Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Acest minicalculator de birou cu 8 cifre este creat utilizându-se materiale Canon reciclate, pentru a ajuta la conservarea mediului înconjurător. Are un afişaj LCD mare şi funcţii convenabile pentru calcule fiscale şi comerciale.

Beneficii

  • Carcasa superioară şi cea inferioară, precum şi capacul bateriei sunt create din materiale reciclate de la copiatoarele Canon
  • Sursă de alimentare dublă: solară şi de la o baterie care poate fi înlocuită
  • Funcţii pentru calcule fiscale şi conversia în/din Euro
  • Afişaj LCD mare
  • Design inteligent, culori elegante
  • Oprire automată pentru economisirea energiei

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LS-80TEG

Îmbunătăţirea performanţelor de mediu


LS-80TEG este un minicalculator de birou cu 8 cifre, creat pentru îmbunătăţirea eficienţei şi performanţelor de mediu. În vederea conservării resurselor şi reducerii deşeurilor, carcasa superioară, cea inferioară şi capacul bateriei calculatorului sunt fabricate 100% din material reciclat de la copiatoarele Canon. Aceasta este soluţia perfectă pentru persoanele conştiincioase şi companiile cu o politică de încurajare a achiziţiilor ecologice. De asemenea, întruneşte cerinţele corporaţiilor care utilizează standardele de certificare IS0 14001 pentru funcţionarea într-o manieră sustenabilă din punctul de vedere al mediului.

Eficienţă energetică şi durată mai mare de utilizare a produsului


Alimentarea dublă asigură eficienţă energetică. Calculatorul utilizează baterii care pot fi înlocuite, pentru o durată de utilizare prelungită, spre deosebire de unele calculatoare care trebuie aruncate după consumarea bateriei de unică folosinţă. Funcţionează de asemenea cu energie solară, pentru economii maxime de energie. Funcţia de oprire automată închide calculatorul după 7 minute în care nu a fost utilizat, economisind astfel şi mai multă energie.

Funcţii practice pentru calcule fiscale şi conversia în/din Euro


Funcţiile convenabile pentru calcule fiscale şi conversia în şi din Euro fac acest minicalculator de birou perfect pentru utilizarea la birou şi acasă. Calculaţi rate de impozit printr-o atingere şi realizaţi conversii valutare rapid şi uşor. Calculatorul LS-80TEG are de asemenea toate funcţiile standard la care vă aşteptaţi de la Canon, pentru a asigura eficienţă de calcul.

Afişaj LCD mare


În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest mini-calculator de birou are un afişaj, ce permite vizualizarea caracterelor de la distanţă. De asemenea, dispune de o tastatură spaţioasă şi taste mari şi comode pentru introducerea simplă şi rapidă a cifrelor.

Design inteligent, culori elegante


Calculatorul LS-80TEG ocupă foarte puţin loc, fiind proiectat pentru a se încadra cu uşurinţă pe biroul dvs. sau în altă parte. Cu finisajul său şic gri şi auriu, aduce o notă de stil în ambientul dvs.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LS-80TEG, despre funcţiile şi capabilităţile sale.