Canon X MARK II

X MARK II

Acest calculator profesional ultra-subţire cu 12 cifre dispune de alimentare solară, oferă o funcţionalitate practică, un design suplu din aluminiu şi este construit printr-un proces de fabricare care respectă mediul. Un instrument de muncă practic care combină stilul cu durabilitatea.

Beneficii

  • Design elegant, suplu şi durabil
  • Fabricat parţial din materiale Canon reciclate
  • Alimentare solară - nu are baterii
  • Calculator de birou cu 12 cifre
  • Funcţii de afaceri practice (cost, vânzări, marje)
  • Adaptare la viteza de tastare, pentru introducere rapidă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon X MARK II

Design durabil, sofisticat


Elegant şi rafinat, calculatorul X MARK II are o suprafaţă mată, disponibilă în alb şi negru, cu o elegantă carcasă inferioară din aluminiu. Corpul suplu, cu linii fine, este compact şi în acelaşi timp durabil şi rezistent, cu taste marcate prin gravare cu laser. Toate aceste caracteristici conferă mai multă eleganţă, fiabilitate şi responsabilitate faţă de mediul înconjurător.

Îmbunătăţirea eficienţei, conservarea resurselor


Acest mini-calculator de birou inteligent, cu 12 cifre, stabileşte noi standarde - de stil, de eficienţă şi de respect faţă de mediu. Calculatorul este prevăzut cu un afişaj LCD mare şi clar, iar anumite componente ale acestuia sunt fabricate din materiale Canon reciclate. . Acest lucru măreşte eficienţa utilizării resurselor şi reduce risipa, făcând din X MARK II calculatorul preferat al managerilor responsabili faţă de mediu, al profesioniştilor şi al persoanelor preocupate de mediul înconjurător.

Alimentare solară 100% - fără baterii, fără reziduuri


Milioane de calculatoare sunt aruncate în fiecare an, multe dintre ele având baterii uzate, care nu pot fi înlocuite. Calculatorul X MARK II dispune de alimentare exclusiv solară şi utilizează energie naturală, regenerabilă. Calculatorul nu conţine baterii, de aceea nu există reziduuri nocive.

Funcţii de afaceri practice


Calculaţi automat marjele de profit cu ajutorul tastelor separate pentru cost-vânzare-marjă, fără a mai avea nevoie de formule complexe. Este cea mai uşoară metodă de simplificare a calculelor complicate şi de economisire a timpului. Alte funcţii includ o memorie Total general precum şi taste pentru comutare, procentaj, schimbarea semnului şi rădăcina pătrată. Funcţia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea rapidă a cifrelor fără blocarea tastaturii.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon X MARK II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Unele componente sunt fabricate din materiale provenite din produse Canon reciclate