Camere video LEGRIA HF G

Concepută pentru pasiunea creativă a amatorilor video, gama de camere video LEGRIA HF G îmbină tehnologia optică de vârf, un senzor HD CMOS PRO şi stabilizarea optică inteligentă a imaginii într-un corp compact pentru o calitate a imaginii şi versatilitate de excepţie. Comenzile manuale complexe fac din această gamă alegerea ideală pentru amatorii care doresc filme de calitate profesională pe măsura creativităţii lor.

LEGRIA HF G series

Gama LEGRIA HF G40 240px

LEGRIA HF G40

  • Zoom 20x, obiectiv grandangular de 26,8 mm, diafragmă circulară cu 8 lamele
  • Controlaţi setările de la distanţă şi partajaţi prin Wi-Fi
  • Control manual complet
  • Ecran tactil OLED de 8,8 cm
  • Moduri Interval dinamic larg şi Prioritate evidenţiere

Senzor HD CMOS PRO

Performanţă excelentă în condiţii de iluminare slabă, rezultate excepţionale

Senzorul HD CMOS PRO oferă o calitate uimitoare a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină redusă, precum şi un interval dinamic larg şi o reproducere realistă a culorilor. Concepută şi creată de Canon pentru video-camerele sale profesionale, zona pixelilor de captare a luminii este semnificativ mai mare comparativ cu senzorii convenţionali CMOS, mărind sensibilitatea în condiţii de lumină slabă. Senzorul oferă un interval dinamic larg, asigurând captarea detaliilor fine indiferent dacă mediul este puternic sau slab iluminat.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Stabilizare optică inteligentă a imaginii

Filme cu detalii clare de fiecare dată

Stabilizarea imaginii reduce neclaritatea la filmarea cu aparatul în mână sau din mers. Stabilizarea motorizată şi optică dinamică a imaginii compensează mişcarea camerei, ajutând la realizarea unor filme fluente, nedistorsionate, în orice condiţii, chiar şi la filmarea din mers.

De asemenea, sistemul IS inteligent detectează automat mediul de filmare şi selectează cu precizie setările corecte pentru stabilizatorul optic de imagine dintre 4 moduri, pentru a contracara efectul mişcării şi a preveni neclarităţile, oferindu-vă libertatea de a vă concentra asupra filmării, fără a vă preocupa de mişcarea camerei.

Control manual total

Libertate totală de creaţie

Exploraţi-vă pasiunea pentru realizarea de filme şi dezvăluiţi-vă creativitatea cu funcţiile avansate şi comenzile manuale.

Un inel manual pe obiectiv permite controlul intuitiv al focalizării sau zoomului*. În plus puteţi alege propriile setări pentru expunere, diafragmă, timpul de expunere şi amplificare cu reglajul independent, folosind ecranul LCD tactil şi selectorul rotativ personalizabil, care vă conferă controlul total al propriei creativităţi.

Full Manual Control

* Numai LEGRIA HF G40.