Produse arhivate

Modele anterioare din această gamă de produse.


HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 este o cameră video HD care îmbină imagistica la nivel profesionist cu avantajele memoriei flash duale. Controalele avansate vă permit să captaţi imagini HD incredibil de clare şi detaliate.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 înregistrează imagini video Full HD pe carduri de memorie SDHC, ideale pentru partajare. O întreagă serie de funcţii avansate se combină cu senzorul CMOS de 8,0 MP şi procesorul DIGIC DV III, pentru o calitate superioară a imaginii.


HF S11

HF S11

Preluaţi controlul cu LEGRIA HF S11: o cameră video HD de nivel profesional, care combină imagini extrem de detaliate cu comenzi avansate şi o capacitate de stocare echivalentă cu mai mult de o zi de filmare.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Concepută pentru pasiunea creativă a amatorilor video, camera LEGRIA HF G25 dispune de un obiectiv grandangular, comenzi manuale complexe şi un sunet excepţional pentru filme HD uimitoare.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Video-camera vârf de gamă LEGRIA HF G30 îmbină o tehnologie optică, un senzor şi un stabilizator extrem de performante, plus conectivitate Wi-Fi într-un corp compact, ideal pentru amatorii care doresc imagini video de calitate profesională pe măsura creativităţii lor.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Tehnologiile HD specifice Canon, ambalate într-un design compact, elegant – rezultatul este camera LEGRIA HF M306, o cameră video cu o calitate superioară a imaginii, dar suficient de mică pentru a fi transportată oriunde.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Preţuiţi fiecare moment în Full HD. Captaţi şi urmăriţi detalii îndepărtate cu ajutorul unui zoom avansat uriaş de 57x şi partajaţi prin wireless cu ajutorul smartphone-urilor şi tabletelor, folosind carduri FlashAir.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Preţuiţi fiecare moment în Full HD cu această cameră video compactă. Captaţi şi urmăriţi detalii îndepărtate cu ajutorul unui zoom avansat uriaş de 57x şi partajaţi fără niciun efort apropiaţilor prin funcţiile integrate Wi-Fi şi NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Captaţi toate detaliile de la distanţă. Includeţi toate persoanele în cadru. Această cameră compactă aduce distracţie şi libertate întregii familii. Preţuiţi fiecare moment în Full HD şi partajaţi fără efort prin funcţiile integrate Wi-Fi şi NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Uşor şi distractiv de utilizat, cu un control intuitiv prin intermediul ecranului tactil, această cameră video compactă este perfectă pentru filmele de familie, graţie unor tehnologii puternice care vor crea automat, de fiecare dată, cele mai bune imagini posibile.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Această cameră video compactă şi uşor de utilizat, cu Wi-Fi şi NFC, creează filme de calitate excelentă cu ajutorul unor tehnologii puternice care conferă automat filmelor dvs. cel mai înalt nivel de calitate posibil. Perfectă pentru partajarea momentelor de familie.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Extindeţi gama de filme uimitoare pe care le puteţi realiza graţie obiectivului adaptabil, cu zoom 57x, adaptor grandangular şi tehnologii puternice care vă vor oferi imagini excelente fără efort. Conexiunile WI-FI şi NFC asigură o partajare uşoară.

spacer
					image

Produse arhivate

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Revenire la:
Gama curentă