Condiţii generale şi Politica de confidenţialitate

Termeni şi condiţii privind contul Canon

Vom actualiza periodic aceşti Termeni şi condiţii. Vă vom ţine la curent cu toate modificările aduse acestor Termeni şi condiţii publicându-le online. Vom folosi şi oricare dintre metodele de comunicare indicate de dvs. pentru a vă informa cu privire la modificările importante aduse acestor Termeni şi condiţii, dacă există. Dacă utilizaţi în continuare contul Canon după ce publicăm actualizările aduse acestor Termeni şi condiţii, sunteţi de acord să vă angajaţi să respectaţi termenii actualizaţi.

1. Ce este un cont Canon?

Un cont Canon, cunoscut înainte cu denumirea de cont You Connect şi MyCanon, reprezintă datele pe care le veţi utiliza pentru a vă stabili şi a vă confirma identitatea pe site-urile şi serviciile Canon. Puteţi folosi contul Canon pentru a accesa diverse servicii, printre care obţinere de informaţii despre produsele Canon, conectare la magazinele online Canon pentru a achiziţiona anumite produse Canon şi dobândirea accesului la diverse site-uri şi servicii Canon (cum ar fi abonare la buletinul informativ Canon, You Connect gallery şi irista etc.), furnizate de Canon, de companiile afiliate Canon sau de terţi desemnaţi periodic de Canon (împreună „Servicii Canon”). Vă rugăm să reţineţi că utilizarea Serviciilor Canon de către dvs. se supune termenilor şi condiţiilor aplicabile în vigoare pentru fiecare dintre ele. De asemenea, nu uitaţi că produsele Canon şi Serviciile Canon pot varia de la o ţară la alta; că este posibil să nu fie furnizate aceleaşi produse Canon şi Servicii Canon în fiecare ţară şi că unele dintre Serviciile Canon, relaţionate direct cu anumite produse Canon, să fie asociate cu locul în care locuiţi.

2. Cine poate înregistra un cont Canon?

Contul Canon este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa pentru persoanele cu vârsta de cel puţin 18 ani. Accesarea şi utilizarea Serviciilor Canon de către orice persoană cu vârsta sub 18 ani sunt permise numai cu permisiune din partea unui părinte sau tutore, care trebuie să se înregistreze în nume propriu.

3. Cum se poate crea un cont Canon?

Pentru a crea un cont Canon trebuie să indicaţi o adresă de e-mail validă, care va fi şi numele de utilizator, şi anumite informaţii demografice, cum ar fi prenumele, numele de familie şi ţara în care locuiţi. Aveţi posibilitatea de a vă modifica numele de utilizator şi parola conectându-vă la contul Canon după ce se realizează înregistrarea. Contul Canon vă este oferit gratuit şi este pentru uz personal. Cu toate acestea, trebuie să suportaţi toate şi oricare dintre costurile şi cheltuielile necesare pentru înregistrarea contului Canon şi pentru utilizarea Serviciilor Canon.

Vă rugăm să reţineţi că Canon îşi rezervă dreptul de a accepta solicitanţi şi, fără a discrimina, de a refuza orice solicitant pe care în mod justificat îl consideră neadecvat.

Atunci când înregistraţi un cont Canon, sunteţi de acord să furnizaţi companiei Canon datele exacte care vă sunt solicitate în formularul de înregistrare. După înregistrare, trebuie să păstraţi datele respective pentru a vă asigura că sunt actualizate, folosind legăturile furnizate în e-mailul de confirmare a înregistrării sau publicate pe site-ul Canon. Pentru detalii privind utilizarea şi transferul datelor dvs. personale de către Canon, consultaţi Politica de confidenţialitate de mai jos.

4. Politică de confidenţialitate

Pentru detalii despre modul în care folosim informaţiile consumatorilor, vă rugăm să consultaţi Politica de confidenţialitate privind datele consumatorilor.

5. Declinarea responsabilităţii

Confirmaţi şi sunteţi de acord cu faptul că:

Înregistrarea dvs. şi utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon relaţionate se realizează numai pe riscul dvs. Contul Canon şi toate Serviciile Canon relaţionate sunt furnizate „CA ATARE” şi „ÎN LIMITA DISPONIBILITĂŢII”. În măsura maximă permisă de lege, Canon şi companiile afiliate declină în mod explicit toate garanţiile şi condiţiile de orice natură, explicite sau implicite, inclusiv, fără limitare la, garanţiile şi condiţiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop şi neîncălcare a legii.

Canon şi companiile afiliate nu garantează (a) că utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon va îndeplini cerinţele dvs., (b) că utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon va fi fără întreruperi, la timp, sigură sau fără erori, (c) că orice rezultate care ar putea fi obţinute din utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon vor fi exacte sau fiabile.

Orice descărcare de materiale sau altă acţiune care implică materiale prin utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon se realizează la propria dvs. latitudine şi pe propriul dvs. risc şi dvs. sunteţi unicul responsabil pentru orice prejudiciu adus serverului calculatorului sau altui dispozitiv sau pentru orice pierdere de date provocată de descărcarea materialului.

Nicio sugestie sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dvs. de la Canon (inclusiv de la companiile afiliate) sau prin utilizarea contului Canon şi a Serviciilor Canon nu creează nicio garanţie care nu este explicit indicată în aceşti Termeni şi condiţii.

6. Marca comercială Canon

Nicio persoană nu are permisiunea de a afişa sau de a utiliza în niciun mod mărcile comerciale sau siglele Canon sau ale Grupului Canon, fără consimţământul oferit anterior în scris de către Canon.

7. Legislaţia şi jurisdicţia alese

7.1 În condiţiile alineatului 7.2, aceşti Termeni şi condiţii şi orice dispute care au legătură cu acestea sau cu contul Canon vor fi guvernate de legislaţiile din Anglia şi din Ţara Galilor, iar disputele care au legătură cu aceşti Termenii şi condiţii sau cu contul Canon vor fi soluţionate în tribunalele din Anglia şi din Ţara Galilor.

7.2 În calitate de consumator, puteţi avea dreptul de a iniţia proceduri judiciare în propria limbă şi în tribunalele din ţara dvs. O organizaţie locală de protecţie a consumatorului vă poate oferi sfaturi cu privire la drepturile dvs. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă restricţionează drepturile legale.

8. Date de contact Canon Europa N.V.

Canon Europa N.V.
Bovenkerkerweg 59
1185 XB Amstelveen
Olanda
Tel 0031 20 545 8545
Fax 0031 20 545 8222
Număr de înregistrare a societăţii: 33166721
Cod fiscal: NL005916343B01

9. Copyright

Copyright © Canon Europa N.V. Toate drepturile rezervate. Este strict interzisă copierea, redistribuirea, republicarea sau modificarea oricărei informaţii, imagini sau mărci comerciale care apare pe acest site.