Imagini rezultate - EOS-1D X Mark II

Gestionare iute ca fulgerul a imaginilor

Prelungiţi la maximum durata de capturare. Reduceţi la minimum orice altceva.

eos-1d-x

GPS integrat

EOS-1D X Mark II oferă conectivitate integrată pentru semnalele de satelit de la sateliţii de poziţionare globală din sistemele GPS (S.U.A.), GLONASS (Rusia) şi Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japonia), pentru o precizie GPS îmbunătăţită şi o achiziţie rapidă a semnalului1. Camera va adăuga informaţii Geotag (longitudine, latitudine, ridicare şi Ora universală coordonată) metadatelor imaginii, un adaos util pentru agenţiile şi fotografii care îşi doresc să identifice automat când şi unde au fost surprinse imaginile.

Sistemul GPS va seta automat ceasul camerei, în funcţie de datele de la sateliţi, în timp ce funcţia de înregistrare permite utilizatorului să urmărească etape cu camera, care pot fi adăugate sistemelor de cartografiere. Informaţiile GPS pot fi, de asemenea, incluse în filme la începutul înregistrării.

1 Canon GP-E1 şi GP-E2; dispozitivele GPS cu Bluetooth furnizate de terţi nu sunt compatibile.

eos-1d-x

Decupare şi trimitere

Funcţia de decupare şi redimensionare în timpul redării reprezintă o altă extensie a capacităţilor modelului EOS-1D X Mark II. Aceste două funcţii au fost incluse ca răspuns la necesitatea de a reface compoziţia după realizarea fotografiilor şi de redimensionare uşoară a imaginilor, pentru partajare imediată. Fotografii pot decupa imaginile aşa cum îşi doresc ca acestea să fie publicate şi le trimit rapid editorilor şi birourilor de presă.

eos-1d-x

WFT-E8 cu standard IEEE 802.11AC

Cu EOS-1D X Mark II, deschideţi poarta unui nou univers al conectivităţii, folosind transmiţătorul wireless WFT-E8. Oferind transferuri rapide prin LAN wireless, opţiune optimizată de transfer FTPS şi caracteristici de captură de la distanţă, WFT-E8 este un accesoriu obligatoriu pentru EOS-1D X Mark II.

Transferaţi date de la distanţe de până la 150 m, cu viteze înalte, graţie standardului IEEE 802.11ac (banda de (5 GHz), care permite comunicaţii de cca 2,5 ori mai rapide decât IEEE 802.11n. Controlaţi setări ale camerei precum focalizarea, timpul de expunere, Live View şi redarea în timp ce capturaţi imagini de la distanţă prin opţiunea de server WFT sau aplicaţia Canon Camera Connect.

Numărul setărilor pentru conexiunea la reţea care pot fi stocate pe EOS-1D X Mark II a crescut de la 5 (pe modelul EOS-1D X) la 20, în timp ce numărul setărilor care pot fi salvate pe un card de memorie a rămas la 10.

Aflaţi mai multe

eos-1d-x
eos-1d-x

Conectivitate de mare viteză

Terminalul SuperSpeed USB 3.0 permite transferul rapid al imaginilor pe calculator. EOS-1D X Mark II, la fel ca EOS-1D X, oferă fotografilor şi posibilitatea de a transmite imagini printr-o reţea, prin mufa Ethernet încorporată sau printr-un transmiţător wireless WFT-E8 sau WFT-E6.

Aplicaţia Canon Camera Connect

Aplicaţia Canon Camera Connect permite conectarea modelului EOS-1D X Mark II, prin accesoriul WFT-E8 sau WFT-E6, la un smartphone sau o tabletă (iOS sau Android) pentru capturarea la distanţă, analiza, evaluarea, transferul şi partajarea imaginilor atunci când camera trebuie amplasată la distanţă, de exemplu, în spatele unei porţi de fotbal, pentru preluarea imediată a imaginilor de către birourile de presă sau reţelele sociale. Camera Connect vă permite, de asemenea, să realizaţi şi să transferaţi fişiere film MP4 de pe camera EOS-1D X Mark II.

Connect-App