XF100

Modelul XF100 de la Canon este cea mai mică cameră video care include un codec MPEG-2 Full HD 4:2:2 de 50 Mb/s. Înregistrarea pe card CF, sunetul profesional şi personalizarea extinsă oferă o versatilitate excepţională.

Beneficii

  • Înregistrare MPEG-2 pe două carduri CF până la 50 Mb/s (4:2:2)
  • Design compact şi uşor; intrări XLR
  • Obiectiv video HD Canon cu zoom 10x
  • CMOS Full HD Canon de tip 1/3
  • Funcţii de asistenţă 3D; mod de înregistrare cu infraroşu
  • Ecran LCD de 8,8 cm (3,5’’) cu 920.000 de puncte, EVF de 0,6 cm (0,24”) cu 260.000 de puncte
  • Viteze variabile ale cadrelor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XF100

Înregistrare MPEG-2 până la 50 Mb/s (4:2:2)


XF100 înregistrează fişiere MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) – până la 1920 x 1080 Full HD la 50 Mb/s (4:2:2) – pe carduri de memorie CompactFlash (CF) relativ ieftine şi disponibile la scară largă. Comutarea înregistrării pe două sloturi pentru carduri permite filmarea continuă fără întreruperi, în timp ce Înregistrarea pe două sloturi vă permite să stocaţi filmarea pe ambele carduri.

Design compact şi uşor; intrări XLR


Punându-vă la dispoziţie funcţionalităţi excelente, designul durabil şi uşor oferă o flexibilitate excepţională. Sunetul PCM linear poate fi capturat prin intrări XLR duble şi, de asemenea, cu microfonul stereo montat frontal.

Obiectiv video HD Canon cu zoom 10x


Beneficiind de experienţa Canon în domeniul obiectivelor profesionale, camera video XF100 dispune de un obiectiv video HD Canon rapid, grand-angular (f1,8-f2,8, 30,4 mm) şi inel de control încorporat pentru reglare zoom, focalizare sau diafragmă. Un sistem îmbunătăţit cu stabilizator optic de imagine ajută la reducerea aberaţiei cromatice, păstrarea clarităţii şi utilizarea unui obiectiv de dimensiuni mai mici.

CMOS Full HD Canon de tip 1/3


Un senzor CMOS Full HD de 2,07 MP – conceput şi fabricat de Canon - captează imagini video Full HD la rezoluţie nativă de 1920x1080. Senzorul este echipat cu un filtru de culoare model Bayer pentru sensibilitate ridicată şi un interval dinamic larg; tehnologia de citire rapidă a datelor reduce asimetria distorsiunilor din timpul înregistrării, care poate apărea la camerele video CMOS.

Funcţii de asistenţă 3D; mod de înregistrare cu infraroşu


Modelul XF 100 dispune de funcţiile de asistenţă la filmarea 3D (Deplasarea axei OIS şi Ghidul pentru distanţa focală) care acceptă captura video 3D stereoscopică cu ajutorul a două camere video. Cu o sensibilitate dublă în infraroşu (IR) faţă de modelele anterioare, această cameră este totodată potrivită pentru filmarea în condiţii de lumină redusă cu noul mod de filmare IR şi lampa IR integrată. Opţiunile de verde şi alb sunt disponibile pentru a satisface diferite proiecte.

Ecran LCD de 8,8 cm (3,5’’) cu 920.000 de puncte, EVF de 0,6 cm (0,24”) cu 260.000 de puncte


Ambele camere video dispun de un ecran LCD mare, montat lateral. Acest ecran de 8,8 cm (3,5”) are o rezoluţie clară de 920.000 de puncte, cu un monitor de formă de undă integrat şi funcţie Edge Focus (Focalizare margini) pentru a configura captura. De asemenea, este disponibil un EVF de 0,61 cm (0,24’’) cu 260.000 de puncte şi 100% acoperire.

Viteze variabile ale cadrelor


Aparatul dispune de o gamă largă de viteze ale cadrelor, de la 12 la 50 cps. Aceasta oferă cameramanilor libertatea de a modifica viteza de captură datorită flexibilităţii creative.

Asistenţă CPS *


Asistenţa video CPS exclusivă de la Canon oferă un serviciu de reparaţii prioritar, garantând o perioadă de inactivitate redusă.

* Pentru mai multe informaţii despre ţările în care este disponibil programul CPS, vă rugăm să vizitaţi

  • http://www.canon-europe.com/cps

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XF100, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.

Vizitaţi Canon Professional Network