Canon EOS 1200D

Profitaţi de orice oportunitate

De la aniversarea unei zile de naştere la aventurile din timpul vacanţei, puteţi avea încredere în EOS 1200D pentru rezultate uimitoare. Ideală pentru cei care utilizează o cameră DSLR pentru prima dată, EOS 1200D îmbină sistemul Canon de imagini de clasă mondială cu o gamă de comenzi intuitive şi uşor de utilizat.

Împreună cu aplicaţia EOS Companion de la Canon, surprinderea unor imagini care vă pun în valoare amintirile este mai uşoară şi mai plăcută decât oricând.

Surprindeţi momentele speciale ale vieţii cu fotografii şi filmări de înaltă calitate

Realizaţi fotografii minunate de 18 megapixeli, bogate în detalii şi culori naturale şi surprindeţi atmosfera în orice ocazie. Decupaţi, rotiţi şi reîncadraţi imaginile fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea şi creaţi materiale imprimate de dimensiuni mari până la formatul A2 - ideale pentru a fi înrămate şi expuse acasă. Filmele Full HD au un aspect profesional care arată minunat când sunt redate pe televizorul dvs. HDTV de acasă.

Capturaţi detalii şi ambianţă, chiar şi în condiţii de întuneric

Atunci când nivelul de lumină scade, EOS 1200D creşte sensibilitatea la lumină, pentru ca fotografiile dvs. să îşi păstreze claritatea şi pentru ca dvs. să puteţi reduce necesitatea de a utiliza bliţul. Fotografierea cu lumină ambiantă este o modalitate excelentă de a surprinde atmosfera unui eveniment şi de a rămâne discreţi pentru acele momente de nepreţuit şi expresii pline de naturaleţe.

Aplicaţia Canon Photo Companion

Canon Photo Companion App

Preluaţi controlul asupra fotografiilor dvs.!

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele – pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperiţi mai multe

 Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion de pe iTunes
Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion pentru Android

Folosiţi setările potrivite cu ajutorul modului Automat inteligent scenă

Când compuneţi o fotografie cu EOS 1200D, camera analizează de asemenea scena, căutând luminozitate, culoare şi prezenţa mişcării şi a feţelor. Aceste informaţii sunt utilizate pentru setarea celor mai potrivite funcţii ale camerei pentru scena respectivă, indiferent dacă este vorba despre un peisaj cu foarte multe detalii sau o scenă de acţiune rapidă.

Surprindeţi lumea din jur în superbul format Full HD

EOS Movie

Cu EOS 1200D, este la fel de uşor să fotografiaţi şi să filmaţi. Nu trebuie decât să selectaţi modul de filmare de pe selectorul de mod al camerei şi să apăsaţi butonul de pornire/oprire pentru a începe să înregistraţi imaginile şi sunetele din jur în Full HD şi să exploraţi noi moduri creative.

Video Snapshot

Creaţi cu uşurinţă poveşti simple cu modul Instantanee video, care înregistrează clipuri video scurte de 2, 4 sau 8 secunde care pot fi redate ca prezentare video pe cameră sau pe calculatorul dvs. de acasă.

Puneţi-vă în lumină amintirile şi fiţi artistici cu filtrele creative

Spuneţi poveşti, înregistraţi amintiri şi creaţi vise - camera EOS 1200D vă permite să fiţi pe cât de creativ doriţi cu fotografiile dvs. Evidenţiaţi subiectul principal dintr-o fotografie izolându-l de un fundal estompat şi neclar - un stil caracteristic fotografiei DSLR.

Utilizaţi unul din cele cinci filtre creative pentru a adăuga o notă personală fotografiilor dvs., inclusiv Alb-negru granulat, Cameră de jucărie şi efect Ochi de peşte.

  • Toy Camera
  • Soft Focus
  • Fisheye
  • Monochrome

Următorii paşi

Camera EOS 1200D face parte din sistemul EOS - un sistem de camere, obiective şi accesorii care se bucură de încrederea fotografilor profesionişti din toată lumea. Când sunteţi pregătit pentru a face următorii paşi în domeniul fotografiei, veţi găsi obiective care aduc mai aproape obiecte aflate la distanţă, care vă permit să cuprindeţi mai mult dintr-o scenă în cadru şi fac portrete mai impresionante.

Impresionaţi

Get impact

Obiective compacte care estompează fundalul portretelor, evidenţiind subiectul.

Cuprindeţi mai mult

Get more in

Un obiectiv superangular cu zoom care conferă orizonturi mai largi peisajelor dvs.

Apropiaţi-vă

Get closer

Un teleobiectiv care aduce subiecţii mai aproape, pentru a putea să păstraţi distanţa.

More photos

Specificaţiile produsului

RezoluţiaApprox. 18,0 megapixeli pentru materiale imprimate de până la A2+
Tip senzorSenzor APS-C Canon CMOS de aprox. 22,3 mm x 14,9 mm
Fotografiere continuă (aprox.)Max. 3 cps pentru aprox. 69 imagini JPEG¹, 6 imagini RAW²³
ProcesorDIGIC 4
LCDTFT de 7,5 cm (3,0”), cu aprox. 460 mii puncte
Vizor opticVizor luminos cu aprox. 95% acoperire, 0,80x, 21 mm. Pentaoglindă
Interval timp de expunere30 - 1/4000, mod Bulb (Interval total timp de expunere. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)
Moduri de fotografiereAutomat inteligent scenă, Fără bliţ, Creativ automat, Portret, Peisaj, Prim-plan, Sport, Portret nocturn, Film, Programare expunere automată, Expunere automată cu prioritate de timp de expunere, Expunere automată cu prioritate diafragmă, Manual
Opţiuni de măsurare3
Sensibilitate ISOAUTO(100-6400), 100-6400 în trepte de 1-stop
ISO se poate extinde la H: 12800
În timpul filmării: Automat (100-6400), 100-6400 (trepte complete)
Sistem/Puncte de focalizare automată LCD9 puncte AF (f/5,6 de tip încrucişat în centru)
Filme EOSMOV (Video: H.264, sunet: PCM linear, nivelul înregistrării poate fi reglat manual de utilizator)
1920 x 1080 (29,97, 25, 23,976 cps)
1280 x 720 (59,94, 50 cps)
640 x 480 (30, 25 cps)
Bliţ încorporatDa
Mini-ieşire HDMIDa
Carduri de memorie:Card SD, SDHC sau SDXC
Dimensiuni (lxÎxA)129,6 x 99,7 x 77,9 mm
Greutate (doar corpul aparatului) la standard de testare CIPA, inclusiv bateria şi cardul de memorieApprox. 480 g

¹ Rezoluţie mare/fină (calitate 8)

² Pe baza condiţiilor de testare Canon, JPEG, ISO 100, stil imagine standard. Diferă în funcţie de subiect, de marca şi de capacitatea cardului de memorie, calitatea de înregistrare a imaginii, sensibilitatea ISO, modul de declanşare, stilul imaginii, funcţiile personalizate etc.

³ Rata maximă de cadre pe secundă şi capacitatea memoriei tampon se pot reduce, în funcţie de setările camerei şi de nivelul de lumină