Imprimarea color de calitate este considerată costisitoare și de aceea companiile au căutat întotdeauna alternative, cu costuri mai mici. Externalizarea acestei activități ar putea constitui o soluție cu anumite avantaje, însă are și dezavantaje printre care creșterea timpului de producție, și creșterea riscurilor în ceea ce privește securitatea datelor din documente.

Canon îți pune la dispoziție o gamă largă de echipamente color A4 și A3, care cresc eficiența și reduc costurile alocate imprimării documentelor, la care se adaugă calitatea superioară a culorilor. De asemenea, imprimarea de broșuri si prezentări cu aspect profesional și capsarea profesională ecologică fără capse sunt o valoare adăugată pentru aspectul documentului final. Capacitatea pentru hârtie de până la 2.300 coli este perfectă pentru a face faţă volumelor mari de lucru, iar interfața prietenoasă de operare facilitează utilizarea echipamentelor și realizarea anumitor operațiuni de mentenanță de către utilizatori, fiind disponibile inclusiv instrucțiuni video ce pot fi vizionate pe display-ul acestora.

Dă o altă imagine afacerii tale cu ajutorul culorilor și bucură-te de promoțiile speciale la echipamentele color Canon, disponibile prin partenerii autorizați!

Consultă lista partenerilor autorizați Canon aici.

  • Canon
  • ...
  • Campanieofficecolor