Canon LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Preţuiţi fiecare moment în Full HD cu această cameră video compactă. Captaţi şi urmăriţi detalii îndepărtate cu ajutorul unui zoom avansat uriaş de 57x şi partajaţi fără niciun efort apropiaţilor prin funcţiile integrate Wi-Fi şi NFC.

Canon LEGRIA HF R66

Beneficii

 • Partajare uşoară pentru toată familia prin Wi-Fi şi NFC
 • Filme stabile, fără neclarităţi cu sistemul optic IS Inteligent
 • Captaţi momentele magice ale vieţii în cele mai mici detalii
 • Bucuraţi-vă de distracţia adăugată de înregistrarea cu mişcare lentă şi rapidă.
 • Înregistraţi şi urmăriţi acţiunea din depărtare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LEGRIA HF R66

Esenţa vieţii constă în partajarea experienţelor cu ceilalţi


Încărcaţi filmele pe dispozitivul inteligent şi site-urile de socializare prin funcţia Wi-Fi încorporată. Camera video este compatibilă NFC, astfel încât să vă puteţi conecta la dispozitivele inteligente şi distribui filmările printr-o simplă atingere. În acelaşi timp, NFC permite o conectare uşoară cu Canon Connect Station, stocând conţinutul şi punându-l la dispoziţia utilizatorului pentru vizualizare ulterioară pe televizor, împreună cu prietenii şi familia.

Rezultate precise cu fiecare ocazieDatorită sistemului Inteligent IS de la Canon nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Se adaptează scenei pe care o filmaţi, selectând automat modul optim de stabilizare a imaginii. Chiar şi atunci când sunteţi în mişcare, IS-ul Dinamic pe 5 axe asigură o filmare stabilă.

Fiecare amintire este păstrată cu detalii magnificeBucuraţi-vă de filmările uluitoare cu obiectivele video Canon HD. Dispune de zoom versatil avansat de 57x, permiţând captarea detaliilor chiar şi în cazul subiecţilor foarte îndepărtaţi. Calitatea imaginii este superbă, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, datorită senzorului CMOS Full HD 3.28 MP şi a procesorului DIGIC DV4. Preveniţi ştergerea accidentală a amintirilor cu ajutorul funcţiei File Lock.


Distracţie pentru întreaga familie.Experimentaţi înregistrarea cu mişcare lentă şi rapidă. Înregistrarea cu încetinitorul reduce viteza la 1/2x – perfect pentru a vă îmbunătăţi loviturile la golf, iar înregistrarea rapidă accelerează totul cu până la 1200x. Funcţionează prin înregistrare la intervale predeterminate, permiţând crearea de scene fascinante cu redare accelerată. Adăugaţi efecte amuzante filmelor dvs. cu ajutorul decorării tactile, sau creaţi atmosferă cu filtrele pentru aspect cinematografic.

Nu pierdeţi subiectul filmatCe se întâmplă când pierdeţi subiectul filmat de la mare distanţă? Pur şi simplu apăsaţi pe butonul de căutare, iar funcţia de asistenţă la încadrare realizează o panoramare rapidă pentru a regăsi subiectul filmat. Eliberaţi butonul de căutare şi camera video focalizează din nou pe subiect continuând filmarea.

Surprindeţi multe începuturiSurprindeţi primii paşi, primele cuvinte ale unui număr de până la trei copii, cu modul avansat pentru copii. Înregistraţi data de naştere a fiecărui copil pe cameră şi adăugaţi marcaje colorate pentru a înregistra înălţimea şi greutatea. Toate filmele se salvează automat în albumul corespunzător copilului.

Filme cu un sunet excelentCreaţi filme cu un sunet la fel de extraordinar ca imaginea, datorită funcţiei de selectare a scenei audio. Nu trebuie decât să selectaţi unul din cele 5 tipuri diferite care se potriveşte cel mai bine scenei filmate.


Înregistrare flexibilăFilmele pot fi înregistrate în formate diferite (AVCHD + MP4), simultan în memoria internă şi pe un card SD. Acest lucru înseamnă că puteţi înregistra o filmare la o calitate superioară, pentru uz personal, în timp ce partajaţi o alta la o rezoluţie uşor mai mică, o versiune care se poate transfera mai rapid pe dispozitivele inteligente şi site-urile de socializare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LEGRIA HF R66, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Distribuiţi filme wireless

Simplify sharing

Partajare simplificată

Steady shots in every situation

Imagini stabile în orice situaţie

Steady shooting on the move

Captură stabilă realizată în mişcare

Full HD CMOS sensor

Senzor CMOS Full HD

57x Advanced Zoom

Zoom avansat 57x

Keep track of your subject at full zoom

Urmăriţi subiectul la zoom maxim

DIGICDV4

Putere de procesare DIGIC

Slow Fast

Înregistrare cu mişcare lentă şi rapidă

AVCHD

Înregistrare AVCHD de 28 Mbps

MP435MBPS

Înregistrare MP4 de 35 Mbps

baby mode

Capturaţi amintiri preţioase

Perfect audio to match the scene

Calitate audio perfectă potrivită fiecărei scene

vivid clear view

Ecran tactil capacitiv de 7,5 cm

Add a cinematic feel to movies

Adăugaţi un aer cinematografic filmelor

Add fun effects to movies

Adăugaţi efecte amuzante filmelor

advanced quick start

Deschideţi ecranul LCD pentru pornire rapidă

8GB built-in memory + SDXC slot

Memorie încorporată de 8 GB + slot SDXC

Connect Station Optimised

Optimizat Stație de conectare

 • Canon LEGRIA HF R66
 • Adaptor de alimentare compact CA-110
 • Acumulator BP-718
 • Cablu HDMI de mare viteză
 • HTC-100/S
 • Cablu USB IFC-300PCU/S