Canon WS-1210T

WS-1210T

Un calculator de birou cu 12 cifre, care oferă funcţii utile pentru calcule fiscale şi un panou LCD reglabil. Tastatură ‘IT-touch’, sursă de alimentare dublă şi finisaj profesional

Beneficii

  • Funcţii pentru calcule fiscale, plus o gamă largă de alte funcţii
  • Afişaj LCD ajustabil
  • Tastatură ‘IT-touch’
  • Sursă de alimentare dublă (fotocelulă şi baterie)
  • Compact şi uşor, cu un aspect stilat şi profesional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon WS-1210T

Funcţii complete, inclusiv pentru calculare fiscaleCalculatorul WS-1210T cu 12 cifre oferă o gamă vastă de funcţii. Cele trei taste pentru calcule fiscale permit calcularea rapidă şi simplă a taxelor. Un comutator glisant permite selectarea simplă a separatorului zecimal şi a opţiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general acumulează automat totalul. Alte taste utile: marcare, schimbare de semn, inversare, precum şi toate celelalte funcţii pe care le aşteptaţi în mod obişnuit de la un calculator Canon.

Afişaj LCD ajustabilAfişajul LCD mare şi uşor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Înclinaţi pur şi simplu panoul pentru a obţine o poziţie cu lizibilitate mai bună, indiferent de condiţiile de iluminare. Cifrele rămân uşor de citit, chiar şi după utilizare prelungită.

Tastatură prietenoasă ‘IT-touch’Tastatura spaţioasă Canon ‘IT-touch’ asigură o operare simplă şi eficientă. Conceptul se bazează pe o tastatură de computer, pentru introducerea uşoară şi rapidă a datelor. Funcţia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea cifrelor fără blocarea tastaturii. Tastele marcate cu un cod de culori clar sunt realizate prin injecţie dintr-un material rezistent, pentru a face faţă solicitărilor intense.

Sursă de alimentare dublă, practicăSursa de alimentare dublă (baterie şi fotocelulă) permite utilizarea calculatorului oriunde şi oricând, indiferent de condiţiile de iluminare.

Aspect stilat şi profesionalAcest calculator negru compact şi uşor are un aspect inteligent şi profesional. Este special conceput pentru a se integra armonios pe orice birou.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon WS-1210T, despre funcţiile şi capabilităţile sale.