canon cameras mirrorless

Mirrorless sau DSLR? 

Descoperiţi avantajele amândurora

Toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege aparatul foto ideal pentru dvs.

Alegeţi aparatul foto perfect

Dacă exploraţi beneficiile aparatelor foto cu obiective interschimbabile sau căutaţi noi niveluri captivante de performanţă creativă, puteţi alege fie un aparat foto mirrorless EOS M compact, fie un aparat foto EOS SLR digital. Ambele dispun de una dintre cele mai bune tehnologii de imagistică, pentru a oferi performanţă puternică, rezultate uluitoare şi oportunităţi creative uimitoare, precum şi pentru a oferi flexibilitatea fără egal a obiectivelor şi a accesoriilor EOS. Aşadar, vă prezentăm ghidul nostru pentru a vă ajuta să selectaţi aparatul foto perfect pentru dvs.

eos m5 ambient comparison

Ideale pentru a începe

Faceţi primii paşi în fotografia EOS şi exploraţi-vă cu uşurinţă potenţialul creativ cu aparatele foto pentru începători - EOS M10 şi 1300D. Reprezentând introducerea ideală în utilizarea aparatelor foto cu posibilitatea de schimbare a obiectivelor, ambele oferă o calitate excelentă atât pentru fotografii, cât şi pentru filme, datorită senzorului mare de 18 megapixeli şi caracteristicii Wi-Fi, pentru partajare facilă.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Fiind mic, uşor şi versatil, puteţi transporta oriunde modelul EOS M10 şi puteţi să-l potriviţi stilului dvs. unic, cu o selecţie de opţiuni de culori şi de huse de aparate foto. Reprezentând progresul ideal de la smartphone sau aparatele foto compacte, acesta oferă nu numai rezultate de calitate superbă şi flexibilitate creativă a obiectivelor interschimbabile, dar vă permite şi să realizaţi cu uşurinţă selfie-uri, utilizând un ecran tactil mare şi rabatabil şi să vă bucuraţi de simplitatea de a încadra şi declanşa dacă aveţi nevoie.

Aflaţi mai multe

eos m10 sample alina rudya
Luat cu EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

Dispunând de opţiuni creative, însă în continuare uşor de utilizat, modelul EOS 1300D este aparatul foto DSLR perfect pentru începutul călătoriei dvs. fotografice. Puteţi învăţa despre fotografie şi să exploraţi fără efort potenţialul dvs. artistic, cu cât de mult sau de puţin control asupra setărilor doriţi.

Aflaţi mai multe

gull sample a2 creative filters off
Luat cu EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Ideal pentru următorul dvs. pas

Dacă sunteţi pregătit să duceţi fotografia la un alt nivel sau dacă doriţi pur şi simplu performanţă înaltă cu un aparat foto universal, alegerea dvs. este între modelul mic, portabil EOS M3 şi modelul EOS 760D, bogat în tehnologii. Ambele oferă calitate de 24,2 megapixeli, control de pe ecranul tactil rabatabil şi Wi-Fi, pentru partajare uşoară. În plus, vă puteţi bucura de rezultate excepţionale, de fiecare dată, cu moduri automate uşor de folosit sau să exploraţi fără efort posibilităţile creative ale controlului manual complet.

eos m3 eos 760d

EOS M3

Mic şi compact, cu manevrabilitate în stil DSLR, modelul EOS M3 combină performanţa puternică şi calitatea excelentă cu portabilitatea. Este suficient de rapid pentru a vă permite să surprindeţi cu uşurinţă momente spontane şi vă oferă o gamă largă de funcţii creative pe care să le exploraţi. În plus, puteţi adăuga un vizor electronic opţional, pentru a vă extinde opţiunile de încadrare.

Aflaţi mai multe

eos m3
Luat cu EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

Dispunând de comenzi versatile şi de forma ergonomică rafinată DSLR, modelul EOS 760D vă poate duce potenţialul fotografic la următorul nivel de creativitate. Fiind foarte adaptabil, cu un sistem avansat de focalizare automată în 19 puncte, care facilitează urmărirea obiectelor în mişcare rapidă, vă puteţi bucura de rezultate superbe, indiferent că fotografiaţi activităţi sportive, portrete sau peisaje. În plus, este echipat cu un ecran tactil cu unghi variabil, excelent pentru realizarea filmelor din perspective diferite.

Aflaţi mai multe

eos 760d sample
Luat cu EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Ideal pentru utilizatorul avansat

Aparatele foto EOS avansate, complet conectate, de 24,2 megapixeli, vă permit să exploraţi noi subiecţi şi tehnici, precum şi să vă dezvoltaţi creativitatea în moduri noi şi captivante. La modelele EOS M5 şi EOS 80D veţi descoperi funcţii ultramoderne, care vă oferă mai mult control şi mai multă viteză, inclusiv sisteme AF rapide şi fotografiere continuă susţinută la 7 cps, plus noi niveluri de performanţă şi de calitate, care vă vor duce fotografia şi videografia pe noi culmi.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Îmbinând cele mai bune caracteristici ale aparatelor foto Canon compacte şi DSLR, EOS M5 echilibrează perfect performanţele înalte şi dimensiunile mici, discrete, perfecte pentru fotografia de stradă. În plus, vă puteţi bucura de manipulare EOS autentică, graţie unui vizor central electronic de înaltă rezoluţie. Este alegerea ideală pentru utilizatorii modelului EOS existent, ca şi aparat foto secundar, compatibil cu obiectivul său sau ca alternativă mai mică la un DSLR tradiţional.

Aflaţi mai multe

eos m5 sample gail tibbon
Luat cu EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Puteţi să exploraţi o creativitate nelimitată cu EOS 80D, modelul puternic, versatil şi cu viteză mare de reacţie, care excelează la fotografierea activităţilor sportive, la realizarea portretelor, peisajelor, la fotografia stradală, de călătorie şi în lumină slabă, precum şi la filmările creative. Optimizat cu tehnologii inovatoare, acesta vă oferă întregul control şi întreaga flexibilitate de care aveţi nevoie pentru a atinge rezultate uimitoare în orice situaţie.

Aflaţi mai multe

eos 80d sample
Luat cu EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Încă aveţi nevoie de ajutor?

Exploraţi în continuare, pentru a găsi aparatul foto perfect pentru dvs.