Calculatoare economice

O colecţie modestă cu design ingenios şi durabil. Create pentru utilizare generală acasă sau la birou, aceste modele sunt uşoare, cu un design arcuit şi afişaj LCD mare, înclinat, pentru citirea uşoară a cifrelor.

AS-8

AS-8

Acest calculator portabil cu 8 cifre, compact şi elegant, dispune de un design arcuit ingenios şi de un capac rezistent pliabil la 360 de grade, ceea ce face modelul AS-8 ideal pentru utilizare la birou sau în mişcare.

AS-120

AS-120

Acest mini-calculator de birou cu 12 cifre are un design arcuit, ceea ce îl face potrivit pentru toate birourile profesionale. Alte caracteristici includ funcţii de alimentare dublă, un afişaj înclinat şi un finisaj gri închis elegant.

AS-1200

AS-1200

Acest calculator semi-desktop cu 12 cifre dispune de un design arcuit şi de numeroase funcţii utile ale tastelor. Alte caracteristici includ funcţii de alimentare dublă, un afişaj înclinat şi un finisaj gri închis elegant.

AS-2200

AS-2200

Acest calculator de birou cu 12 cifre combină un design arcuit elegant cu referinţe ecologice impresionante, fiind ideal pentru organizaţii şi persoane fizice.

AS-2400

AS-2400

Acest calculator de birou cu 14 cifre combină un design arcuit elegant cu referinţe ecologice impresionante, fiind ideal pentru organizaţii şi persoane fizice.