Canon AS-120

AS-120

Acest mini-calculator de birou cu 12 cifre are un design arcuit, ceea ce îl face potrivit pentru toate birourile profesionale. Alte caracteristici includ funcţii de alimentare dublă, un afişaj înclinat şi un finisaj gri închis elegant.

Beneficii

  • Mini-calculator de birou cu 12 cifre
  • Carcasă profesională în formă arcuită
  • Carcasa superioară şi cea inferioară sunt fabricate din materiale reciclate de la Canon
  • Calcule Majorare (MU), Inversare (RV), Total general (GT)
  • Alimentare dublă (solară şi baterie)
  • Afişaj înclinat mare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon AS-120

Afişaj LCD mare, înclinat


Graţie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afişaj LCD înclinat de dimensiuni mari, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire, în diverse condiţii de lumină. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

Aspect elegant şi profesional


Acest calculator compact şi uşor de culoare gri închis are un aspect elegant şi profesional. Este conceput pentru a se integra armonios pe birou sau pe un raft.

Concepţie durabilă


Pe lângă forma ergonomică, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astăzi pentru toate organizaţiile şi pentru toţi oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

Eficienţă energetică


Indiferent de condiţiile de iluminare, acest calculator cu alimentare dublă, solară şi de la baterie, nu vă va dezamăgi. Funcţia de oprire automată permite oprirea calculatorului atunci când nu este utilizat timp de circa 7 minute, pentru a economisi energie.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon AS-120, despre funcţiile şi capabilităţile sale.