L-series EOS R & EF Lenses

Obiective Canon RF

Aflaţi paşii următori

Nou în 2020

Canon anunţă cu mândrie lansarea a mai multor obiective şi teleconvertoare noi pentru sistemul EOS R, inclusiv uimitoarele obiective seria L RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM şi RF 800mm F11 IS STM pentru o distanţă focală şi versatilitate impresionante. Mai mult, Canon confirmă şi planul de a lansa şi alte obiective RF în 2020.

Înregistraţi-vă interesul faţă de sistemul EOS R

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre sistemul EOS R, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

Construit de la zero

Sistemul EOS R şi montura RF duc caracteristicile sistemului EOS existent la un alt nivel. Au fost concepute în conformitate cu evoluţiile tehnologice şi feedbackul utilizatorilor finali, primit în timpul dezvoltării sistemului EOS R, iar inginerii Canon au avut în vedere manevrarea uşoară şi potenţialul de extindere a portofoliului de obiective în viitor.

Design de calitate

Montura obiectivului RF permite un design optic absolut nou, permiţând elemente de obiectiv mari cu amplasare cât mai aproape de senzor, permiţând luminii să atingă direct senzorul. Acest lucru reduce aberaţiile optice, sporind calitatea imaginii.

Canon The RF mount

Conceput pentru flexibilitate

Focalizarea posterioară scurtă a monturii şi diametrul de montare larg, de 54 mm, au oferit un alt nivel de libertate inginerilor opticieni de la Canon în timpul procesului de creare a unei noi generaţii de elemente optice de precizie; acesta oferă un echilibru ideal între mărimea redusă a sistemului, imaginile de înaltă calitate şi performanţă cu specificaţii complexe.

Canon eos r back folts

S-ar putea să vă intereseze şi...