XA10

Camera video inovatoare XA10 AVCHD include tehnologia profesională Canon într-o carcasă ultracompactă. Funcţionalitatea şi versatilitatea excepţionale asigură performanţe video şi audio remarcabile.

Beneficii

  • Obiectiv video Canon HD (zoom 10x, 30,4 mm, F1,8)
  • Senzor Canon HD CMOS Pro
  • Sunet profesional
  • Înregistrări AVCHD în memoria de 64 GB sau 2 sloturi SDXC
  • Mod de filmare IR
  • Control manual total
  • Ecran LCD de 8,8 cm; EVF de 0,6 cm
  • OIS dinamic, IS (stabilizator de imagine) motorizat, focalizare automată instantanee
  • Versatilitate şi extensibilitate

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XA10

Obiectiv video Canon HD


Obiectivul video Canon HD rapid, grandangular (30,4 mm, F1,8) oferă calitate profesională a imaginii pentru o cameră video compactă. Dispune de zoom optic 10x fără vibraţii, cu viteză variabilă şi diafragmă cu 8 lamele pentru un efect "bokeh" mai atrăgător.

Senzor HD CMOS Pro tip 1/3


Senzorul HD CMOS Pro - conceput şi fabricat iniţial de Canon pentru camerele sale video profesionale - capturează imagini video Full HD la rezoluţia nativă de 1920x1080. Având o dimensiune a pixelilor de 2,6x mai mare decât la senzorii convenţionali CMOS, camera oferă un interval dinamic mai larg şi o sensibilitate mai ridicată.

Sunet profesional


Opţiunile profesionale de sunet includ 2 intrări XLR, o mufă de intrare pentru microfon de 3,5 mm şi un microfon încorporat, cu zgomot redus. Sunetul este înregistrat în format Dolby Digital pe 2 canale utilizând orice combinaţie de intrări.

Memorie de 64 GB, plus 2 sloturi SDXC


Camera video XA10 înregistrează clipuri video Full HD în format AVCHD până la 24 Mb/s, în memoria flash încorporată de 64 GB. Comutarea înregistrării între 2 sloturi pentru carduri de memorie SDXC permite filmarea continuă. Înregistrarea pe două sloturi permite stocarea aceluiaşi film pe ambele carduri, simultan.

Mod de înregistrare cu infraroşu


Camera video XA10 oferă înregistrare cu infraroşu (IR) la rezoluţie Full HD, pentru filmare pe timp de noapte sau la lumină slabă. Opţiunile de culoare verde şi alb sunt disponibile în funcţie de stilul proiectului dvs. Straturile protectoare unice ale obiectivelor Canon şi un difuzor încorporat asigură imagini clare, limpezi în întreg cadrul. O lampă IR este integrată în mânerul camerei video.

Control manual total


Un inel manual pe obiectiv permite controlul intuitiv al focalizării. Controlul manual deplin al expunerii, diafragmei, timpului de expunere şi amplificării este posibil prin intermediul ecranului tactil LCD. O tastă personalizată şi un buton rotativ vă oferă control deplin asupra creativităţii.

Ecran LCD de 8,8 cm; EVF de 0,6 cm


Ecranul tactil LCD mare, montat lateral, de 8,8 cm (3,5"), cu o rezoluţie de 920.000 puncte asigură o excelentă capacitate de monitorizare. Un monitor de formă de undă şi funcţiile de focalizare asistată facilitează încadrarea capturilor. Un EVF de 0,61 cm (0,24'') cu 260.000 de puncte este de asemenea inclus.

OIS dinamic, IS (stabilizator de imagine) motorizat, focalizare automată instantanee


Sistemul optic dinamic avansat de stabilizare a imaginii de la Canon cu stabilizator de imagine motorizat asigură clipuri video fără vibraţii. Focalizarea automată instantanee înseamnă focalizare extrem de precisă pentru fiecare captură.

Versatilitate şi extensibilitate


Camera video ultracompactă XA10 este un sistem de cameră versatil şi extensibil - care se poate adapta utilizării în orice situaţie. Mânerul este detaşabil pentru utilizare în spaţii înguste şi are un buton de pornire/oprire şi unul de reglare zoom. Sunt incluse, de asemenea, un filet pentru filtrul obiectivului şi un suport de accesorii.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XA10, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.