Canon PowerShot G7 X

O cameră foto de buzunar pentru profesionişti

PowerShot G7 X a fost proiectată special pentru persoanele care îşi doresc o cameră foto de buzunar cu reglaje impecabile şi o calitate fără compromisuri a imaginii. De la corpul metalic rafinat la calitatea impresionantă a rezultatelor, totul reafirmă excelenţa caracteristică camerelor Canon seria G.

Calitate excepţională în orice condiţii de iluminare

Capturaţi neclarităţi de fundal plăcute şi detalii superbe cu un obiectiv luminos cu zoom f/1,8-2,8 şi un senzor de tip 1,0. Realizaţi fotografii excelente în lumină redusă cu sistemul HS şi DIGIC 6.

Obiectiv

Capturaţi detalii clare chiar şi în cele mai provocatoare situaţii, graţie obiectivului luminos f/1,8-2,8 care permite pătrunderea unei mari cantităţi de lumină până la senzor. Cu un zoom optic 4,2x (24–100 mm), este ideală atât pentru fotografii panoramice, cât şi pentru planuri mai apropiate de subiect. Realizaţi portrete uluitoare cu perspectivă splendidă şi neclaritate de fundal, utilizând diafragma largă la zoom maxim.

Efect bokeh splendid

Termenul „Bokeh” provine de la un cuvânt japonez care se referă la calitatea porţiunilor nefocalizate ale unei imagini. PowerShot G7 X utilizează un obiectiv cu o diafragmă cu nouă lamele pentru a produce o estompare de fundal uniformă şi zone de interes nefocalizate practic circulare. Creaţi efecte splendide cu explozii de stele cu 18 raze în scene foarte luminoase.

APS-C

Obţineţi imagini superbe la lumină redusă şi o neclaritate de fundal plăcută. Senzorul CMOS de tip 1,0 vă oferă o performanţă optimizată în condiţii de iluminare redusă fără a compromite forma compactă a camerei foto. Acesta utilizează o zonă sensibilă la lumină care este de aproape 3 mai mare decât cea a senzorilor de tip 1/1,7, oferind sensibilitate mai mare la lumină, nivel redus de zgomot, (mai ales la sensibilităţi ISO superioare) şi un interval dinamic mai larg. Vă oferă o flexibilitate creativă superioară cu o adâncime a câmpului mai redusă, pentru fundaluri nefocalizate cu aspect profesional.

Sistem HS

În orice moment din zi şi din noapte, imaginile dumneavoastră vor fi exact cum vi le amintiţi. Sistemul Canon HS, cu DIGIC 6 şi un senzor CMOS de tip 1,0 de 20,2 MP, vă oferă o calitate excepţională a imaginii şi rezultate deosebite în condiţii de iluminare redusă. Prin urmare, este simplu să capturaţi atmosfera autentică a momentului fără a utiliza bliţul sau trepiedul.

Rezultate precise de fiecare dată

Datorită stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Această cameră se adaptează automat şi asigură fotografii şi filme precise şi detaliate, chiar dacă fotografiaţi la zoom maxim sau cu camera în mână, în condiţii de luminozitate redusă. În plus, filmele realizate vor avea o stabilitate excepţională datorită funcţiei de stabilizare a filmului pe 5 axe.

Focalizare automată în 31 de puncte asigură focalizarea extrem de precisă

Captaţi acţiunea cu focalizarea automată în 31 de puncte la viteză mare. Cele 31 de puncte acoperă o suprafaţă mare a cadrului şi oferă confirmare pentru punctele alese pentru focalizare automată.

Control profesional

Accesul rapid la comenzi şi setări avansate este simplu datorită selectorului dedicat compensării expunerii, inelului de control al obiectivului şi butoanelor personalizabile. Utilizaţi modul complet manual şi funcţia RAW compatibilă cu fotografierea multi-aspect pentru a obţine exact fotografia dorită. Filtrul ND încorporat extinde posibilităţile de fotografiere, putând realiza, de exemplu, capturi la lumina zilei cu timpi de expunere mai mari.

Inel de control al obiectivului

Inel de control al obiectivului

Inelul de control al obiectivului este uşor de folosit la încadrarea imaginii şi poate fi programat să controleze instantaneu deschiderea diafragmei, focalizarea şi o multitudine de alte funcţii.

Comenzi personalizabile

Comenzi personalizabile

Comenzile personalizabile fac ca operarea camerei PowerShot G7 X să decurgă instinctiv şi firesc, astfel încât să vă puteţi concentra asupra ideilor creative.

Filtru ND integral

Filtru ND integral

Filtrul încorporat cu densitate neutră (ND) poate fi utilizat pentru a reduce luminozitatea unei scene, permiţând utilizarea unor timpi de expunere mai mari pentru a surprinde momentele-cheie.

Ecran tactil intuitiv

Bucuraţi-vă de un ecran cu vizualizare superbă şi încadrare flexibilă. Ecranul LCD tactil de înaltă calitate, rabatabil, cu rezoluţie de 1.040.000 de puncte, utilizează reproducerea sRGB a culorilor, pentru o acurateţe, claritate şi contrast excepţionale. Interfaţa tactilă permite un control intuitiv mai bun şi adaugă o serie de funcţii utile, cum ar fi focalizarea automată la atingere.

Realizaţi filme cu o notă personală

Este simplu să realizaţi filme deosebite. Cu o singură atingere de buton, puteţi înregistra filme Full HD 60p realiste, nesacadate, cu sunet stereo, filmate în formatul de largă compatibilitate MP4. Obţineţi focalizări perfecte cu funcţia de evidenţiere a focalizării manuale şi exploraţi posibilităţile creative utilizând controlul manual la filmare.

Controlaţi timpul de expunere

Controlaţi timpul de expunere

Modificaţi modul în care sunt văzute în film obiectele aflate în mişcare, schimbând timpul de expunere.

Urmăriţi filmul

Control manual asupra deschiderii diafragmei

Control manual asupra deschiderii diafragmei

Creaţi reglaje în timp real ale adâncimii de câmp în înregistrările video schimbând deschiderea diafragmei în timpul filmării.

Urmăriţi filmul

Evidenţiere manuală a focalizării

Evidenţiere manuală a focalizării

Focalizaţi manual cu încredere. Focalizaţi subliniind ariile de interes în zone clar definite.

Urmăriţi filmul

Conectaţi prin Wi-Fi

Conectaţi prin Wi-Fi

Conectaţi-vă prin Wi-Fi

Bucuraţi-vă de libertatea conferită de funcţia Wi-Fi. Încărcaţi imagini şi filme pe reţelele sociale, direct de pe cameră. Sau transferaţi-le pe smartphone sau pe tabletă utilizând funcţia NFC şi butonul de conectare a dispozitivelor mobile. Utilizaţi aplicaţia Canon CameraWindow pentru a eticheta imaginile cu datele geografice corespunzătoare şi a controla camera de la distanţă de pe smartphone. Bucuraţi-vă de posibilitatea de a realiza comod copii de siguranţă pe PC şi în cloud cu Image Sync.

Conectare simplă la dispozitive inteligente

Conectare simplă la dispozitive inteligente

Încărcaţi imagini pe loc sau salvaţi-le pe dispozitive mobile cu aplicaţia gratuită CameraWindow de la Canon, care permite conectarea cu uşurinţă a camerei la smartphone-uri şi tablete. Butonului dedicat pentru conectarea la dispozitive mobile şi NFC simplifică conectarea şi mai mult.

Realizaţi copii de rezervă ale fotografiilor

Realizaţi copii de rezervă ale fotografiilor

Image Sync permite realizarea uşoară şi comodă a copiilor de rezervă pentru fotografii în cloud sau pe PC. Aplicaţia este atât de inteligentă încât detectează legătura optimă pentru realizarea de copii de siguranţă prin reţeaua wireless sau PC-ul cu conectat la Internet. După transferul imaginilor către irista, CANON iMAGE GATEWAY, Flickr, Google Drive sau PC, acestea se vor sincroniza automat fără intervenţia utilizatorului.

Fotografiere prin wireless de la distanţă prin Wi-Fi

Fotografiere prin wireless de la distanţă prin Wi-Fi

Funcţia de conectare prin Wi-Fi a modelului PowerShot G7 X facilitează fotografierea de la distanţă. Cu ajutorul aplicaţiei CameraWindow de la Canon, modelul PowerShot G7 X poate fi controlat de la 5 m distanţă şi capturarea imaginilor cu o singură atingere. Imaginea în timp real este afişată pe ecranul smartphone-ului sau tabletei, ceea ce este perfect pentru grupuri în care se află şi fotograful sau fotografii cu natura sălbatică în care subiecţii sunt foarte uşor de speriat.

Creativitate simplă

Capturaţi simplu imagini uimitoare. Fotografiaţi peisaje nocturne înstelate superbe şi filmaţi mişcarea stelelor pe cer sau redarea ei accelerată, cu modul Star. Folosiţi HDR pentru a captura scenele cu contrast mare fără trepied sau cu funcţia de defocalizare a fundalului pentru a obţine o neclaritate de fundal minunată, în stilul SLR. Creaţi fără efort un film-rezumat HD (720p) cu toate fotografiile realizate în decursul zilei, utilizând modul Hibrid automat.

PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_on.jpg PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_off.jpg

apostrophe

PowerShot G7 X este construită conform unor standarde exigente. Această cameră inspiră încredere de la primul contact direct. Atenţia la detalii este vizibilă pretutindeni, de la designul delicat al comenzilor camerei şi până la carcasa metalică rafinată. O linie roşie subţire decorează selectorul de moduri, realizat dintr-un singur bloc din aluminiu, un  simbol al standardelor exigente care sunt caracteristice pentru camerele PowerShot seria G.

Kenichi Nishimura. Proiectantul camerei PowerShot G7 X, Canon Inc.

Modul Stele

Peisaj nocturn cu stele

Portret cu stele

Mişcarea stelelor

Film cu redarea accelerată a mişcării stelelor

Joel Santos, explorator Canon, descoperă PowerShot G7 X

Specificaţii

f/1.8-2.8 zoom lens

Wide aperture throughout zoom range

1.0 type CMOS

Large sensor for premium results

20.2 mega pixels CMOS

20.2 Megapixel CMOS

HS System

Great low-light shots

Digic 6

Powerful DIGIC processing

24mm wide and 4.2x zoom

4.2x optical zoom with wide-angle

Wi-Fi certified

Share and backup images wirelessly

Fulld HD 60p Recording

Smoother 1080p movies

Manual movie

Aperture, shutter and ISO control in movies

ND Filter

Neutral Density Filter

High dynamic range

Capture HDR without a tripod

Remote shooting

Control the camera with a smartphone

View full specification