Canon HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 înregistrează imagini video Full HD pe carduri de memorie SDHC, ideale pentru partajare. O întreagă serie de funcţii avansate se combină cu senzorul CMOS de 8,0 MP şi procesorul DIGIC DV III, pentru o calitate superioară a imaginii.

Beneficii

  • Sistem de cameră HD Canon de 8,0 MP
  • Înregistrare pe card de memorie SDHC
  • Focalizare automată instantanee şi stabilizator optic de imagine cu plajă extinsă
  • Opţiuni de control manual
  • Instantanee video, detectarea feţei, Pre REC
  • x.v.Colour şi 25p
  • Fotografii de 8 MP
  • Sunet superior
  • Mini-suport de accesorii avansat
  • Software de editare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon HF S100

Sistem de cameră HD Canon


Imaginile HD superbe sunt oferite de un sistem de cameră HD Canon de înaltă rezoluţie: un senzor CMOS Full HD de 8,0 MP, un obiectiv video HD Canon (diametrul filtrului: 58 mm) cu zoom optic 10x şi procesorul DIGIC DV III.

Înregistrare pe card de memorie


Înregistraţi direct pe carduri de memorie SDHC de înaltă capacitate – un card de 32 GB poate stoca peste 12 ore de film HD la setarea cea mai eficientă. Pentru calitate maximă, filmaţi la 24 Mbps. Cardurile sunt perfecte pentru partajare.

Funcţii de filmare esenţiale


Sistemul unic de focalizare automată instantanee de la Canon obţine o focalizare de o precizie incredibilă în condiţii de viteză. Stabilizatorul optic de imagine cu plajă extinsă combate aproape toate tipurile de tremur al camerei, menţinând stabilitatea cadrelor.

Control avansat


O tastă personalizată vă permite să activaţi una dintre cele cinci variabile care pot fi atribuite selectorului rotativ manual, între care focalizarea, expunerea şi nivelul audio. Controalele mai avansate includ limitele AGC (Control Auto/Amplificare) – disponibile de obicei numai la camerele video profesionale, acestea sporesc sau limitează viteza de reacţie la filmarea în condiţii de luminozitate slabă – modele zebră, evidenţierea culorilor şi emisia de bare de culoare/tonuri de probă.

Filme extraordinare, la îndemâna oricui


Instantaneele video limitează fiecare film la 4 secunde – caracteristica ideală pentru asamblarea ulterioară a unei liste de redare. Redaţi montajul de clipuri video cu o coloană sonoră la alegere. Tehnologia de detectare a feţei optimizează automat setările pentru a obţine imagini perfecte cu persoane, detectând până la 35 de feţe într-un cadru. Funcţia Pre REC surprinde 3 secunde de acţiune înainte să apăsaţi pe butonul de înregistrare – astfel încât nu rataţi niciodată cadrul crucial.

Selectaţi culoarea dorită


Procesorul DIGIC DV III acceptă x.v.Color – pentru nuanţe mai profunde, mai intense, la redarea filmelor pe televizoarele HD compatibile. Modul 25p Cinema creează un aspect de peliculă tradiţională şi optimizează filmarea în condiţii de luminozitate slabă.

Surprinderea de imagini statice


Un mod foto dedicat permite utilizatorilor să surprindă imagini statice de înaltă rezoluţie, de până la 8 MP. În modul Dual Shot (Captură duală), pot fi create fotografii de 6 MP simultan cu înregistrarea video. Funcţia Photo Burst surprinde 25 de fotografii dintr-o singură secundă de înregistrare video.

Sunet optimizat


Captaţi şi monitorizaţi un semnal audio superior cu ajutorul mufelor pentru microfon şi căşti. Controlul manual al nivelului audio vă oferă şi mai multe opţiuni.

Sistem extensibil


Ataşaţi o gamă întreagă de periferice opţionale la mini-suportul de accesorii avansat, de exemplu un microfon direcţional şi o lumină video.

Software


Software-ul uşor de utilizat PIXELA™ este furnizat în pachet, pentru editarea şi partajarea de filme. Cu ajutorul inscriptorului de DVD-uri DW-100 de la Canon (disponibil separat), puteţi inscripţiona DVD-uri cu o atingere de buton.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon HF S100, despre funcţiile şi capabilităţile sale.