Calculatoare cu funcţii esenţiale

Inspirată de măiestria tradiţională a produselor Canon, seria calculatoarelor cu funcţii esenţiale combină simplitatea cu durabilitatea şi uşurinţa de utilizare. De la calculatoare personale portabile de buzunar la modele de dimensiuni mai mari, aceste calculatoare inteligente, elegante şi uşoare au ecranul uşor lizibil şi sunt simplu de utilizat. Însoţitorul ideal al oamenilor de afaceri.

WS-1210T

WS-1210T

Un calculator de birou cu 12 cifre, care oferă funcţii utile pentru calcule fiscale şi un panou LCD reglabil. Tastatură ‘IT-touch’, sursă de alimentare dublă şi finisaj profesional

LS-39E

LS-39E

LS-39E este un calculator portabil cu 8 cifre şi afişaj mare, cu capac pliabil rezistent care poate fi rotit la 360 de grade.

LS-270H

LS-270H

Calculator portabil cu 8 cifre şi alimentare dublă (fotocelulă şi baterie)

LS-80TEG

LS-80TEG

Acest minicalculator de birou cu 8 cifre este creat utilizându-se materiale Canon reciclate, pentru a ajuta la conservarea mediului înconjurător. Are un afişaj LCD mare şi funcţii convenabile pentru calcule fiscale şi comerciale.

TX-1210E

TX-1210E

TX-1210E este un calculator de birou cu 12 cifre, cu un afişaj mare, plasat într-un unghi de vizualizare optim. Are o tastatură cu stabilitate ridicată, funcţii pentru conversie valutară pentru Euro şi pentru calcule fiscale.

WS-1610T

WS-1610T

Acest calculator de birou cu 16 cifre este dotat cu funcţii utile pentru calcule fiscale şi un panou LCD ajustabil. Tastatură ‘IT-touch’, sursă de alimentare dublă şi finisaj profesional