no consumer

Camere video LEGRIA mini

Publicul vă aşteaptă - prezentaţi-vă creativitatea prin înaltă definiţie Full HD dintr-o nouă perspectivă. Gama de camere video mini oferă un design unic compact şi extrem de portabil cu un obiectiv ultra-grandangular, un ecran LCD cu unghi variabil şi suport încorporat, astfel încât să vă puteţi încadra uşor şi să puteţi capta mai mult din împrejurimi. Funcţia încorporată Wi-Fi vă ajută să distribuiţi, să difuzaţi, să controlaţi şi să monitorizaţi de la distanţă propriile creaţii, în timp ce sunetul superb le face să se audă la fel de bine pe cât se văd.

LEGRIA-mini cu obiectiv grandangular

LEGRIA mini

  • Obiectiv ultra-grandangular cu unghi de vizualizare de 170°
  • Ecran LCD cu unghi variabil, suport încorporat
  • Microfon stereo
  • Wi-Fi pentru transfer facil

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • Obiectiv ultra-grandangular cu unghi de vizualizare de 170°
  • Ecran LCD cu unghi variabil, suport încorporat
  • Microfon stereo de mari dimensiuni, PCM Linear
  • Wi-Fi: monitorizare de la distanţă şi transfer facil

Poziţionaţi-vă în cadru

Protagonistul propriului film. Poziţionaţi-vă cu uşurinţă în cadru din orice unghi şi surprindeţi mai mult din împrejurimi folosind obiectivul ultra-grandangular şi ecranul tactil inovator cu unghi variabil - rabataţi-l şi vă puteţi vedea în direct pe ecranul LCD.

Cu ajutorul suportului încorporat unic nu aveţi nevoie de trepied şi puteţi înclina LEGRIA pentru a vă manifesta creativitatea din diverse perspective.

Cu gama LEGRIA mini puteţi realiza fotografii statice cu rezoluţie mare şi nivel mic de zgomot datorită sistemului HS de la Canon. Cu un unghi de vizualizare de 170° şi opţiuni pentru prim-planuri convenţionale şi înregistrare cu redare accelerată, vă puteţi exprima şi mai mult.

Frame yourself
Broadcast yourself

Transmiteţi imagini cu dvs.

Transmiteţi-vă creativitatea departe şi pe arii mari cu funcţia Wi-Fi încorporată. Puteţi încărca ceea ce creaţi pe reţele de socializare, cum ar fi YouTube şi Facebook, şi puteţi chiar vizualiza conţinutul prin wireless pe dispozitivul inteligent sau pe HDTV.

Cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete puteţi controla LEGRIA de la distanţă şi vă puteţi bucura de o gamă largă de opţiuni de difuzare şi distribuire.

Cu LEGRIA mini X puteţi monitoriza de la distanţă ce se întâmplă acasă atunci când sunteţi plecat.

Sunet captivant

Creaţi filme care se aud pe cât de bine se văd.

Surprindeţi sunet cu calitate perfectă de CD cu LEGRIA mini X, prevăzută cu microfon stereo de mari dimensiuni - cu raport semnal/zgomot ridicat şi interval dinamic larg - înregistrare necomprimată PCM linear şi control manual.

Pentru înregistrări audio superbe şi uşoare, LEGRIA mini dispune de un microfon stereo de calitate superioară şi de Selectarea scenei audio - alegeţi din cele 5 scene şi setările audio se vor regla automat pentru dvs.

Immersive Audio