L-series EOS R & EF Lenses

Obiective Canon RF

Aflaţi paşii următori

Construit de la zero

Sistemul EOS R şi montura RF duc caracteristicile sistemului EOS existent la un alt nivel. Au fost concepute în conformitate cu evoluţiile tehnologice şi feedbackul utilizatorilor finali, primit în timpul dezvoltării sistemului EOS R, iar inginerii Canon au avut în vedere manevrarea uşoară şi potenţialul de extindere a portofoliului de obiective în viitor.

Design de calitate

Montura obiectivului RF permite un design optic absolut nou, permiţând elemente de obiectiv mari cu amplasare cât mai aproape de senzor, permiţând luminii să atingă direct senzorul. Acest lucru reduce aberaţiile optice, sporind calitatea imaginii.

Canon The RF mount

Conceput pentru flexibilitate

Focalizarea posterioară scurtă a monturii şi diametrul de montare larg, de 54 mm, au oferit un alt nivel de libertate inginerilor opticieni de la Canon în timpul procesului de creare a unei noi generaţii de elemente optice de precizie; acesta oferă un echilibru ideal între mărimea redusă a sistemului, imaginile de înaltă calitate şi performanţă cu specificaţii complexe.

Canon eos r back folts

Obiective noi în 2019Canon anunţă cu mândrie că şase obiective RF full-frame sunt în curs de dezvoltare şi vor fi lansate în 2019; acestea vor extinde sistemul EOS R pentru a deschide noi posibilităţi de fotografiere.

S-ar putea să vă intereseze şi...