Canon MP121-MG

MP121-MG

Acest calculator cu imprimantă, cu 12 cifre şi 2 culori, fabricat din material reciclabil, oferă o serie de funcţii profesionale, inclusiv funcţii care vă ajută să economisiţi timp, pentru calcule comerciale, fiscale şi conversii valutare.

Beneficii

  • Fabricat parţial din materiale reciclate provenite de la produse Canon
  • Imprimare în 2 culori, 2,3 rânduri pe secundă
  • Afişaj LCD mare şi tastatură spaţioasă
  • Funcţii pentru calcule comerciale, fiscale şi conversii valutare
  • Funcţia Clock (Ceas) şi Calendar
  • Alimentare CA

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon MP121-MG

Concepţie durabilă


Calculatorul cu imprimantă MP121-MG este fabricat parţial din materiale reciclate de la produse Canon, care promovează utilizarea sustenabilă a resurselor naturale limitate.

Imprimare productivă, în 2 culori


Imprimarea cu rola de cerneală în 2 culori asigură prezentarea clară a cifrelor pozitive cu negru, iar cifrele negative sunt prezentate în culoarea roşie. Viteza de imprimare este de 2,3 rânduri pe secundă.

Afişaj LCD mare, tastatură spaţioasă


Afişajul LCD mare, înclinat şi caracterele mari permit citirea rapidă a cifrelor. Tastatura spaţioasă, cu stabilitate ridicată, cu taste mari, marcate conform unui cod de culoare durabil face posibilă introducerea facilă şi fără erori a cifrelor.

Calcule comerciale profesionale


Simplifică calculele complexe şi economiseşte timp. Calculaţi automat marjele de profit cu ajutorul tastelor separate pentru cost-vânzare-marjă, fără formule complexe. Calculaţi diferenţele de cote de impozitare printr-o singură atingere, cu ajutorul celor două taste practice pentru calcule fiscale. De asemenea, convertiţi valuta locală într-o altă valută sau invers, într-un mod rapid şi simplu, cu ajutorul tastelor de conversie pentru valută.

Gamă completă de funcţii


Urmăriţi totul cu ajutorul funcţiilor practice Clock (Ceas) şi Calendar pentru afişaj şi documente imprimate. Selectoarele separate pentru comutatoarele glisante pentru zecimale, rotunjire, total general şi numărarea elementelor sporesc simplitatea şi funcţionalitatea generală. Printre alte avantaje se numără tastele de neadăugare, adăugare procentuală/reducere şi Shift.

Alimentare CA


Calculatorul MP121-MG se conectează la surse standard de curent alternativ. Fiind fabricat din materiale reciclate, acest dispozitiv întruneşte cele mai riguroase cerinţe privind calitatea, în vederea asigurării unei utilizări sigure şi îndelungate.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon MP121-MG, despre funcţiile şi capabilităţile sale.