Canon AS-2200

AS-2200

Acest calculator de birou cu 12 cifre combină un design arcuit elegant cu referinţe ecologice impresionante, fiind ideal pentru organizaţii şi persoane fizice.

Beneficii

  • Calculator de birou cu 12 cifre
  • Corp cu formă arcuită elegantă
  • Afişaj mare cu înclinare ajustabilă
  • Carcasele superioară şi inferioară sunt fabricate parţial din materiale reciclate de la produse Canon
  • Sursă de alimentare dublă: solară şi baterie fără mercur
  • Rotunjire şi selecţie zecimale
  • Oprire automată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon AS-2200

Elegant şi profesional


AS-2200 cu 12 cifre este conceput pentru un aspect elegant şi funcţii practice. Corpul lustruit şi curbat arată nu doar profesional dar se şi integrează armonios pe birou sau pe raft.

Afişaj cu înclinare ajustabilă


Afişajul LCD mare, clar şi uşor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Pentru lizibilitate optimă, panoul poate fi înclinat pentru a se adapta tuturor condiţiilor de iluminare.

Concepţie durabilă


Pe lângă forma ergonomică, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astăzi pentru toate organizaţiile şi pentru toţi oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

Eficienţă energetică


Sursa de alimentare dublă - solară şi de la baterie fără mercur - asigură eficienţa energetică şi utilizarea fiabilă în condiţii de iluminare diferite. Când nu este utilizat, o funcţie de oprire automată opreşte calculatorul AS-2200 pentru a economisi energie.

Funcţii cuprinzătoare


Calculatorul AS-2200 oferă o gamă extinsă de funcţii. Un comutator glisant permite selectarea simplă a separatorului zecimal şi a opţiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general adună automat totalurile. Alte taste utile: marcare, inversare, precum şi toate celelalte funcţii pe care le aşteptaţi în mod obişnuit de la un calculator Canon.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon AS-2200, despre funcţiile şi capabilităţile sale.