Binocluri cu stabilizator de imagine

Binoclurile Canon vă aduc mai aproape printr-o calitate impecabilă, cu multiple opţiuni privind mărirea, rezistenţa la intemperii şi portabilitatea. Toate asigură o calitate excepţională a sistemului optic şi a construcţiei, pentru o gamă largă de aplicaţii şi includ renumitul stabilizator optic de imagine Canon, pentru a compensa mişcarea corpului şi tremuratul mâinii, asigurând astfel o vizualizare stabilă şi confortabilă.

Gama cuprinde binocluri de vârf, impermeabile şi rezistente la intemperii, plus o serie de modele compacte şi portabile:

Utilizarea binoclului

Faceţi clic pe Utilizare binoclu, de mai jos, pentru a afla cum sunt proiectate şi construite binoclurile Canon, ca să reprezinte un accesoriu ideal pentru orice scenă vizualizaţi.

Asigură o vizualizare foarte stabilă

Pentru o vizualizare mai relaxată, cu facilitarea identificării şi urmăririi subiecţilor, toate binoclurile includ stabilizatorul de imagine optică (IS) Canon, pentru a compensa tremuratul care apare la măriri superioare şi a permite vizualizarea foarte stabilă în timp ce este ţinut cu mâna. Unele modele din gamă cuprind un suport de panoramare, care corectează tremuratul chiar şi atunci când urmăriţi subiecţi aflaţi în mişcare, cum ar fi păsările în zbor.

Corecţie rapidă şi exactă a unei game largi de tremurături şi mişcări

Pe lângă corectarea tremuratului mâinii, stabilizatorul de imagine poate detecta şi corecta multe alte tipuri de mişcare, cum ar fi cea creată prin vizualizarea subiecţilor dintr-un vehicul sau o barcă aflată în mişcare. Poate corecta chiar şi tremurul uşor creat de respiraţie, în timpul vizualizării subiectului.

Stabilizer technology Play Video


Panoramare lină

Identificarea şi urmărirea subiecţilor aflaţi în mişcare, chiar şi a celor în zbor, datorită suportului de panoramare lină al stabilizatorului de imagine, care corectează tremurul chiar şi în timp ce vă deplasaţi odată cu subiectul respectiv. Prin corectarea tremurului, puteţi păstra o vizualizare clară, menţinând totodată subiectul în câmpul vizual.

Temporizator Redaţi filmul

Vizualizare comodă, cu o solicitare redusă a ochilor

Prin compensarea eficientă a tremurului, stabilizatorul de imagine permite utilizarea comodă a binoclului pe perioade îndelungate de timp, cu o solicitare redusă a ochilor. Printr-o vizualizare stabilă a subiectului, acesta este mult mai uşor de identificat clar - mărind efectiv claritatea acestuia şi făcând ca măririle mari să reprezinte o opţiune practică pentru a vă aduce cât mai aproape de subiectul respectiv.

Confort

Apropiere cu impecabila calitate Canon

Fiecare binoclu din gama noastră cuprinde renumitul sistem optic Canon şi tehnologie avansată, pentru a asigura o vizualizare inegalabilă, indiferent de mărirea cerută. Pentru a asigura cea mai bună rezoluţie, cu aberaţii optice minime, chiar şi la lumină scăzută, toate binoclurile noastre cuprind elemente de aplatizare a câmpului şi Super Spectra Coating, în timp ce binoclurile de vârf de gamă conţin elemente de obiectiv UD.

Definiţie pe toată suprafaţa cadrului, datorită elementului de aplatizare a câmpului

Obţineţi un câmp vizual frumos şi clar, pe toată suprafaţa cadrului, datorită elementului Canon de aplatizare a câmpului, care elimină curbura câmpului ce degradează calitatea imaginii pe margini. Fiecare binoclu Canon cuprinde un element de aplatizare a câmpului.

Pornit
prescisiont

Precizie Canon, sistem optic cu distorsiuni scăzute

Canon are o moştenire prestigioasă în ceea ce priveşte sistemele optice, care se reflectă în popularitatea şi caracterul distinctiv al renumitei game de obiective EF. Gama de binocluri cuprinde multe dintre aceste tehnologii, precum şi expertiza de proiectare care asigură caracterul unic al obiectivelor EF. Un exemplu îl reprezintă binoclurile superioare 10x42L IS WP, din prestigioasa serie L, concepută pentru lentilele care se supun celor mai ridicate standarde optice Canon în ceea ce priveşte claritatea pe toată suprafaţa cadrului şi acurateţea culorilor.

Acoperiri Super Spectra, pentru o vizualizare în culori vii

Bucuraţi-vă de un câmp vizual în culori vii şi un contrast ridicat, cu un balans precis al culorilor, datorită acoperirii Super Spectra a lentilelor, care elimină reflexiile interne nedorite ce cauzează efectele fantomă şi sclipire.

Peisaj urban cu HDR activat

Aberaţie cromatică redusă, datorită elementelor obiectivului UD

Toate modelele de vârf de gamă, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW şi 10x42L IS WP, conţin 1 sau 2 elemente de obiectiv din sticlă Ultra-low Dispersion (UD - dispersie ultrascăzută), pentru reducerea aberaţiei cromatice (distorsiunea în curcubeu). Diametrul mare, de 50 mm sau 42 mm, al lentilelor obiectivului şi diametrul mare al pupilei de ieşire asigură un câmp vizual strălucitor şi relativ larg, chiar şi la lumină redusă.

Peisaj urban cu HDR activat

Binocluri impermeabile şi rezistente la intemperii

Binoclurile noastre impermeabile şi rezistente la intemperii sunt concepute să reziste în cele mai dificile condiţii exterioare, având o construcţie robustă şi etanşare Japoneză Industrială Standard (JIS) faţă de intemperii. Gama cuprinde diverse modele premium impermeabile, de la binoclul 10x42L IS WP (JIS 7), cu sistemul optic Canon seria L, la modelele 18x50 IS AW şi 15x50 IS AW (JIS 4), care combină mărirea superioară cu o excelentă stabilitate.

Waterproof_activities

Ideale pentru o gamă largă de activităţi în aer liber

Binoclurile noastre robuste şi impermeabile sunt ideale pentru o serie de aplicaţii de apă dulce sau sărată, cum ar fi iahtingul sau pescuitul. Priviţi stelele de pe uscat sau de pe mare, cu modelele noastre cu cea mai puternică mărire şi rezistenţă la intemperii sau optaţi pentru binoclul portabil 10x42L IS WP pentru a urmări păsările cu calitate maximă. Nivelul de impermeabilitate şi de rezistenţă la apă asigură utilizarea în toate condiţiile meteorologice.

Robusteţe

Construcţie robustă

Cele trei modele rezistente la intemperii cuprind o priză uşoară în condiţii de umezeală, iar acoperirea robustă din cauciuc permite utilizarea binoclului în orice condiţii. Componentele ecologice fără plumb sunt incluse în toată gama, iar cauciucul mare şi durabil acoperă întregul ansamblu de lentile ale obiectivului, ceea ce contribuie la sporirea rezistenţei la impact.

Excelentă etanşare împotriva intemperiilor

Binoclurile noastre rezistente la intemperii asigură etanşarea Japoneză Industrială Standard (JIS)  împotriva intemperiilor la nivelul JIS4, ceea ce permite utilizarea acestora în condiţii de ploaie sau zăpadă şi clătirea cu jet de apă pentru îndepărtarea noroiului şi murdăriei. Binoclul complet impermeabil asigură etanşarea la nivel JIS7, ceea ce permite cufundarea în apă la adâncimea de maxim 1 metru, timp de 5 minute.

Weather_sealingt

Binocluri compacte şi uşor de transportat

Concepute pentru confort şi portabilitate, cu acces tactil uşor la stabilizatorul de imagine şi comenzile de focalizare, binoclurile noastre compacte şi uşor de transportat asigură o vizualizare cu rezoluţie înaltă, cu o gamă largă de măriri: de la seria medie 12x36 IS III, la modelul ultracompact şi uşor 8x25 IS, care oferă soluţia ideală în ceea ce priveşte portabilitatea.

Weather_sealing

Ideal pentru călătorie, evenimente şi sporturi cu spectatori

Companionul perfect în călătorie, binoclul nostru compact şi portabil este ideal pentru a fi purtat într-o geantă mică, pentru a fi la îndemână atunci când doriţi să distingeţi şi să identificaţi ceva aflat la distanţă. Mărimea compactă şi performanţele superioare permit o apropiere semnificativ mai mare, asigurând o vizualizare stabilă la evenimentele sportive şi concerte.

O gamă largă de măriri, pe măsura cerinţelor dvs. privind vizualizarea

Gama de binocluri Canon asigură diverse măriri, cuprinse între 8x şi 18x, pentru a satisface cerinţele dvs. privind vizualizarea şi a vă aduce cât de aproape doriţi de subiectul respectiv. Mărirea pe care trebuie să o alegeţi depinde de distanţa până la subiectul respectiv şi de mărimea acestuia. Dacă un binoclu are mărirea 10x, un subiect urmărit prin acesta va fi perceput de 10 ori mai mare. Cu alte cuvinte, un lucru aflat la 100 de metri depărtare va părea că este la numai 10 metri distanţă când este privit prin binoclu. În general, binoclurile 10x sau 12x sunt adecvate pentru privitul păsărilor şi sporturilor, în timp ce măririle mai mari, 15x şi 18x, permit prim-planuri extreme şi privitul stelelor. Vă rugăm să selectaţi una dintre paginile cu subiectul dorit, pentru a vă prezenta modelele care v-ar putea interesa.

0%

    Nivelul măririi