Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Obţineţi imediat o fotografie imprimată pentru a crea pe loc amintiri. Faceţi selfie-ul perfect cu oglinda şi inelul luminos încorporate, conectaţi-vă la aplicaţia Canon Mini Print şi obţineţi fotografii de grup superbe cu declanşarea de la distanţă – toate cu Canon Zoemini S.

Vedeţi noul model

Canon Zoemini S

Descoperiţi Canon Zoemini S

Transformaţi-vă amintirile în suvenire drăguţe cu aparatul foto şic încorporat în Canon Zoemini S, cu oglindă pentru selfie-uri, inel luminos şi declanşator de la distanţă

Vizionaţi clipul video

Reflexii interesante: oglindă şi inel luminos pentru selfie-uri bune de distribuit

Arătaţi-vă măiestria fotografică cu această imprimantă de buzunar cu aparat foto de 8 megapixeli. Cu inel luminos pentru selfie-uri reuşite, fotografiere cu declanşare de la distanţă de pe smartphone prin aplicaţia Canon Mini Print şi imprimate instantanee cu verso autoadeziv, este gadgetul perfect pentru iubitorii de fotografii.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon Zoemini S Specification Intro

Combinaţia perfectă pentru fotografii

Fotografiaţi şi imprimaţi de pe acelaşi dispozitiv cu acest model inteligent 2 în 1. Datorită aparatului foto de 8 megapixeli, slotului pentru card Micro SD* şi tehnologiei Zink™, Canon Zoemini S este tot ce aveţi nevoie pentru a face fotografii din mers.

Picture-perfect combo

Soluţie elegantă

Disponibilă în culorile negru mat, alb perlat şi roz auriu, această imprimantă uşoară cu aparat foto este dispozitivul portabil perfect, încăpând uşor în buzunar sau în geantă.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfie-uri bune de distribuit

Oglinda frontală şi inelul luminos asigură selfie-uri spectaculoase, iar funcţia de declanşare de la distanţă a aplicaţiei Canon Mini Print facilitează fotografiile de grup.

Poze inteligente

Folosiţi Bluetooth** şi aplicaţia Canon Mini Print pentru a imprima imagini de pe smartphone, cu o multitudine de filtre şi opţiuni de colaje interesante. De asemenea, puteţi folosi aplicaţia pentru a programa aparatul foto cu sunete personalizate şi a seta temporizatorul automat pentru pozare perfectă.

Smart snaps

Imprimaţi, desprindeţi şi lipiţi

Cu spaţiu pentru 10 coli de hârtie de imprimare autoadezivă Zink™ rezistentă la rupere, este uşor să fotografiaţi, să imprimaţi şi să vă decoraţi lucrurile cu fotografiile preferate.

8 idei creative pentru materialele imprimate

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Aplicaţia Canon Mini Print

Conectaţi imprimanta Canon Zoemini la telefonul mobil sau tabletă prin aplicaţia Canon Mini Print, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store şi Google Play***. Realizaţi propriile fotografii sau descărcaţi direct de pe Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox sau iCloud. Puteţi apoi să adăugaţi filtre, AR, distorsiuni, desene sau text pentru o imagine complet personalizată.

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google Play

Hârtie fotografică Canon ZINK™

Hârtia ZINK este acoperită cu microcristale care reacţionează când sunt încălzite, producând o imagine rezistentă la pete, la rupere şi la apă, fără a folosi cerneală.

Cumpăraţi 20 de coli

Cumpăraţi 50 de coli

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

Specificaţii cheie

zink

ZinkTM

Tehnologie de imprimare

Smartphone-ready

Compatibilitate cu smartphone-uri

iOS şi Android

Chic and lightweight

Şic şi uşor

Model de 188 de grame, disponibil în culorile negru mat, alb perlat şi roz auriu

Resolution

314 x 600 dpi

Rezoluţie

Available in 4 colours

Bluetooth®

Conectivitate prin Bluetooth®

5 Megapixels

8 megapixeli

Aparat foto

Remote shutter

Declanşare de la distanţă

Cu aplicaţia Canon Mini Print

Micro SD

Micro SD*

Suport pentru card de memorie

Vedeţi specificaţiile complete

Key Specifications
What’s in the box

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a face poze, a personaliza şi a imprima:

Canon Imprimantă cu aparat foto instantaneu Canon Zoemini S (disponibilă în culorile negru mat, alb perlat sau roz auriu)

Cablu USB

Fişă de conformitate cu standardele de siguranţă

Fişă (de garanţie) EWS

Ghid de iniţiere rapidă (fişă)

Hârtie fotografică Canon Zink™ (10 coli) + 1 SMARTSHEET

Curea de mână

Accesorii compatibile

#FreeYourStory

Fiţi îndrăzneţ. Fiţi expresiv. Fiţi original. Arătaţi-ne viaţa prin obiectivul dumneavoastră. Prin fotografii, imprimate sau filme, dorim să vă vedem perspectiva unică asupra lumii, aşa cum aţi surprins-o.

Aflaţi mai multe

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Produse conexe

*Fotografiile realizate cu Canon Zoemini S pot fi salvate pe un card Micro SD. Imaginile nu pot fi încărcate pe Canon Zoemini S de pe card.

**Cuvântul, marca şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

***Limite de responsabilitate: dispozitivul mobil trebuie să fie conectat la Canon Zoemini prin Bluetooth® şi este nevoie de aplicaţia Canon Mini Print, disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Compatibilă cu dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS 9.0 sau versiuni ulterioare şi cu dispozitivele Android cu sistem de operare Android 4.4 sau versiuni ulterioare.