Camere video wireless LEGRIA HD

Conectaţi-vă cu video-camerele Canon LEGRIA Wi-Fi. Bucuraţi-vă de partajarea din mers, redarea în direct şi controlul camerei video de la distanţă.
Încărcaţi-vă creaţiile pe reţele de socializare precum YouTube şi Facebook şi urmăriţi conţinutul prin metoda wireless pe un televizor de înaltă definiţie!

Redarea video în direct

Profitaţi de redarea video în direct pe dispozitive Android¹ şi iOS¹, ideală pentru monitorizare şi control de la distanţă. Astfel vă puteţi supraveghea copilul aflat în altă cameră cu opţiunile de mărire şi micşorare şi de activare a înregistrării, toate de pe smartphone sau tabletă! Pur şi simplu descărcaţi gratuit aplicaţia CameraAccess Plus pentru a începe!

Puteţi beneficia şi de monitorizarea casei de la distanţă (excluzând LEGRIA HF G40), care vă permite să vedeţi ce se întâmplă acasă atunci când sunteţi plecat(ă). Pentru monitorizare de la distanţă aveţi nevoie de o conexiune la internet printr-un router compatibil UPnP şi de asistenţă pentru obţinerea unei adrese IP globale împreună cu aplicaţia CameraAccess Plus. Puteţi folosi şi camera panoramică CT-V1 pentru panoramare orizontală pe o rază de 200° direct de pe dispozitivul inteligent prin internet.

CameraAccess

Telecomandă Wi-Fi

Controlaţi şi ajustaţi setările camerei video LEGRIA HF G40 prin metoda wireless cu ajutorul browserului web de pe smartphone, tabletă sau PC, fără a utiliza un router sau o aplicaţie.

Puteţi controla o serie de setări fără să navigaţi în meniul camerei, ceea ce este ideal pentru filmarea în anumite medii în care camera nu este uşor accesibilă. Live View (Vizualizare în timp real) permite verificarea compoziţiei şi a altor factori. Setările care pot fi ajustate includ Pornire/oprire înregistrare, diafragmă, obturator, focalizare, zoom, nivel de alb.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Navigare de la distanţă

Beneficiaţi de vizionarea prin metoda wireless a imaginilor video de pe camera video direct pe PC², smartphone sau tabletă, utilizând funcţia „Navigare de la distanţă”. Video-camera se conectează la browserul web al dispozitivului fără router sau aplicaţie şi este compatibilă cu ambele platforme, Android³ şi iOS³, ceea ce este ideal pentru utilizarea în mişcare. Puteţi totodată salva clipurile favorite direct pe dispozitivul Android sau pe PC. Aplicaţia dedicată „Movie Uploader” pentru iOS⁴ permite salvarea video-clipurilor pe dispozitivul iOS pentru încărcare uşoară pe Facebook şi YouTube printr-o reţea celulară.

Conectare la dispozitive inteligente şi PC-uri

Vizualizare pe ecran mare fără cabluri

Bucuraţi-vă de filme uimitoare Full HD atunci când conectaţi prin wireless camera LEGRIA la un televizor inteligent compatibil. După conectare puteţi controla filmul cu telecomanda televizorului, aşa cum aţi proceda în mod normal.

Conectare la televizor

DLNA
Social Network Sharing

Partajare directă pe Internet de pe camera video

Facebook, Twitter, e-mail, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Încărcaţi filme direct pe Internet, fără a utiliza un computer! Pur şi simplu conectaţi camera video la reţeaua Wi-Fi* din locuinţă, apoi partajaţi filme pe YouTube, Facebook, Twitter şi prin e-mail.

* Partajarea directă pe Internet şi funcţiile de Trimitere prin server necesită un cont CANON iMAGE GATEWAY. Este posibil să nu fie disponibil CANON iMAGE GATEWAY în anumite ţări sau regiuni. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.canon-europe.com/cig

1 - Sistem de operare acceptat: Android 2.3 până la 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Nu se garantează funcţionalitatea pe toate dispozitivele.

2 - Compatibilitate cu software de browser web care acceptă HTML5.

3 - Sistem de operare acceptat: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3 / 3.2 / 4.0 / 4.1 / 4.2. Nu se garantează funcţionalitatea pe toate dispozitivele.

4 - Compatibil cu iPhone, iPad, iPod şi iPod touch. Necesită iOS 4.0 sau o versiune ulterioară. Nu se garantează funcţionalitatea pe toate dispozitivele.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări.

Android™ este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.