Canon EOS 760D Specificaţii

EOS 760D

Extindeţi-vă creativitatea cu ajutorul acestei camere foto DSLR, prevăzută cu comenzi la nivel de expert, conectivitate DSLR de ultimă oră şi cele mai recente tehnologii pentru o calitate superbă a imaginii.

Beneficii

 • Descoperiţi următorul nivel de fotografiere cu această cameră DSLR puternică
 • Realizaţi filme superbe, cinematice, precum şi fotografii statice
 • Controlaţi fiecare aspect al camerei în timp ce filmaţi sau fotografiaţi
 • Conectaţi şi partajaţi-vă cu uşurinţă fotografiile şi filmele utilizând Wi-Fi şi NFC
 • Lăsaţi-vă creativitatea să se exprime la capacitate maximă prin intermediul comenzilor avansate şi al modurilor de fotografiere/filmare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS 760D

Descoperiţi următorul nivel de fotografiere cu această cameră DSLR puternică


Sistemul personalizabil de focalizare automată cu 19 puncte al EOS 760D fixează subiectul şi asigură rezultate superbe la fotografierea de evenimente sportive, portrete sau peisaje. Un senzor de 24,2 MP capturează detalii incredibile, pentru ca dvs. să puteţi decupa şi mări imaginile pentru imprimare, iar procesorul rapid DIGIC 6 vă permite să nu rataţi niciodată momentele decisive. Ecranul tactil Vari-Angle şi afişajul panoului superior vă oferă controlul de care aveţi nevoie pentru a vă forţa limitele creativităţii.

Realizaţi filme superbe, cinematice, precum şi fotografii statice


Realizaţi filme Full HD uluitoare, cu adâncime cinematică a câmpului, utilizând tehnologia de focalizare automată Hybrid CMOS AF III de care dispune EOS 760D. Aceasta permite focalizarea şi urmărirea lină a subiectului, astfel încât subiectul dvs. va avea un aspect precis şi focalizat, în timp ce fundalul rămâne cufundat într-un aspect neclar elegant. Asistenţa pentru MP4 permite încărcarea şi transferul cu uşurinţă.

Controlaţi fiecare aspect al camerei în timp ce filmaţi sau fotografiaţi


Comenzile versatile, de nivel expert, permit controlul camerei în timpul filmării sau al fotografierii. Vizorul inteligent permite vizualizarea informaţiilor despre focalizare şi expunere, iar ecranul LCD al panoului superior permite vizualizarea rapidă a setărilor, pentru a le putea regla uşor, cu ajutorul selectorului rotativ posterior. Ecranul tactil LCD Vari-Angle permite compunerea imaginii şi fotografierea dintr-o varietate de unghiuri.

Conectaţi şi partajaţi-vă fotografiile şi filmele utilizând Wi-Fi şi NFC


Partajaţi-vă imaginile instantaneu utilizând conexiunea Wi-Fi şi NFC a modelului EOS 760D. Conectaţi-vă, examinaţi şi evaluaţi cele mai recente fotografii cu uşurinţă atingând camera foto cu telefonul smartphone sau cu tableta. Opţiunea de fotografiere de la distanţă permite capturarea imaginilor din unghiuri noi sau de la distanţă, utilizând un dispozitiv mobil. Apoi, puteţi imprima cu uşurinţă rezultatele la imprimanta wireless PictBridge sau pur şi simplu atingeţi dispozitivele pentru a transfera materialele realizate la un dispozitiv Canon Connect Station.

Lăsaţi-vă creativitatea să se exprime la capacitate maximă prin intermediul comenzilor avansate şi al modurilor de fotografiere/filmare


O suită completă de moduri de fotografiere/filmare vă extinde posibilităţile în toate condiţiile de iluminare la capturarea imaginilor statice şi a filmelor. Filtrele creative pot fi previzualizate la momentul fotografierii atunci când utilizaţi modul Live View (Vizualizare în timp real), iar opţiunea Efect miniatură din Film creează un efect de scurgere a timpului, proiectat să re-creeze aspectul fotografiei cu înclinare şi deplasare. Ecranul cu previzualizarea mai multor formate de imagine vă permite să vă vizualizaţi rezultatele înainte de a fotografia, pentru a putea obţine exact imaginea dorită.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS 760D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

24.2 MP CMOS

CMOS de 24,2 megapixeli

NFC

Conectaţi instantaneu dispozitive compatibile NFC

Wifi

Partajaţi imaginile şi controlaţi camera prin WiFi

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Selecţie de puncte AF pentru încadrarea creativă şi urmărirea subiectului

Focalizare automată continuă pentru filme

5fps

Fotografiere de mare viteză

Vari angle LCD

Ecran mobil pentru încadrare creativă

DIGIC 6

Procesare DIGIC puternică

Stunning 1080p movies

Filme 1080p uimitoare

3_2_Clearview_LCD

Ecran mare luminos pentru vizualizare clară

Fotografii excelente în condiţii de lumină scăzută

 • Corp EOS 760D

 • Ocular Ef

 • Capac cameră R-F-3

 • Curea lată EW-100DBV

 • Acumulator LP-E17

 • Capac baterie

 • Încărcător LC-E17

 • Cablu de alimentare pentru încărcător

 • Cablu de interfaţă IFC-130U

 • Kit cu manualul de utilizare