Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Evoluaţi eliberând puterea imprimării

Provocări

Industria de imprimare profesională evoluează, cu noi realizări în materie de producţie digitală, care creează noi presiuni privind cererea, diferenţierea şi concurenţa.

Instrumentele şi expertiza noastră vă ajută să transformaţi aceste provocări în oportunităţi noi, captivante. Oferiţi clienţilor produse şi servicii inovatoare, precum aplicaţii de imprimare 3D. Pătrundeţi pe pieţe noi şi descoperiţi surse de venit mai profitabile. Şi îmbunătăţiţi-vă marja de profit accelerând productivitatea şi reducând costurile.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Studiu de caz

Descoperiţi cum am ajutat compania Elwe să atragă clienţi noi, reducând timpul şi costurile de producţie a tirajelor mici.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

pentru a descoperi cum vă putem ajuta compania să evolueze

Aflaţi mai multe

Aplicaţii pentru clienţi

În calitate de experţi în imprimarea profesională, oferim o gamă largă de aplicaţii de imprimare, care acoperă cinci zone cheie: comunicare de afaceri, imprimare editorială, imprimare promoţională, ambalare şi imprimare industrială.

Comunicare de afaceri

În lumea digitală de astăzi, sunteţi mai aproape ca oricând de clienţii dvs. Având la dispoziţie atât de multe canale de comunicare, aplicaţiile noastre personalizate, cu date variabile şi complet automatizate, vă garantează că fiecare poveste pe care o spuneţi prin puterea tiparului are impact maxim.

Comunicaţii tranzacţionale

Comunicaţii tranzacţionale cu clienţii
Eficientizaţi corespondenţa tranzacţională investind în cea mai recentă tehnologie digitală. Pe lângă o imprimare color mai rapidă şi mai economică, instrumentele noastre vă permit să produceţi documente tranzacţionale de înaltă calitate mai bine direcţionate şi cu valoare promoţională mai mare.

Comunicaţii la cerere

Comunicaţii la cerere
Îmbunătăţiţi calitatea şi consecvenţa materialelor imprimate, reducând în acelaşi timp costurile şi deşeurile. Instrumentele de comunicare la cerere vă ajută să vă optimizaţi fluxul de lucru, permiţându-vă să creşteţi productivitatea şi să reduceţi timpul de livrare.

Imprimare corespondenţă directă

Imprimare corespondenţă directă
Îmbunătăţiţi productivitatea, reduceţi cheltuielile şi asiguraţi servicii mai bune pentru clienţi prin procesarea mai rapidă şi mai eficientă a corespondenţei. Descoperiţi cum soluţiile noastre inovatoare de imprimare a corespondenţei directe vă pot ajuta să câştigaţi clienţi şi să vă dezvoltaţi afacerea.

Activitate editorială

Cine spune că tirajele mici nu sunt viabile din punct de vedere financiar? Modelele noastre de afaceri digitale pentru piaţa publicaţiilor – tiraje mici, gestionarea ciclului de viaţă, imprimare la cerere, publicare independentă, imprimare descentralizată şi publicare dinamică – conferă mai multă viabilitate comercială imprimării de cărţi, reviste, ziare şi manuale acum şi în viitor.

Imprimare digitală de cărţi

Imprimare digitală de cărţi
Oferiţi editurilor intervale de livrare mai reduse, o gamă mai largă de tiraje şi un lanţ de aprovizionare mai eficient, cu mai puţine stocuri neperformante, utilizând serviciile noastre de imprimare digitală de cărţi. Oferind servicii precum gestionarea ciclului de viaţă al cărţilor, puteţi ajuta editurile să-şi crească veniturile din titluri mai vechi.

Imprimare de manuale şi documentaţie

Imprimare de manuale şi documentaţie
Ţineţi pasul pe o piaţă competitivă şi îmbunătăţiţi-vă marjele de profit prin producerea de manuale şi documentaţie de înaltă calitate, mai rapid şi mai eficient.

Imprimare fotografii de producţie

Imprimare fotografii de producţie
Măriţi marja de profit şi cota de piaţă, producând o gamă mai largă de fotografii de înaltă calitate la un preţ mai mic. Tehnologia şi procesele noastre de imprimare pentru producţie digitală vă pot ajuta şi să reduceţi deşeurile şi impactul asupra mediului.

Imprimare promoţională

Pentru campanii cu postere cu impact, semne care atrag privirile sau elemente grafice de interior remarcabile, tehnologia şi expertiza noastră vă pot ajuta să duceţi imprimarea promoţională la următorul nivel.

Imprimarea de afişaje pentru puncte de vânzare şi postere

Imprimarea de afişaje pentru puncte de vânzare şi postere
Descoperiţi o modalitate mai rapidă și mai versatilă de creare de postere și panouri atractive. Câştigaţi mai mulţi clienţi investind într-un flux de lucru digital cu durată minimă de configurare şi opţiuni maxime de personalizare şi particularizare.

Imprimarea afişelor de interior

Imprimarea afişelor de interior
Obţineţi rezultate mai bune în afacerea dvs. reducând costurile producerii de afişe personalizate de înaltă calitate. Descoperiţi modalitatea prin care instrumentele noastre de imprimare a afişelor de interior vă ajută să rămâneţi în fruntea statisticilor şi în faţa concurenţei.

Imprimarea afişelor de exterior

Imprimarea afişelor de exterior
Descoperiţi modalitatea prin care tehnologia de imprimare a afişelor de exterior vă poate ajuta să obţineţi rezultate mai bune în afacerea dvs. şi să vă creşteţi profitul prin reducerea costurilor, oferind un timp mai scurt de producţie şi un grad mai mare de personalizare.

Imprimarea decoraţiunilor interioare

Imprimarea decoraţiunilor interioare
Descoperiţi viitorul decoraţiunilor interioare creând produse de înaltă calitate şi cu marjă mare de profit, cu opţiuni maxime de personalizare.

Ambalaje

Domeniul ambalajelor este atât sectorul de imprimare cu cea mai rapidă dezvoltare, cât şi unul dintre cele mai competitive, aşadar este esenţial să vă evidenţiaţi pe piaţă. Tehnologia noastră digitală de top în industrie oferă flexibilitate în cadrul tirajelor mici, fluxurilor de lucru optimizate, creării de prototipuri şi personalizării datelor variabile - oferind afacerii dvs. avantajul de care are nevoie.

Industrial

Ceea ce produceţi se schimbă la o zi la alta Aşadar, aveţi nevoie de instrumente suficient de versatile pentru a face faţă oricărei sarcini şi celor mai dificile solicitări de personalizare. Cu tehnologia noastră de imprimare inovatoare pe suport plat UV, de finisare şi imprimare 3D, puteţi răspunde cu uşurinţă solicitărilor clienţilor şi puteţi atrage oportunităţi noi prin dezvoltarea de aplicaţii noi, captivante.

S-ar putea să vă intereseze şi

  • Canon
  • ...
  • Servicii pentru furnizorii de servicii de imprimare - Evoluaţi