Canon X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Fabricat din materiale Canon reciclate, acest calculator unic, profesional cu imprimantă, de dimensiuni reduse, combină simplitatea plină de stil cu responsabilitatea faţă de mediu, pentru un stil impresionant şi o risipă minimă.

Beneficii

  • Stil inovator
  • Carcasa inferioară/capacul bateriei sunt din materiale reciclate de la produsele Canon
  • Dublă alimentare: cu baterii şi de la priză (adaptor opţional)
  • Imprimare rapidă în 2 culori
  • Funcţii pentru calcule fiscale, comerciale şi conversie în/din Euro
  • Afişaj LCD mare, cu iluminare din spate
  • Eficienţă energetică

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon X MARK I PRINT

Reciclare pentru economisirea resurselor


Acest calculator cu imprimantă portabil, cu 12 cifre, oferă cel mai inteligent mod de a creşte eficienţa de calcul şi de a economisi resursele naturale. Carcasa inferioară şi capacul bateriei calculatorului sunt create din materiale reciclate de la produsele Canon. Astfel se reduce risipa, ceea ce face din calculatorul cu imprimantă X MARK I PRINT o alegere perfectă pentru directorii, specialiştii şi persoanele cu simţul responsabilităţii faţă de mediu.

Îmbunătăţirea eficienţei energetice


Calculatorul X MARK I PRINT are o dublă alimentare. Utilizează baterii ce pot fi înlocuite (4 x AA), având şi un indicator ce arată când bateriile sunt aproape epuizate, pentru ca acestea să poată fi utilizate la maximum înainte de înlocuire. Ca alternativă, adaptorul opţional standardizat EuP* (AD-11 III) este disponibil dacă doriţi să utilizaţi priza din perete. În plus, o funcţie de oprire automată stinge afişajul cu iluminare din spate după 30 de secunde. Aceasta opreşte şi calculatorul după 7 minute în care nu a fost atins sau utilizat, economisind astfel şi mai multă energie.

Funcţii de afaceri practice


Funcţiile pentru calcule fiscale şi comerciale şi conversia în/din Euro fac acest calculator portabil cu imprimantă indispensabil la birou, pentru lucrul acasă sau când vă aflaţi în deplasare. Calculaţi rate de impozit printr-o atingere, realizaţi rapid conversii valutare şi calculaţi automat marjele de profit, cu ajutorul unor taste separate pentru cost-vânzare-marjă. Este cea mai uşoară metodă de simplificare a calculelor complicate şi de economisire a timpului.

Imprimare rapidă în 2 culori


Acest calculator cu imprimantă cu rolă de cerneală are o viteză de imprimare rapidă, de 2,3 linii pe secundă. Imprimarea în două culori asigură rezultate exacte şi fără erori, cu numerele pozitive afişate în negru, iar cele negative ieşind în evidenţă în roşu.

Afişaj mare, cu iluminare din spate şi taste confortabile


Afişajul LCD mare, înclinat, oferă o vizualizare cu un contrast foarte puternic, pentru a face posibilă citirea uşoară a caracterelor, chiar şi când este utilizat constant. În plus, tastele spaţioase, ca ale unei tastaturi de PC, cu feţele tastelor confortabile, permit introducerea rapidă şi fără efort a cifrelor.

Alb strălucitor sau negru intens


Selectaţi culoarea calculatorului dvs. X MARK I PRINT în funcţie de preferinţe. Suprafaţa elegantă şi strălucitoare este disponibilă în două opţiuni: alb strălucitor sau negru intens. În orice situaţie, veţi beneficia de un plus de stil şi eficienţă de calcul, combinate cu responsabilitate faţă de mediu.

  • * Directivă UE ce stabileşte cerinţele de design ecologic pentru produsele care utilizează energie.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon X MARK I PRINT, despre funcţiile şi capabilităţile sale.