TERMENI ŞI CONDIŢII PRIVIND CONŢINUTUL GENERAT DE UTILIZATORI

Ne place imaginea dvs. („conţinutul”) şi dorim să o promovăm pe canalele de pe reţelele de socializare, în buletinele informative şi pe site-urile web Canon. Dacă ne permiteţi să vă utilizăm şi să vă promovăm conţinutul, Termenii şi condiţiile de mai jos vor stabili modul în care Canon vă va promova conţinutul.

Utilizarea imaginii dvs. în scopuri comerciale
Dacă folosim conţinutul dvs., în schimbul promovării, utilizării şi/sau afişării conţinutului în scopuri comerciale sau necomerciale de către Canon Europa N.V., cu sediul în Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Ţările de Jos, filialele, companiile din cadrul grupului şi reprezentaţii săi (denumite împreună „Canon”, „noi sau „nouă”), vă vom publica conţinutul şi vă vom atribui meritul de creator al conţinutului pe canalele de pe reţelele de socializare, în buletinele informative şi/sau pe site-urile web Canon.

Cum vom obţine conţinutul dvs.
Canon va obţine conţinutul dvs. din postările dvs. pe reţelele de socializare, iar conţinutul ne este oferit de platforma de socializare sub forma unei imagini JPEG sau unui videoclip MP4. Este posibil ca acest conţinut să nu fie la fel ca cel încărcat iniţial de dvs. pe Instagram (spre exemplu, poate fi comprimat sau datele EXIF integrate pot lipsi). Conţinutul va fi afişat numai pe canalele de pe reţelele de socializare, în buletinele informative şi/sau pe site-urile web Canon.

Veţi rămâne proprietarul conţinutului, însă ne acordaţi o licenţă
Veţi păstra în totalitate drepturile de proprietate asupra conţinutului, însă ne acordaţi o licenţă limitată de utilizare şi afişare a conţinutului. Canon îşi rezervă dreptul, la propria discreţie, de a decide dacă să afişeze sau nu conţinutul dvs. pe canalele de pe reţelele de socializare, în buletinele informative şi/sau pe site-urile web Canon. Licenţa limitată pe care ne-o acordaţi este internaţională, neexclusivă, irevocabilă, gratuită şi transferabilă în vederea promovării, utilizării, reproducerii, distribuirii sau afişării conţinutului dvs. şi creării de lucrări derivate din materialele incluse în conţinut. Ca în cazul oricărui conţinut disponibil online, se pot realiza copii ale conţinutului, care pot fi distribuite de terţi independenţi sau de utilizatorii finali, fără cunoştinţa sau permisiunea noastră. Prin urmare, nu putem accepta niciun fel de răspundere pentru modul în care terţii pot utiliza conţinutul dvs.

Dacă vă folosim conţinutul, vă vom recunoaşte calitatea de creator
De asemenea, ne acordaţi dreptul de a vă utiliza numele de utilizator, imaginea de profil, pseudonimul şi/sau imaginea în legătură cu utilizarea conţinutului. Canon vă poate recunoaşte contribuţia în legătură cu utilizarea conţinutului, identificându-vă în legătură cu conţinutul, şi poate totodată include pe canalul de socializare respectiv un link la postarea dvs. iniţială în care este afişat conţinutul, în măsura în care aceasta este disponibilă.

Declaraţiile dvs. faţă de noi
Înţelegem că acest conţinut este lucrarea dvs. originală şi că nu încalcă niciun drept de proprietate intelectuală existent, inclusiv, dar fără a se limita la drepturi de autor sau secrete comerciale sau orice alte drepturi contractuale, şi că nu conţine niciun aspect care, prin publicare, ar fi fraudulos, hărţuitor, defăimător, obscen sau ar încălca orice drepturi de confidenţialitate sau orice legi sau reglementări. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă asiguraţi că aveţi toate drepturile şi consimţământul tuturor deţinătorilor de drepturi terţi înainte de a fi de acord ca noi să vă folosim conţinutul. Un deţinător de drepturi poate fi o marcă sau nume de companie terţă sau o persoană care apare în conţinut sau o clădire faimoasă.

Dacă vă exprimaţi acordul cu utilizarea şi promovarea conţinutului dvs. de către noi, Canon va considera în „MOD IMPLICIT ŞI DE LA SINE ÎNŢELES” că aveţi toate drepturile necesare şi că aţi obţinut consimţământul de la orice persoane sau mărci care apar în conţinut. Canon nu poate accepta nicio responsabilitate şi/sau răspundere pentru nicio revendicare a unui terţ şi/sau reclamaţie de încălcare a drepturilor terţilor ca urmare a utilizării, afişării sau promovării conţinutului dvs. şi va înainta orice reclamaţie a terţilor către dvs.

Perioada de valabilitate
Perioada de valabilitate a acestui acord va începe la data în care confirmaţi că Canon poate utiliza conţinutul dvs. în conformitate cu aceşti Termeni şi condiţii şi va continua până când îl reziliem. Puteţi solicita în scris rezilierea trimiţându-ne solicitarea la adresa socialmedia@canon-europe.com

Vă putem contacta
Canon poate dori să vă contacteze cu privire la conţinutul dvs., spre exemplu, în cazul în care dorim să vă promovăm conţinutul în alte moduri. Sunteţi de acord să fiţi contactat(ă) de Canon sau reprezentanţii desemnaţi ai acesteia prin intermediul canalelor Canon oficiale de pe reţelele de socializare.

Legislaţia care reglementează acest acord
Aceşti termeni şi condiţii vor fi interpretaţi în baza legilor Angliei şi Ţării Galilor, iar orice litigiu în legătură cu aceştia sau utilizarea şi afişarea conţinutului va fi reglementat de aceste legi.