectivul ideal pentru utilizarea zilnică.

Beneficii

  • Stabilizator de imagine în trei trepte
  • Focalizare automată rapidă, silenţioasă
  • Tratament Super Spectra
  • Deschiderea circulară a diafragmei asigură o neclaritate de fundal plăcută
  • Transmite informaţii despre distanţă la E-TTL II
  • Parasolar opţional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Stabilizator de imagine


Stabilizatorul de imagine în trei trepte permite fotografierea cu aparatul în mână în condiţii de iluminare slabă, chiar şi la limita intervalului de mărire din scala de zoom. Practic la fotografiere când nu se admite utilizarea bliţului sau trepiedului.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.