Canon Zoemini C
Blank-Rect Image

Canon Zoemini C

Zâmbiţi şi faceţi un selfie cu funcţia de fotografiere şi imprimare instantanee – soluţia de buzunar perfectă pentru fotografii distractive, oriunde v-aţi afla.

Vedeţi noul model

Canon Zoemini C

Descoperiţi Canon Zoemini C

De la selfie-uri îndrăzneţe la fotografii frumoase cu prietenii, obţineţi imprimate autocolante cu un aparat compact, în doar câteva secunde

Vizionaţi clipul video

Imprimate autocolante în doar câteva secunde

Capturaţi şi imprimaţi într-o clipă cu dispozitivul de buzunar Canon Zoemini C. Cu oglindă reflectorizantă pentru selfie, tehnologie Zink™ împotriva petelor şi imprimate autocolante, este imprimanta portabilă cu aparat foto instantaneu care vă ajută să profitaţi la maximum de orice moment.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon Zoemini C Specification Intro

Tehnologie 2 în 1

Această combinaţie inteligentă vă permite să fotografiaţi şi imprimaţi cu acelaşi dispozitiv. Cu aparatul său foto de 5 megapixeli, slotul pentru card Micro SD* şi tehnologia Zink™, este tot ce aveţi nevoie pentru fotografii din mers.

2-in-1 technology

Faceţi o poză

Selfie-urile dvs. vor fi mereu atrăgătoare mulţumită oglinzii montate frontal. Imprimaţi fotografia perfectă, dezlipiţi folia de pe verso şi decoraţi-vă lucrurile pentru a aduce o notă interesantă şi personală.

Strike a pose

Mic şi elegant

Disponibil în patru culori interesante, dispozitivul Canon Zoemini C cu greutate redusă este accesoriul de buzunar perfect – mulţumită designului său elegant, încape cu uşurinţă în palmă, în buzunar sau în geantă, pentru portabilitate de excepţie.

Small and sleek

Lipiţi-le

Cu spaţiu pentru 10 coli de hârtie de imprimare autoadezivă Zink™ de 2 x 3 inchi, vă puteţi imprima, desprinde şi lipi fotografiile oriunde doriţi: pe frigider sau pe telefon.

8 idei creative pentru materialele imprimate

Stick ’em up
From pixels to prints

De la pixeli la imprimate

Cu tehnologia Zink™ fără cerneală, puteţi uita de umplerile sau completările complicate ale rezervoarelor. Microcristalele reacţionează când sunt încălzite pentru a crea fotografii rezistente la pete, la rupere şi la apă, din mers.

Hârtie fotografică Canon ZINK™

Hârtia ZINK este acoperită cu microcristale care reacţionează când sunt încălzite, producând o imagine rezistentă la pete, la rupere şi la apă, fără a folosi cerneală.

Cumpăraţi 20 de coli

Cumpăraţi 50 de coli

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

Specificaţii cheie

zink

ZinkTM

Tehnologie de imprimare

lightweight

Greutate redusă

Model de 170 g, disponibil în culorile roz gumă de mestecat, galben bondar, verde mentă şi albastru marin

Resolution

314 x 500 dpi

Rezoluţie

10-sheet capacity

Capacitate de 10 de coli

Hârtie de imprimare ZinkTM de 2 x 3 inchi

5 Megapixels

5 megapixeli

Aparat foto

Micro SD

Micro SD*

Suport pentru card de memorie

Vedeţi specificaţiile complete

Key Specifications
WITB

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a fotografia, imprima şi lipi din mers.

Canon Imprimantă cu aparat foto instantaneu Canon Zoemini C (disponibilă în culorile roz gumă de mestecat, galben bondar, verde mentă şi albastru marin)

Cablu USB

Fişă de conformitate cu standardele de siguranţă

Fişă (de garanţie) EWS

Ghid de iniţiere rapidă (coală A3)

Hârtie fotografică CANON Zink™ (10 coli) + 1 SMARTSHEET

Curea de mână

#FreeYourStory

Fiţi îndrăzneţ. Fiţi expresiv. Fiţi original. Arătaţi-ne viaţa prin obiectivul dumneavoastră. Prin fotografii, imprimate sau filme, dorim să vă vedem perspectiva unică asupra lumii, aşa cum aţi surprins-o.

Aflaţi mai multe

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Produse conexe

*Fotografiile realizate cu Canon Zoemini C pot fi salvate pe un card Micro SD. Imaginile nu pot fi încărcate pe Canon Zoemini C de pe card.